Nevychádzam z údivu z tých dnešných mužov ,prečo klamu? Robia zo seba niekoho lepšieho ako sú..
Prečo vravia že sú samostatní keď sú nonstop u svojej rodiny ? Neupratuju,nevaria nevedia čo sú nákupy …
Vravia že bývajú sami ale reálne v domoch po rodičoch ideálne na jednom pozemku s nimi alebo tesnej blízkosti…
Hrajú sa že sú za vodou pritom robia pajacov vo firme bez žiadneho statusu…ale partnerky očakávajú aspoň seberovne..
Chyba je v rodičoch čo nedospeli a nechcú nechať deti vyrásť ,alebo ich takto držia pod kontrolou a majú nad nimi moc a manipulujú ich takto?
Čo téma to takáto perla..
Človek má strach si hľadať partnera
podľa toho čo píšeš mi príde že čakáš princa na bielom koni....
podla mna neklamu len muzi ale aj zeny a neklamu len dnes ale klamali vzdy. vidis to moc cierne.
Dnesni? Klamali vzdy. Tak ako klamali aj zeny. Nic nove pod slnkom.
A konika ber len ako poucenie, co vsetko by sa mohlo stat, nech mas oci zdravo otvorene. Ale nie ako vzorku, ze iba takyto su muzi.
No mne jeden bývajúci u rodicov zahlásil, že mu z platu učiteľa na VS nevychádza na vlastný byt. Ved koľko je plat učiteľa na VS cca 1200e, čiže bežný príjem z akého žijú aj iní ľudia a majú vlastný byt. Muzi sa vždy iba vyhováraju, lebo im vyhovuje, že doma im mamička všetko porobi a majú to bez starostí. Ak hľadáš na zoznamke, tak tam je len odpad, to co ostalo.
Neviem no, ja sa asi pohybujem v nejakom paralelnom vesmire, ale takychto chlapov nestretavam, co klamu tak, ako opisuje autorka 🤷♀️
pozri zeny klamu -vlasy prefarbene usta napichane umele nechty , vlasy .. kopa makepu etc ( cest vynimkam ) tak chlapy sa zas naparuju pred zenami ... to neznamena ze vsetci su rovnaky .. klamu jak muzi tak zeny kazdy v niecom ...
Ja sa pytam to iste len obratene - kde su zeny, ktore hladaju slusnych vzdelanych muzov, ktori aj robia v domacnosti, ale maju aj dobru pracu? lebo mne sa zda, ze vy zeny hladate len rebelov a potom sa stazujete.
@deti95060810 preco princa? co opisala nieco specialne?
Asi si stale vyberas nespravnych, ked vzdy natrafis na nieco take.
🙉