Prečo chcú muži zlé dievčatá?

31. jan 2023

Prečo chcú muži Bad girls a naopak? Česť vynimkam🙏ale v okolí je plno párov super chalan z harpiou,alebo ľahšia holka a dobrý muž. Len tak na zamyslenie

macilaci
31. jan 2023

🤦

paulinam99
31. jan 2023

Pteco?
Pteto

ckocka
31. jan 2023

Lebo potom v priemere tvoria dokonalý pár.

foterlotor
31. jan 2023

Muzi chcu zle dievcata? hm no ako kto... skor zeny chcu debilkov 🙂 potom sa stazuju.

doriiis
31. jan 2023

Preto,prečo chcú niektoré ženy zlých muzov

stanulienkat
31. jan 2023

Nechcu

annamarin
31. jan 2023

A prečo chcú tie zle ženy dobrých mužov? 🤔

viestta
31. jan 2023

Nechapem, lebo kazdu chvilu tu pise nejaka dobra, usilovna a pracovita zienka, ktora ma za muza leniveho a arogantneho blbca.

ndrag
31. jan 2023

co su to “zle dievcata”? Lebo som si predstavila nejaku fuzatu Ancu z pumpy so slovnikom namornika, co ked ti jednu natiahne, tak ti stena da dalsiu 😀😀

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
31. jan 2023

@ndrag hahaaaa

svetlonos
31. jan 2023

To je len tvoj skresleny pohlad na vec alebo blby odhad tych druhych. Aj slusaci chcu dracice v posteli a nie mnisky 😏
Alebo si ty ta dobrucka a nejaka hnusna bad girl ti uchmatla “chlapca” , ktoreho si chcela ty?
Jedna znama kedysi tiez chcela “ grazla” - nosila staromodne strikovane baretky a radsej gate ako sukne. Proste bola, sorry, blba/ jednoducha. Preco by som mala pre seba vybrat cielene skutocneho kretena??
Ti dvaja o ktorych pises( aj viacere pary) si evidentne v niecom sadli, tak nechapem ci riesis.

katka700
31. jan 2023

Lebo protiklady sa priťahujú.
Prečo si ženy vyberajú blbcov? Lebo dúfajú že chlap sa zmení? Lebo v slovenskej spoločnosti je stále in 'radšej s totálnym cocotom ako sama'?
Prečo si chlapi vyberajú za ženy mrchy neviem napadá mi jedine že možno chlap čo v živote potrebuje adrenalín s takou mrchou nikdy nevie na čom je, stále musí byť v strehu a nenudí sa ako pri dobruckej putke čo ho stále obskakuje.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ravador
1. feb 2023

Normálny nechcú. Takých, akých ste si vychovali v dnešnej feministickej spoločnosti, hlupáci čo rozmýšľajú emóciami a fantáziou ako ženy, tým sa to asi páči, rovnako ako sa ženám páčia "bad boys". Máte, čo ste si zasiali.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simdob
2. feb 2023

možno je to o tom, že sa dopĺňajú, že proste sa tak navzájom krotia alebo akoby som to povedala, že jeden druhému dávajú to, čo im chýba, aspoň ja to tak vnímam v mojom okolí 🙂

zorkahorka
2. feb 2023

Ty budes asi este mladatko,ze? V teen-veku mi to tiez takto pripadalo 😀

jasomzabka
3. feb 2023

preco chcu zeny bad boys?

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zacharovi
22. feb 2023

No v mojom okoli su zase pary sladky ku sladkej, a opacne 🙂 My s manzelom sme obaja cukrovi 😄

soldi
22. feb 2023

neviem, co presne znamena definicia bad girls, ale vacsina muzov ma rada, ked ma zena drive. a casto ho maju prave tie, co su oznacovane za bad girls.

ale napis definiciu bad girls podla Teba, potom bude jednoduchsie hladat vysvetlenie.

och, a samozrejme, ked ma zena drive, tak vacsinou je s nou aj vacsia zabava v posteli, to bude asi tiez lakadlom.