Preco maju muzi taku tendenciu podviest svoju partnerku? Viem o tolkych pripadoch, a este viac ma zaraza, ze tie zeny su krasne, mudre, schopne, ti muzi by mohli byt radi, ze ich maju. Mam kamaratku, ma vztah 7 rokov, minuly rok ju jej priatel podviedol s 18 rocnym dievcatom. Bez dovodu, teda on to odovodnil tak ze kedze kamaratka prave robila rigoroznu skusku tak sa citil ze ho prestala lubit. Zato on ledva dokoncil maturitu. Pracovala som v jednej firme, kde mal majitel sexualne narazky ku kazdej jednej ktora tam pracovala, aj sa pokusal o dotyky, bol to jeden tucny, nie prilis pohladny, nepritazlivy muz. Mal uz manzelku, ktora tam obcas chodila, bola to jedna krasna zena, par krat sme spolu sedeli na kave, aj velmi mudra a mila. Neviem si predstavit aky dovod ma jej muz davat navrhy inym zenam a pozyvat ich na hotel. Uz uplny vrchol je moja suseda, je detska lekarka, jej muz tiez lekar. V septembri rodila, mala rizikove tehotenstvo aj komplikovany porod a v oktobri zistila, ze jej muz si zacal este pred letom s nejakou novinarkou, zo dna na den sa vyparil, s nou ani nekomunikuje len posiela peniaze detom. Ako mozu byt muzi taketo svine? Ja nechapem. Tiez ma uz podviedli, a je to jeden z najhorsich pocitov, ale nerozumiem preco maju tendenciu toto robit. Ja som nikdy nikoho nepodviedla, ani mi to nenapadlo. Preco sa toto deje? Ze maju zenu, s ktorou by mohli byt spokojni, no aj tak nahanaju ine?
Lebo su to hovadá, bez chrbtovej kosti a morálnych hodnôt. A je jedno či podvádza muž alebo žena.
Prečo ženy podvádzajú? Ja poznám také k*rvy že by to zle bolo chlapi sa môžu schovať 😀 tak nesúď
Ľudia podvádzajú a lebo chcú
Niektori ludia nemaju moralnu stopku. Nevedia ovladnut svoje pudy.
Citil ze ho prestala lubit lebo studovala 🙈obhajoba jak ľusk
Lebo chceme a nemáme svedomie!
Môžeš si tu prečítať aj rôzne pocity žien pri sledovaní romantických filmov, ako sa zasnívajú pri predstave, že by boli oni tou, čo má po boku toho pána dokonalého. No a potom už stačí príležitosť... Takí sme bohužiaľ ľudia. No a ti chlapi, ktorých spomínaš asi tú príležitosť dostali.
Inak autorka nikdy nevrav nikdy,ani nevieš ako sa môže život zvrtnúť
To je také paušalizovanie. Všetci to robia. To je ako povedať, že všetci kradnú. Nie je to pravdivý obraz. Nekradnú všetci.
tiez som bola v kozi podvadzanej. moj ex to robil, lebo si proste nevedel pomoct. neslo o lasku, ci zamilovanost. proste chcel.
mal subezne pravidelny sex so mnou, do toho mal dlhodobu milenku a este aj jednorazovky. myslim, ze si potreboval nieco dokazovat.
a su ludia, co podvedu, lebo sa citia nestastni vo vztahu a nevedia to normalne odkomunikovat. tak to hraju na dve strany.
niekto podvedie jednorazovo, lebo suhra okolnosti, a potom sa tym trapi.
univerzalny dovod na neveru neexistuje a prilezitost robi zlodeja.
ja som nepodviedla nikdy, ale parkrat som mala na male, sa uprimne priznam.
a dovod? lakalo ma nieco nove, nepoznane. a preco som sa zastavila? lebo som si predstavila, ako sa budem citit potom, a ake by to mohlo mat nasledky.
Možno preto, lebo ich žena obskakuje. Stratilo sa to čaro a inde hľadajú nejaké to vzrušo...
Nie vsetci muzi to robia len tak.
Ale najdu sa aj taki, co by mohli mat vsetko, aj tak by podviedli.
Navyse, mnohym ludom do toho vztahu nevidime.
Tazko povedat, ze naozaj im bolo pridobre, tak sli na lad tancovat.
Niekedy by sme nasli aj pre podvedeneho dovody, kde robil chyby a nevidel to, nechcel vidiet, resp. to dokonca povazuje stale za take talafatky a nechape, preco to tomu druhemu vadi.
A potom zrazu nevera a rozvod/rozchod davaju zmysel, lebo sa v niecom podstatnom rozchadzaju na dve uplne opacne strany. Takze ten vybuch tam pod povrchom vrel uz dlho.
No no no, trošku ukľudníme hormóny, dobre? Muži nepodvadzaju o nič viac než ženy. Na pohlavie by som to moc nezhadzoval.
Skôr sa zamerajme na dôvod, ktorý človeka vedie k podvedeniu. Prečo človek podvedie niekoho, koho miluje?
1. Už ho nemiluje
2. Hľadá niečo, čo doma nemá (nedostatok sexu, nedostatok nehy, nedostatok záujmu)
3. Hľadá niečo nové (anál, oral, sex s pomôckami), čo mu partner nemôže/odmieta dať
4. Sexuálnosť povýšil na zmysel svojho života, sexuálny styk považuje za vrchol celého svojho žitia, a teda mu nerobí problém podviesť, ak ho to privedie k orgazmu
5. Nudí sa a má príležitosť, ktorú využije
6. Nechce, alebo nedokáže (je v tom rozdiel) odolať zvádzaniu iného človeka, je slabý/á
7. Je ľahkým objektom zmanipulovania
Určite by ma napadlo ešte ďalších 15 bodov.
Vsetci podvadzaju kvoli nizkemu sebavedomiu, ktore si touto cestou dvihaju. Ak k tomu este maju doma sebavedomeho partnera, pri ktorom maju pocit este vacsej menejcennosti, tak si liecia este aj zranene ego.
...pre uplne nieco ine ako zeny...a aj ti nevernici su patologicky nevernici alebo situacni...ja poznam vela zien co podviedli svojich manzelov a maju aj paralelne vztahy niekolko rokov, a ano poznam aj muzov co zahli jednorazovo, aj takych co opustili rodinu po 20 rokoch ked boli deti odrastene...zovseobecnit sa to neda, tak ako si mysliet ze podvadzaju len muzi, ci viac ovela ako zeny
Povaha človeka, bez chrbtovej kosti.
Hm
Všetko so všetkým súvisí...
Doba, sociálne siete, obliekanie, iný obraz na manželstvo,rodinu ako to bolo kedysi.
Nie,že by kedysi sa nepodvadzalo.Ale kedysi bolo "moderné"vzťahy naprávať (alebo aj trpieť v nefunkčnom vzťahu čo je už extrém) Ale stav manzelstva bol posvätný.
Ľudia k nemu pristupovali s väčšou uctou a zodpovednostou.
Teraz príde nejaký problém vo vzťahu,v manželstve,ak opadnu ružové okuliare (čo je častokrát individuálne)a hneď sa niektorí rozvádzaju....
Ďalej si myslím,že pre mužov obdobie randenia, dobyvania zeny je pre nich vzrušujúce...
Akonahle príde k spoločnému bývaniu, neatraktívne činnosti, k tomu plienky, dojcenie, zakrvavene ženy od kramov či po pôrode,pre zase tých jedincov s neusporiadanymi hodnotami , labilnych začne nuda až averzia ...a ľahko podľahnú ľahkej koristi ....
Na druhej strane aj tie niektoré ženy si samozrejme za to môžu,ak prejavuju dlhodobejšie nejaký averziu , arogantné spravanie, neúctu voči mužovi, doslova nahradzanie matky,akoby ten ich chlap bol pod papučou...nevenovanie sa svojmu partnerovi,hlavne sexuálne čo muzi samozrejme potrebuju viac(ak nestretnú ženu , ktorá má naoza rada sex...tej potom podaktorí až nestíhajú....)
Ale to je prípad od prípadu....
A hlavne,keď je niekto v dlhodobej som vzťahu, zabúda sa ,že ten vzťah treba pestovať, starať, ťahať ho a nie stagnovať.
Potom príde k ponorke až k spolubývaniu...alebo všetka zodpovednosť,ťahanie vzťahu sa kydne len na jedného z partnerov.ten je neskor preťažený nie len fyzický ale aj emočne,nervovo....
niektoré ženy sú tda tiež naozaj patologické ku....(Ako muži)
Absolútne im je jedno,či ten iný má už rodinu,deti,vidia seba ,svoj pud, svoje ego a ak začnú hrať hru s jedincom, ktorý je labilnejsej, slabšej možno hlúpejsej povahy, cvakne sa do ich pazúrov ...Ti, ktorí si nevedia ustriehnuť svoj pud,tak ich prevalcuje.zial....
Ďalej benevolentna výchova, rozpistane deti ,ktoré ako dospeláci musia mať všetko za každú cenu...
Ja by som to pomenovala,že muži v dnešnej dobe (niektorí) nie sú mužmi a ženy ženami....
Ďalej narcisticke chovanie,narcisti ....
Nezdrava závislosť na partnera/ku....
Muži podvádzajú, lebo sú tak geneticky nastavení. Nie je to naša voľba. Máme rovnakých rodičov ako vy, sme rovnako vychovaní ako vy, tak prečo sme my svine a vy nie? Lebo nás proste tak príroda nastavila, že máme túžbu opichať všetko, čo sa hýbe.
@thirstymonk No, no, no, povedala by som, že muži podvádzajú niekoľkonásobne viac, ako ženy. Netvrdím, že ženy nepodvádzajú, ale rozhodne nie v rovnakej miere, ako muži. Ani zďaleka.
@huxy Mužský mozog je nastavený na podvádzanie, tak ako váš ženský je nastavený na materské pudy. Nie je to výhovorka, je to fakt. Len to nedokážete pochopiť, lebo všetko vnímate len zo svojej perspektívy. Hovorí sa "sýty hladnému neverí" a preto aj ty so svojim ženským pohľadom nedokážeš pochopiť muža, ktorý je od prírody nastavený inak. Prejavuje sa to v podvádzaní, ale aj v iných sférach. Nie je náhoda, že 90+ percent robotníkov vo výškach, baníkov, či vojakov sú muži. Dokážeš pochopiť, že tvoj muž je silnejší a preto ho necháš otvoriť ti džem, ale že je od prírody nastavený na podvádzanie? S tým už máš akosi problém.
@h2 Nerozumiem, na čo vôbec reaguješ. Čo som napísal, bolo označené jednou z vášho kŕdľa za iróniu. Nikto ti neberie, že niečo nechceš akceptovať, akceptuj si čo sa ti zažiada. Ale ak štatisticky potvrdené fakty označí niekto za iróniu, tak potom áno, tá osoba je presne to, čo si napísala.
Takisto podvádzajú aj ženy …