Prečo chcú muži Bad girls a naopak? Česť vynimkam🙏ale v okolí je plno párov super chalan z harpiou,alebo ľahšia holka a dobrý muž. Len tak na zamyslenie
Pteco?
Pteto
Lebo potom v priemere tvoria dokonalý pár.
Muzi chcu zle dievcata? hm no ako kto... skor zeny chcu debilkov 🙂 potom sa stazuju.
Preto,prečo chcú niektoré ženy zlých muzov
Nechcu
A prečo chcú tie zle ženy dobrých mužov? 🤔
Nechapem, lebo kazdu chvilu tu pise nejaka dobra, usilovna a pracovita zienka, ktora ma za muza leniveho a arogantneho blbca.
co su to “zle dievcata”? Lebo som si predstavila nejaku fuzatu Ancu z pumpy so slovnikom namornika, co ked ti jednu natiahne, tak ti stena da dalsiu 😀😀
@ndrag hahaaaa
To je len tvoj skresleny pohlad na vec alebo blby odhad tych druhych. Aj slusaci chcu dracice v posteli a nie mnisky 😏
Alebo si ty ta dobrucka a nejaka hnusna bad girl ti uchmatla “chlapca” , ktoreho si chcela ty?
Jedna znama kedysi tiez chcela “ grazla” - nosila staromodne strikovane baretky a radsej gate ako sukne. Proste bola, sorry, blba/ jednoducha. Preco by som mala pre seba vybrat cielene skutocneho kretena??
Ti dvaja o ktorych pises( aj viacere pary) si evidentne v niecom sadli, tak nechapem ci riesis.
Lebo protiklady sa priťahujú.
Prečo si ženy vyberajú blbcov? Lebo dúfajú že chlap sa zmení? Lebo v slovenskej spoločnosti je stále in 'radšej s totálnym cocotom ako sama'?
Prečo si chlapi vyberajú za ženy mrchy neviem napadá mi jedine že možno chlap čo v živote potrebuje adrenalín s takou mrchou nikdy nevie na čom je, stále musí byť v strehu a nenudí sa ako pri dobruckej putke čo ho stále obskakuje.
Normálny nechcú. Takých, akých ste si vychovali v dnešnej feministickej spoločnosti, hlupáci čo rozmýšľajú emóciami a fantáziou ako ženy, tým sa to asi páči, rovnako ako sa ženám páčia "bad boys". Máte, čo ste si zasiali.
možno je to o tom, že sa dopĺňajú, že proste sa tak navzájom krotia alebo akoby som to povedala, že jeden druhému dávajú to, čo im chýba, aspoň ja to tak vnímam v mojom okolí 🙂
Ty budes asi este mladatko,ze? V teen-veku mi to tiez takto pripadalo 😀
preco chcu zeny bad boys?
No v mojom okoli su zase pary sladky ku sladkej, a opacne 🙂 My s manzelom sme obaja cukrovi 😄
neviem, co presne znamena definicia bad girls, ale vacsina muzov ma rada, ked ma zena drive. a casto ho maju prave tie, co su oznacovane za bad girls.
ale napis definiciu bad girls podla Teba, potom bude jednoduchsie hladat vysvetlenie.
och, a samozrejme, ked ma zena drive, tak vacsinou je s nou aj vacsia zabava v posteli, to bude asi tiez lakadlom.
🤦