Mam 24 rokov a vkuse ma balia muzi 35 a vyssie. Vypisuju mi volaju ma von.Ked sa ich spytam ze ci im nevadi taky vekovy rozdiel, povedia ze nie. Mam sestru, ktora ma 30 rokov a ju tito starai muzi beru viac, ako mna a tiez ju balia 40 rocni chlapi. Dnes tu jedna mladaia zena pisala ohladom starsieho partnera s dietatom a ste sa do nej puatiki ze co si nehlada mladsieho muza alebo muza bez deti. Ale co s tym ked ti staralsi muzi idu na tie mladsie? Sestra randila tiez s jednym 42 rocnym muzom a on sam povedal ze randit so 40 rocnou mu pride vtipne. A v okoli si velmi vsimam, ze muzi po 30 tke maju 20 rocne partnerky, muzi po 40tke zas 30 rocne a takto to je vacsibou ten 10 rocny rozdiel :D
Ja to v okoli prave vobec nemam, ale podla mna ti muzi nie su schopni si najst zenu vo svojom veku, a mladsia sa na starsieho vzdy namota lahsie (lebo jej to asi lichoti, ze ju bali niekto tak “vyspely”).
Tiez som s takym randila, ja mam po 30, on mal 34, ale rozumovo bol zaseknuty niekde v 17. Potom v pohode zbalil 20 a pre nu bol ako boh 😅
Skusaju mlade mäsko. Preco by nemohli?
pretože niektorí jedinci nie sú dostatočne vyzretí, tak musia hľadať vo vodách oveľa mladších. Môj muž by sa napr. nemal o čom baviť s 20-ročnou
10 rokov napriklad pre mna nie je ziaden vekovy rozdiel.
Pretoze mlada baba este nema zavazky,je s nou sranda,je pohodova,neriesi deti,domacnost a podobne. Nema znicene telo porodmi,znicene nervy z muza,deti..... Obrazne povedane. Ale takito muzi su nezreli,40tniacka by o nich ani nezakopla. Zrela zena chce zreleho muza.
Podľa mňa, akého hľadáš, takého nájdeš. Ja si nemyslím, že to je pravidlo. Skôr by som povedala, že "staršie" ženy si už vyberajú a nebudú s hocikým. No a potom,to čo ostane...😊
čo je na tom divne? medzi mnou a manželom je 11rokov rozdiel. reálne by si si to ani nevšimla. pre mna bolo nereálne si nájsť rovestnika- mentálne som starsia lebo som vyrastala v “starej rodine” a teda rovestnici, ktorí riešili playstation a tie japonské videohry boli pre mna deti. chlapci ktorí boli ešte veľmi ďaleko od “muža”, ktorý by sa postaral a chcel rodinu. keď som stretla prvýkrát môjho mm a počúvala jeho názory a vízie do života, vedela som
že toto je konečne chlap, čo vie čo chce od života 🙂 do roka a pol sme mali dieta a lepšieho otca pre svoje deti by som nenašla
skúšajú a ak si to môžu dovoliť, tak majú aj o 20-30 rokov mladšie. Ale to málokedy vydrží, 20 a viac rokov už je jedna generácia, tam cítiť rozdiel. Ako povedal môj kamarát psychiater, takých ľudí môže spájať len sexualita. Za mňa 10 rokov je úplne normálny rozdiel.
@hipuska tak toto nie je pravidlo. Poznam fakt inteligentnych a hodnotnych muzov,ktori maju mlade priatelky ale tie su tiez rozumvo inde, ale su to proste mlade pekne vyzerajuce zeny. A nemyslim si, ze 40 rocny chlap s dobrou karierou, inteligenciou, by mal problem zbalit 40 rocnu zenu :D
Asi ze tie 30, 40 rocne uz riesia deti a pokazene vztahy (ak momentalne nie su zadane) a nechodia tam, kde chodia 30rocni slobodni? 30 rocne chcu rodinu, deti, poniektorym tikaju biologicke hodiny a tie 20+ si este uzivaju zivot bez starosti?
Myslim to vseobecne, dufam, ze niekto mi nebude vypisovat ze ale ja mam 30 a este nemam deti🤔
ja vo svojom okoli take pripady vobec nemam.naopak, vztahy su vekovo vyrovnane. normalny, psychicky zrely a uvedomely 40-nik by 28 rocnu nebalil. rovnako ani 30 rocny 20 rocnu. to su pripady, kedy si chlapi chcu len nieco dokazat, pohladat si ego, dobre si zatrtkat a zivotnu partnerku hladaju inde. mala som kolegynu, ktora sa vzdy vsade chvalila, ako ju od 18 vzdy balili len starsi, lebo bola vyspela. vzala si o 14 rokov starsieho a pred 50 sa rozvadzala, lebo ju zivot "s dedkom" omrzel. a pol roka po rozvode uz mala o 3 roky mladsieho. a je s nim snad aj 5 rokov.
No ano, nemal by problem zbalit 40 rocnu zenu. Ale ked si moze vybrat medzi 30 a 40, co si asi vyberie?
Tak ako by niektora nechcela o 10 rokov starsieho, tak ina by nechcela rovesnika alebo o 10 rokov mladsieho. Ten vztah je v poriadku, ked to vyhovuje obom. Autorka, ak ti nevyhovuje, ze ta balia o 10 rokov starsi, pockaj si na rovesnika alebo mladsieho. Ak 35 rocny neuspeje u mladsich, bude si hladat vekom primeranu. Ak sa mu pacia mladsie a ma u nich uspech, preco by si nenasiel mladsiu? Jeho vec.
Neviem no ja som mladšia o môjho o 12 rokov skoro ale neberiem ho ako dedka 🤣🤣 mame spoločne koníčky, nesedí na riti pri TV z deťmi sa vie hrať ako malé decko, porobí mi doma atď no na nezaplatenie 🥰
Mne sa to nestávalo, žeby ma balili výrazne starší, aj manžela mám o necelé 2 roky mladšieho 😉 Raz som mala priateľa staršieho o 6 rokov a v tom čase to bolo pre mňa veľa, mala som 18, on 24, už bol po výške, chcel zakladať rodinu, rozišli sme sa po roku 🤷🏻♀️ Keby sme sa stretli neskôr, tak by ten vekový rozdiel možno nevadil. Ťažko to zovšeobecňovať, každému vyhovuje niečo iné a keď sa človek naozaj zaľúbi, také nerieši 😊
Jedno čínske príslovie hovorí, že muž sa má oženiť so ženou ktorá má polovicu jeho veku, plus sedem rokov.
Mne naposledy jeden (48) povedal, že pre ženu o 10 rokov mladšiu on nemá peňaženku 😃
Ked sa ti starsi nepacia, tak im neodpisuj. Casom sa najde taky, ktory ti vyhovuje. Len ci to skor nie je o tom, ze o teba nemaju zaujem vrstovnici a preto evidujes iba zaujem tych starsich, pre ktorych si atraktivna tym vekovym rozdielom.
Dalo by sa povedať, že ak si 24 ročnú chcú zbaliť 35 roční a viac, môže to byť v poriadku ak sú bez záväzkov a ona je na takej úrovni, že jej nebudú rozprávať čo len chcú a ona tomu uverí a bude poslúchať. Ale poznám prípady, že 35 + sú už na takej úrovni, že ani nestrácajú čas s mladými dievčatami, lebo si s nimi už nemajú čo povedať.
Ak majú už záväzky, tak si majú plniť tie a nie k rodine si hľadať nejakú mladú priateľku na sex.
@liljana ja nepisem, ze muzi v mojom vwku o mna zaujem nemaju :D ale pisem, ze vkjse ma balia aj ti starsi ;)
40rocny chlap moze mat zaujem o 30, 40 aj 50rocnu. Ze pise tebe neznamena, ze pise iba tebe. Trosicka to znie, akoby si mala podvedomu potrebu pochvalit sa, ale nie je s cim, neber to moc vazne ze ti chlap zlozi kompliment ako dobre vyzeras na fotke 🙂
Veď to je prirodzené... Mladosť je krása a bezstarostnosť. Každý človek chce partnera, ktorý je mladý, pekný, štíhly, inteligentný, dobre vyzerá, má pružnú pokožku, nemá starosti, nemá deti a má chuť do života... Ja sa tiež rada pozriem po mladšom. Prečo by som sa pozerala po päťdesiatnikoch?😁 A keď sa pozriem na moje rovesníčky štyridsiatničky, tak častokrát sa ani nečudujem. A okrem toho chlapi nemajú sebareflexiu.😁 Každý tučný, škaredý, starý, pupkatý chlap si myslí, že by mal mať po boku minimálne Adrianu Limu.🤣
@sheila121 by si sa čudovala koľko je sprostých žien v zrelom veku..
A prečo by nemohli chcieť?