Ahojte. Nechcem tu rozoberať môj vzťah, môžem len v skratke povedať, že mám veľmi pekný vzťah.
Ale prečo som vždy ja tá, ktorá tej lasky vie do toho vzťahu dat viac, prečo mne viac na vzťahu záleží, viem viac tolerovať, viem viac zniesť.. ale z opačnej strany to tak necitim? Necitim tolko lasky, kolko by som asi chcela citiť .. a vsetko to tak sa stalo po zacati spolocneho bývania
Preorientuj ten tok lasky viac na seba 🙂 nikto ti neda (nemal by ti dat) tolko lasky, ako si das ty sama a nikomu by si tej lasky nemala davat viac...
Lebo si žena viac citlivá,emotívnejšia,súcitnejšia?Aj ja dávam viac lásky ako dostávam,nevadí mi to.Mám ich komu dávať a to je pre mňa podstatné.
Mozno nemas sama rada az tak velmi. Neveris si, podcenujes sa. Potom ocakavas, ze tu prazdnotu niekto zaplni.
A mozno sa ti na vrch deje to, ze sa stavas zavislou na tej laske toho druheho. Na tom naplneni, ze si cez toto dolezita na tomto svete. A tak to postupne prestava stacit, lebo potrebujes stale dalsiu a vacsiu davku, podporu.
Mozno celkovo si zvyknuta starat sa, hladiet na potreby druhych, uprednostnit ich - tu sa musis naucit mat hranicu a hladiet i na seba.
No moze byt aj fakt, ze on uz ma pocit, ze spolocnym byvanim dosiahol metu, koniec lovu, a teraz prichadza zasluzene uzivanie si. Tak zvolnil a prestal sa tolko snazit ziskavat si ta. Na muzsky sposob, ze ked ti povedal Mam ta rad pred tyzdnom, tak to stale plati.
Zabuda, ze vztah treba udrziavat a doplnat. Ako auto. To tiez nestaci kupit, splatit leasing a raz natankovat a uz sa po zvysok zivota len vozi.
@moonlight1210 ano môže to byt tym ze mne viac na vsetkom a vsetkych zalezi, davam do vsetkeho viac ako on.. chodim a nim po doktoroch, isla by som s nim aj na koniec sveta..
Mozem povedat ze on robi pre mna veľa, miluje ma, pomaha mi v domacnosti stara sa pekne o mna, mne skor chýbajú tie dotyky bozky ako to bolo na začiatku, uz to také necitim a mozno to robia moje hormony... denno denne mi hovori ako ma miluje a ja jeho este viac, pekne ma oslovuje..
Ale ze by nal pocit aby dosiahol vrchol to si nemyslim, on chodi zas prvy s tym ze svadba ale zas na to ja moc nemyslim ..
dennodenne mi hovori, ako ma miluje, pekne ma oslovuje a ty sa pytaš, že prečo davaš viac lasky? čo už viac od tohto môže byť, ako každy deň dostať vyznanie..
tak ty si mega naročna, to by som ani ja nedala, keby som chlapovi kazdy deň povedala, že ho milujem a on by založil diskusiu, že sa citi nemilovany a malo sa mu venujem
Lebo máš zbytočne očakávanie, každý človek je iný a myslím,že ty si presne ten typ, čo nebude nikdy spokojný s tým koľko lásky dostáva,zvykaj si