Viackrat tu v roznych diskusiach padlo, ze keby viete ze muz zenu podvadza (alebo naopak) nepovedali by ste jej to. Preco nie? Pride Vam to moralne tajit to? Ste s tym ok pozerat sa na zenu z ktorej robi manzel blbku a nechat to tak? Vy by ste nechceli aby Vam to niekto povedal ak by to robil Vas manzel?
Lebo to nie je Vasa vec? Ved denne sa tu miesame do zivota inych a rozdavame supermudre rady.
Dakujem za Vas pohlad.
@deti95060810 ty sa mi pacis so svojim postojom😉.
Suhlasim
Mne sa to dokonca stalo bohužiaľ že som videla neveru, ale nenabrala som odvahu to dotyčnej povedať. Viem že sú spolu roky a chalan ju podvádza jedna radosť, tak som ostala pochybovat či neni ten typ že to ticho toleruje, ale berie benefity….A taktiež lebo ju az tak nepoznám a neviem ako by to zobrala, či by nezačala obviňovať mna, namiesto toho aby dala mužovi po papuli.
@deti95060810 nemyslim to tak. Skor ze ste svedok nevery (ziaden zo zucastnenych) a nepoviete o tom podvadzanej strane. Aj ked je to naor kamoska.
Ja som povedala . A takisto lutujem, ze ked ma moj ex verejne podvadzal a vseci nasi spolocni kamarati to vedeli, absolutne sa nenasiel nikto kto by mi to povedal. Samozrejme odvtedy sa s nimi nebavim a skoncila som s nimi.
@kristinka92 z coho by ta obvinila?
Tak sú take ženy že im povieš, že ich muž podvádza a zacnu hysterčit a útočiť na teba (čo si to povodne myslela dobre a chcela si aby to vedela) ale obráti sa to proti tebe
@reddflowerlife to mi je luto a prave do mi pride hnusne. A obhajovat sa ze mna do toho nic je na hlavu. Nastastie som nic take nezazila ale neviem ci by som sa dokazala tvarit ako kamoska keby som vedela ze muz z nej robi blbku.
No a ich odpoveď bola “nechceli sme sa do toho starať je do vaša vec”. Tak ako to mohla byť moja vec, keď som o tom ani nevedela
@kristinka92 ano to sa moze stat ale tak ako by som sa mohla na seba pozriet do zrkadla keby som vlastne kryla taketo klamstvo. Ved tym by som len robila sluzbu nevernikovi.
Lebo mnohe/mnohi to aj vedia (resp. tusia), ale nechcu to rozumovo prijat, nechcu tomu verit, alebo len pozivaju ostatne vyhody toho vztahu. A ty to tazko rozlisis.
Ja som bola v úlohe podvádzanej, vedeli všetci, priatelia, v práci, v rodine tak isto, ja som tušila, ale každý mlčal.
Keby mi niektori z nich povedali priamo do očí, veľa veci by to urýchlilo, a mne ušetrilo roky bolesti.
Tie ktoré píšete že by ste nepovedali, nemôžete vedieť ako sa cíti podvádzana žena, ☝️
Keby to vidim tak jej poslem rovno foto a bolo by. Tam by sa z toho nevykrutil a ona keby mlci, tak mlci dalej.
ano, úprimne mna to škrie doteraz. vždy keď vidím ich spoločne fotky ma to napadne, že chuda baba a či som jej to nemala povedať (inak okrem mna tam bolo dalších 15ludi čo o tom vedia tiež). ale za tie roky podľa mna musí vedieť a tušiť čo ma pri sebe. podľa mna len ticho pri ňom sedí a užíva komfort, ktorý jej dáva. je to taký ten typ alfa samca pri ktorom je to až príliš vidieť že ten jednu partnerku mat nebude, aj sa tak vyjadruje. tak asi keď ma take blbe reči aj pred ňou, myslím že o tom minimalne tuší, že anjelik to nie je
@sante81 presne všeci okolo mňa vseci kamarati to vedeli a nenašla sa jedna osoba čo mi to povie
@walentina7 to je zvlastny postoj. Ja klamstvo neznasam. A na co je dobre zit vo falosi? Je to asi jednoduchsie.
@walentina7 dobre a keď ta nakazi pohlavnou choroboou z podvadzania? Tiež nevadi nie?
Je neviem, ako niekto nemôže tušiť,že ho jeho partner alebo partnerka podvádza ,ja som to vedela hneď
@kristinka92 to je inak fascinujuce ze 15 ludi drzi hubu. A ten “samec” musi mat fakt riadne ego ked si to takto okato dovoli.
@minenkak Niekto je taky uzasny klamar ze na to nikdy neprides
@reddflowerlife inak to asi zaboli dvojnasobne. Jednak od partnera a potom este druha rana od vsetkych tych co mlcali.
Ano a veľmi sa na tych ludi dodnes hnevam. Vsetkych som vymazala zo zivota hajzlov
@minenkak pravdu v niektorych pripadoch neodhali ani detektor lzi, nieto este vnimavost jedineho cloveka.
áno, ego má. a preto že som videla ako fungujú spolu, že tak hovorí aj pred ňou, si myslím že to musí vedieť. ale komfort je komfort tak to možno nerieši. presne ako písala svoj názor walentina7- sú ženy ktoré o tom vedieť nechcú a ty nevies či potom povedať/nepovedať, lebo ako som písala, môže sa to otočiť aj proti tebe.
inak ja som si osobne zazila aj situáciu podvádzanej, a tiež mi to nikto nepovedal, ale mala som tušenie aj sa mi potvrdilo a išiel do teplych krajov. prakticky som to zistila hneď. preto si myslím že ta žena to musí vedie tiež ale je ticho
@reddflowerlife ale prosím ťa,ten človek úplne inak vonia,inak sa správa a ani si neuvedomuje
Tak každá žena príde sama na to či ju podvádza či nie
@madeincssr tak ja mám to šťastie, že mne sa stačí pozrieť na človeka a viem ktorá bije
@minenkak ale prosím ťa, ja som si nič nevsimla ani nijak nevonial ani sa nijak specificky nespraval. Až kým mi jeho ku… susedka nenapísala sama správu, že spolu chrapu.
@reddflowerlife ty nie ja vždy,tak sme iné
prečo nie... čo oči nevidia - srdce nebolí.... 😉
určite by som sa nepriznala...
manž. nechodím do mobilu, ani nečítam jeho maily
zatiaľ nemám ten pocit žeby ma podvádzal...