Dobrý deň, viete niekto prečo môj muž má každé ráno stoporeny penis? Občas ma chuť na sex ale veľakrát sa stalo že vôbec aj niekoľko krát za sebou keď sa ráno zobudil. Sex mame pravidelný...
@skarli treba mu cikať 👍
@skarli môj muž ti odkazuje, že problém bude, keď mu ráno stáť nebude 😆😆😆
NEVERIM🤣😁😂🤦♀️
lebo si nedávala pozor v škole na biológii
Len pre prípad, že je to reálna otázka, na googli je odpoveď.. https://www.erekciablog.sk/ranna-erekcia/
Urcite sa mu snivalo o sexy kolegyni. ROZVOD!
Lebo má hlavu na vankúši keď spí a všetka krv mu zbehne tam dolu.
Lebo je zdravy chlap a vsetko mu funguje tak ako ma. Prepac ale toto je otazka ako keby sa tvoj chalan opytal: " Prečo moja priatelka pravidelne tam dole krvaca - mam ist na pohotovost??" Prečo vy mladí sexujete ked neviete ako to funguje - iba to ako to použivat .?
Ako správny chlap, tasí meč do boja. 💪🏻
Chytá wifinu, ráno je zevraj najlepší signál 😂. Odvali mi dekel z niektorých otázok.
Dieťa moje, keď nevieš čo si sebou chod čítať povinnú literatúru cez prázdniny.
dava ti najavo, aby si si na neho sadla a ukaza mu od čoho ta v posteli ma
@au1994 👍
@skarli ako ja by som sa skôr zľakla,keby ho ráno stoporeny nemal....keď mu stojí💪každé ráno je všetko v poriadku😁
@skarli nie vždy rano stojí závisí to aj od fázy spánku v ktorej sa prebudím a aj od celkovej spokojnosti. A nie vždy aj funguje keď stojí. Stáva sa mi že to potom chceme s manželkou rozbehnúť a z nejakeho dôvodu to nejde. Ale niekedy aj naopak zobudím sa s mäkkým a keď ju vidím vyspinkanú a voňavú postaví sa dodatočne. Je to normálne že mu stojí a znamená to že fyzicky je ok aj krvné cievy sú ok.
cipana ved Deticky, teda chlapci musime mat.... je to istotka, ked je radost..
@skarli nemusí to byť vzrušením ale je pravda že nám najčastejšie stojí ráno ak sa nejedná o vzrušenie partnerom a kým sa nevyprázdni mechúr.Kazdopádne kým stojí je to dobre 😉
@skarli bud rada :D
@skarli dnes je to tu samá "perlička " 🤣🤣🤣