Prečo je pre mužov kondóm problém?

8. jún 2023

Ahoj, asi častejšie to majú chlapi ale aj ženy som počula o tom hovoriť, že im vadí kon_dom.
Zaujíma ma prečo, a naozaj je ,,menej" cítiť pre mužov to vzrúšo alebo aj pre ženy, že to menej cítite? Lebo ved sú všelijaké druhy, tenké a to ani rozdiel necítiť 🙂

77daniela77
8. jún 2023

Mojmu muzovi to nevadi.

jaskolka
8. jún 2023

Ja v tom nevidím rozdiel ani problém. Manžel tiež nie, nejaký čas sme používali ako ochranu iba kondóm. No keďže sme sa už definitívne rozhodli ze viac detí nebude (máme dve) tak z dlhodobého hľadiska sa nám najvýhodnejšie javila vazektomia pre neho.
No osobne v kondóme problém nevidím.

hugger
8. jún 2023

Ano pre muzov je to naozaj velky rozdiel, aj pri tych najsuperultrasenzitivnych druhoch je to ako bozkavanie cez igelitku

autor
8. jún 2023

@hugger A ako riešiť situáciu ked žena trvá na kondome a muž nechce :/
lebo treba mať v tomto zhodu medzi partnermi

viestta
8. jún 2023

@hugger ale zas by nemuseli byt chlapi taki citlivi (nechcem rovno pouzit vyraz sebecki) a mohli by zobrat zodpovednost za ochranu pred nezelanem tehotenstvom do svojich ruk. Pretoze ani jedna antikoncepcna metoda pouzivana zenami nie je tak bezproblemova ako kondom.

autor
8. jún 2023

A plus kondom chráni aj pred chorobami 🙂

@viestta
@hugger

simsalabim
8. jún 2023

No je to samozrejme ine, ako koza na kozu, ale je to jedna z akceptovatelnych moznosti, ako mat sex a neotehotniet ci nechytit nieco. Moj manzel roky preferuje kodom, pretoze nechce, aby som do seba pchala tabletky. Podla man to je aj o emocionalnom nastaveni daneho chlapa. Kondom este nikomu vazne neublizil, na rozdiel od tabletiek...

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
8. jún 2023
hugger
8. jún 2023

Treba rozlisovat z akeho dovodu na tom trva

Ak je to steach z otehotnenia tak volba antikoncepcie by mala byt vysledkom dohody v pare

Ak je to strach z choroby pri nahodnom sexe tak jedine kondom alebo nic nebude 😀

hugger
8. jún 2023

@viestta suhlasim s tebou, muzi by nemali byt sebecki. Vasektomia je jedna z najspolahlivejsich metod a zane nesposobuje ziaden problem

viestta
8. jún 2023

@hugger ano, ale kym pride cas na vasektomiu, nejak sa chranit treba.

terry658
8. jún 2023

No mne kondóm vadí, hocaký druh. Necitim partnera. Manžel hovorí, že je to ako lízatko jesť cez obal.
A kondóm nechráni pred všetkými chorobami, hlavne nie pre HIV.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
8. jún 2023

@hugger A čo ked oboje ? :D

hugger
8. jún 2023

Nechces otehotniet s niekym kto by ta mohol nakazit. To sa da pochopit. Kondom alebo nic nebude 😁

autor
8. jún 2023

@hugger A ked sa nejedná o strach z choroby, že maju obaja istotu, že si zdraví ale nechcú dieťa tak aj vtedy je v pohode ,,Kondom alebo nic nebude"? :DDD

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simca06022011
8. jún 2023

no ja tiez citim rozdiel, rusive to ale nie je.. a chlap to citi iste tiez, ale ma to aj svoje vyhody :D o ktorych nejdem pisat, lebo ty pises ako anonym, ale my nie :D my sme ho pouzivali aj ked sme nemuseli :D

hugger
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hugger
8. jún 2023

To zalezi co od toho vztahu ocakavas. Ak ti nevadi riziko ze sa mozno zdvihne a odide tak je taky postoj v poriadku

jana0215
8. jún 2023

Mne osobne to vadí viac ako mužovi. Našťastie som kvôli hormonálnym problémom dlho brala antikoncepciu.. len teraz nám ho v tehotenstve gynekológ nakázal zas používať. 😥 Ale tak keď chceš sex, lepšie s ním ako vôbec. 🙂

autor
8. jún 2023

@hugger KOndom predsa chráni aj pred otehotnením 🙂

sajmonka_1216
8. jún 2023

aj pre mňa to je veľký rozdiel a nikdy som to nemala rada... používali sme naozaj iba chvíľku... 8 rokov sme fungovali na prerušovanej súloži

autor
8. jún 2023

@sajmonka_1216 Ked sa zhodnete je to v poriadku ale prerušovaná mi príde ako vrcholne nezodpovedná a riziková, na slovo akože chlapa by som sa nespoliehala

marseillefan
8. jún 2023

Čo to máte za vzťah, keď sa nedá spoľahnúť na jeho slovo?

bessie12
8. jún 2023

viac ako 10 rokov fungujem na prerusovanej sulozi. Zatial ani raz som tehotna nebola. Moji partneri asi vedeli, kedy spravne vytiahnut 😀 ale suhlasim s tym, ze nie je to spolahlive samozrejme.

autor
8. jún 2023

@marseillefan človek nikdy nevie a raz sa pošmykne alebo nestihne tak koniec, v tejto veci mi slovo nestačí, má pre mňa nulovú váhu

vanilkovazmrzka
8. jún 2023

Nechapem, ako moze zene vadit kondom. Prisahambohu ze neexistuje citit rozdiel, ci ho muz ma alebo nema.

Jediny krat mi muz povedal, ze mu kondom vadi, a bolo to preto, ze bol obrezany a ked mal kondom, tak nic necitil… co som dokazala pochopit, aj tak som vsak trvala na kondome.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz