Prečo sa somnou chce každý muž len vyspať?!! Už som z toho unavená že sa nedá nájsť poriadny vzťah 😢😢😢
Nedaj 😂😂 natahuj kolko to da. Ak ta bude chciet naozaj vydrzi. Ak len sex odide hned
Tak očividne vydávaš signály, že nie si materiál na vzťah, ale len na povyrazenie.
staci si najst vztah a vyspat sa s nim az potom
@mima1 niektorí sú velmi vytrvalý a vyčkajú 😕
@evamea neviem aké signály ja vydávam.....nie som lahká ženská😕😕
@janetinka27 v dnešnej dobe??? Ktorý muž vydrží???? Vyserú sa namňa hneď!!!
Lebo sú to muži a je rok 2020 kedy je pre mnohých láska ďaleko ďaleko ďaleko za sexom a peniazmi.
chlapi su tak naprogramovani...hladat chlapa na vztah je ako hladat ihlu v kope sena.
Bud vytrvalejsia 😂
Inak verim v to ze urcite zeny pritahuju urcitych muzov. Mala som kolegynu a ta mala smolu na rozvedenych. A to fakt proste ona si nikdy nenasla normalneho chlapa. Vzdy rozvedeneho a vzdy to dopadlo zle
S tými mužmi je to naozaj ťažke....Niekedy sa v nich strácam....neviem akú ženu by chceli 😕😕😕
A to ja zasa pritahujem dobrakov od kosti..fakt len sami zlati chalani no a samozrejme manzel vyhral ....😀
Poznám ten pocit. Treba zmeniť myslenie a zamerat sa na to co chces a nie na to coho sa obavas.
nie je pravda,ze chlap nevydrzi.asi hladas v zlych vodach.su aj normalni chlapi,co hladaju zenu do zivota a nie iba korist. ale ak si ty tak sama nastavena,ze musis ist s muzom co najskor do postele,lebo by sa na teba vykaslal,tak to budes robit stale rovnako.
Je to jednoducho preto lebo hľadáš nevhodný typ muža. Skus sa zameriat na iné kritériá pri hľadaní nového partnera.
Tak potom nestoja za nič, keď som si našla môjho terajšieho manžela boli sme hneď vo vzťahu ale kým sme sa dobre spoznali a začala som mu veriť ze to myslí vážne prešlo 5 mesiacov a až potom sme mali sex takže to netreba uponáhľať keď miluje počká!
Si korisť a priťahuješ lovcov, muži vycítia, že ťa "ukecajú". Podvedome vysielaš signály že "s tebou by to šlo".
Riešenie je spoznať samu seba a zistiť, prečo kráčaš týmto smerom a prečo sa zameriavaš na tento typ partnerov. Popracovať na vlastnom sebavedomí a zbaviť sa tráum z minulosti.
Aha, cize ty uz vies, ze ktory muz vydrzi a ze sa na teba vy*eru hned... skusila si to vobec? A ok, ak to tak dopadne 1-2-3-4-5x, tak prave na ten 6ty to vyjst moze.
Asi si opäť raz ( ako mnohé na tomto fóre ) veľmi príťažlivá žena...
Ahoj, musím súhlasiť s @goodidea , určite si velmi pekna😊 Zial už len tvoj výzor si chlapi môžu vysvetľovať ako vysielanie signálov - ako to tu popisujú dievcata. Hlavu hore, nie sú všetci takí. Najdes si partnera pre ktorého nebudes iba pekný obal, ale bude chciet spoznať aj Tvoju osobnosť.
Bud si vyslovene trofej, alebo si len “istota “kvalitniho” sexu”. Skus sa zamysliet, aku pridanu hodnotu vies poskytnut, preco by ta muz mal chciet na vztah. Ak muz chce vztah, tak chce pridanu hodnotu (ak chce ozaj realny vztah, nie len “zit s niekym”).
Neviem ako sa obliekaš, či sa výraznejšie maľuješ, napr. ja som mala tento problém tiež za mladi, prestala som sa obliekať vyzývavo, sexi, proste žiadne minisukne a podobné kúsky, začala som nosiť obyčajné rifle a tričko, botasky. U mna to celkom zabralo. Vyskúšaj.
Myslim,ze chlapom je jedno ci si pekna alebo skareda. Vtaka strci do akejkolvek. Ja som nikdy nebola vyzivava a sli po mne chlapi ktorych ozaj ziadna nechcela ja som ich nazyvala zufale existencie. Kazdy chcel sex. Potom som konecne stretla mojho. Nie som sice flandra ale pri nom som necakala dlho a vyspali sme sa po dvoch tyzdnoch a sme spolu doteraz
Lebo vidia, ze lahko das. Preto.
Sú muži, ktorí vydržia, a tí , čo nie, za to nestoja 🙂 môj manžel má do svadby nevidel vyzlecenejsiu než krátky rukáv a sukňa trochu nad kolená. Kvôli zdravotným problémom som pribrala a v deň svadby vazila cca 100 kíl. Aj tak som sa cítila úplne bezpečne a milovano a vôbec som sa nebála, či sa mu budem páčiť. On mal jasno, že áno, lebo miloval skutočnú mňa, so všetkým, kto a aká som. A to nebol jediný na svete, sú takí muži.
Ako sa da vidieť či lahko dáš? U mňa tiež mnohi očakavali a k ničomu nedošlo.Lebo som bola velmi priatelska- v mužskom preklade " blba".Rozprava sa o počasi, určite chce súložiť. Spytala sa na bratove zdravie? Musim jej ponuknut sex.Na obednej prestavke sa ma spytala ako chutil obed? Musim ju pozvat na barák.To čo som považovala za najvačsiu prednosť - je najvačšia prekažka.Čiže žiadne priateĺske vystupovanie, ale odstup odmeranie, ĺadova kráĺovna...Potom si k tebe nikto dovoĺovať nebude.A ked budeš o niekoho stať, povedz že hladaš frajera a nie jednonocovku.
.Takže ak ma umysly, nech ide ďalej a nezastavuje sa.
@hankm Vraj je dokázané, že veľmi pekné a príťažlivé ženy nie sú v sexe nijaké terno...kdežto menej atraktívne babenky sú veľmi snaživé, kreatívne a usilovné, len aby zapôsobili 🙂
@janetinka27 ,,v dnešnej dobe??? Ktorý muž vydrží???? Vyserú sa namňa hneď!!!,,
Vidíš aj toto je jeden z postojov, signálov ktoré vysielas....ako niekto hore písal
@mandarinka555 mam rad vedu, a podujmem sa na validaciu tychto hypotez 😜
Neda sa nájsť pretože ho hľadáš.. Nájdi samu seba... Budeš atraktívnejšia prr muža aj v inom ako len v sexe