Prečo sa mužovi po čase zunujem?

8. okt 2022

Dobrý večer chcem poznať názor na túto vec ,mala som už nejaké vzťahy a stále zo začiatku pozornosťi veľa,darčekyen tak a po čase stále ako keby som sa zunovala...že už sa mi nevenuje veľmi ,sem-tam iba napíše niečo pekné,darčeky malo čo skoro ani na narodeniny,teraz mám vzťah ktorý už mám rok a pol a tiež zo začiatku sama pozornost,darčeky ,telefonáty,mám pocit že sa stále po čase mužovi zunujem neviete čím to môže byť ?

viestta
8. okt 2022

To očakávaš, že bude 30 rokov deň pri dní nosiť bombonieru a kvety? Láska sa nemeria počtom ani cenou darčekov, aj keď tie sú tiež milé. Láska sa prejavuje ináč. Hlavne keď prejde prvotný ošiaľ príde iná fáza vztahu a tam už ide o iné ako o darčeky a 555 správ denne.

marca12
8. okt 2022

Asi mas stastie na premotivovanych chlapov,ktori si zeninu lasku kupuju darmi a pozornostou.

loliki
8. okt 2022

Čo ti ja viem? Možno si dlho vo fáze chodenia. Mňa by tiež nebavilo kupovať chlapom blbotinky 2-3 roky. My sme prehupli do manželstva a na tých darčekoch už nezáleží. Sme v inom leveli vzťahu.

lasoli
9. okt 2022

a ty mu stale ,este kupujes darceky??Mozno si prestala,tak j on prestal.

cubo2
9. okt 2022

Ty si mýliš dve veci - to, že ti prestal kupovať darčeky tempom ako keď ťa balil, ešte neznamená, že si sa mu zunovala. Jednoducho ste sa posunuli vo vzťahu z fázy prvotného randenia ďalej (do bežnej fázy).

maranta_leuconeura
9. okt 2022

U nas neboli darceky ani na zaciatku, ale nezunovali sme za ani po rokoch :P
Ty si mylis zamilovanost a ten osial prve mesiace (co je nieco ako by si bola na drogach) so skutocnym vztahom a normalnym zivotom. Taki ludia ako ty potom skacu z jedneho vztahu do druheho, lebo ked vyprcha zamilovanie, uz im ta ,,bezna rutina" nevyhovuje 🤷

liljana
9. okt 2022

Nuz, je to trosku naivita ocakavat, ze niekto bude z teba permanentne popri beznych zivotnych starostiach neustale v "pozore" v podobe darcekov a rozmaznavania. Na zaciatku je toho vela, ved ruzove okuliare a postupne by to malo prejst do stavu vzajomneho respektu a toho ze vam navzajom na sebe zalezi. A netreba to dokazovat darcekmi, vecerami, stovkami sprav a sms...