Ahojte.
Ide o to..áno,viem stalo sa to ešte vtedy keď som ja s priateľom nebola..lenže slečna za ktorou behal je priateľka môjho bratranca...a dneska som zistila že,ho podvádzala práve s mojim partnerom...medzi nich sa miešať nechcem ale ja si od neho túto pravdu zaslúžim vedieť nie?? Bolo to necelého roka,než sa dal dokopy so mnou...už máme dieťa...vedela som že kedysi spolu spávali ale nevedela som že to trvalo aj vtedy keď bola s mojim bratrancom...ona je celkovo známa že je vyjazdená ako diaľnica...ale stále keď sa pohádala s bratrancom plakala mne že ju to mrzí a že ho nechce stratiť...ale teraz som sklamaná....chcem vedieť či to je naozaj pravda..dostali sa ku mne nejaké screenshoty...už keď za mnou behal a ba dokonca už keď pisal mne si s ňou nepisal...ignoroval ju...aj to som zistila...len ma trápi to,čo sa stalo...bolo by blbé sa o tom porozprávať?
Kazdy ma nejaku minulost...
Ja osobne by som to absolutne nevytahovala. Len tym zacnes riadne velku hadku, ktora by neviedla k nicomu dobremu, ver mi. Naco je to dobre vlastne? Naco to potrebujes riesit? Je to zabudnuta vec, kasli na to, nechaj to tak a pozeraj sa dopredu, nie na to, co bolo.
no už teraz to hoď za hlavu. ak si chcela vedieť kompletnú pravdu s časovými osami, mala si svojho priateľa podrobiť výsluchu ešte predtým, než ste mali dieťa. vedela si o nej? vedela. kontaktoval sa s ňou, keď bol už s tebou? nie. neviem, čo ešte viac potrebuješ vedieť. že ona podvádzala svojho priateľa, to je problém toho priateľa (tvojho bratranca). tebe, ako aj tvojmu priateľovi, to môže byť ukradnuté. on nikoho nepodvádzal a vy dvaja ste ešte neboli v kope. pokiaľ ju má v paži aj teraz a je mu ukradnutá a ste preňho dôležití iba ty a dieťa, nerieš už, lebo to neprinesie nič dobré....
Neviem ci som dobre pochopila? Ty ides rozbit rodinu lebo tvoj partner s niekym spaval??? Pred tebou.
Ďalšia taká šikovná.
Takže ona je štetka, ale je to jeho chyba, že sa s ňou vyspal, aj keď inicializovala ona?
Fuuuuuuu, tak toto je fakt ženská logika 101.
Však porozprávaj sa s ním ak chceš. Prečo sa to tu vôbec pýtaš? Ale priprav si balík vreckoviek.
čo si sa zbláznila ? ty nemáš čo na robote ? toto vobec nerieš... tvl
Neviem, netrápila by som sa tým, veď čo bolo, to bolo, neriešim, no nie??
Čo bolo bolo. Hotovo. Máte dieťa, s ňou je koniec, teraz má teba tak nerob problém tam kde nie je.
Presne tak, naco vytvarat zbytocne problemy? Co sa stalo, uz sa neodstane, myslim si, ze ty mas tiez co-to za sebou a nevrta sa v tom.
no dobre nebola to priateľova najsvetlejšia chvíľka v živote ale tak netýkalo sa to teba. nepodvádzal teba. máte spolu dieťa, riešiť minulosť je hlúposť. nedá sa to zobrať späť. tak čo chceš za to počuť prepáč? a hlavne to prepáč by bolo treba tvojmu bratrancovi nie tebe.
"behal za ňou" "behal za mnou"... to je teraz nejaká nová móda sa takto vyjadrovať o životnom partnerovi, otcovi svojho dieťaťa? nikdy som o mužovi takto nerozprávala. takto dehonestujúco 👎
Ahoj. Ja ako chlap ti môžem napísať, alebo poradiť. Ta slečna bola s tvojím priateľom pred tebou, teraz je s tvojim bratrancom v tvojej rodine. To aká je nie je podstatné, isto to tvoj bratranec vedel. No a teba trápi čo? Že terajší tvoj priateľ má o ňu stále záujem a s tebou je len preto lebo ona ho nechce? Mohol sa to teba zamilovať, ale nie si si istá? Že ty si ta s ktorou chce byť a nie si ta druhá? Vedela si o jeho minulosti, teba nehnevá tvoj bratranec ani ona. To nemyslím v zlom ani to nie je útok na teba. Len máš pochybnosti a už sama určite vieš prečo.
ty mas minulost ako neposkvrnena panna maria ci? naco rypat v priatelovej minulosti-on nieje povinny ti o nej rozpravat detaily . a ak ti to vadi hold bud sama do konca zivota alebo si najdi neakeho tululuma co nikdy zensku nemal nieto sa s nou vyspal a zavri ho doma do komory aby nahodou nieco nepototo
Nie téma nie je vymyslená. Ako už píšem ich do toho nejdem miešať nak si žijú. Len sa ma.týka lebo je to môj bratranec a ten druhý môj priateľ....
@dianka555 som presvedčená o tom že ju nechce. Princíp je úplne inde.
Fajn
Asi bola chyba sa radiť tu. Polka z vás je opustená a zúfalá a druhá polka je len zákerná zakomplexovaná lebo asi vás podvádzajú vaši chlapi. Nikdy mi nenapadlo že by ju chcel ani nič...išlo mi skôr o to že on teraz vychádza s mojim bratrancom dobre. On pred tym nevedel kto je to presne iba že odkial je...keďže ona stále vypisovala jemu a ťahala ho von...mám to všetko podložené screenom a on ako slobodný chlap... 🙂 ja sa nehnevám naňho len som si myslela že mi to mohol povedať po tom čo zistil kto je kto 🙂
preboha co riesis ?? Ved je to minulost. Naco sa v tom chces hrabat ?? Zi a nechaj zit.
Nerozumiem ti. Tak ja by som chápala keby ťa nahnevalo, že bratrancova frajerka ho podvádzala a, že si na to prišla a, že dokonca s tvojim už súčasným priateľom. Ale očividne tu nie je ten problém. Vedela si asi skôr o jej povesti. Tým pádom priateľ tvoj rozmýšľal práveže dobre, že ti to nepovedal. Teraz zbytočne analyzuješ. Vybral si teba. Ju začal ignorovať keď ste si vy dvaja písali. To je dostatočný dôvod na to aby si to neriešila. Jedine ak mieniš riešiť bratrancov vzťah, ak áno tak chápem toto celé, ale keď tvrdíš, že nie. Tak nerozumiem čo riešiš. Touto informáciou sa niečo zmení? Zmenilo sa niečo? To, že ona podvádza je ale jej a bratrancov problém tak buď mu to oznám, alebo prestaň s týmto celým. Iba si pokazis vzťah s priateľom. A úplne absurdne.
autorka pravdu povediac, asi chápem, čo tým chceš povedať. ale predovšetkým to mal priateľ povedať tomu tvojmu bratrancovi: "počuj fero, tá tvoja je kurva... dala aj mne" 😀 to, že to nepovedal tebe, nuž..... asi to už nechcel znovu vyťahovať na svetlo božie. možno sám nie je nadšený zistením, že ty a ten chlap ste rodina :( možno mu cvaklo, že, sakra, ja ju budem občas možno vídať a vôbec nemám chuť! a tak to neriešil. však ak máte pekný vzťah a nebudeš útočná, slušne mu povedz, že ti to mohol povedať predsa. a hotovo. viac to nerozvádzaj.
Pozri, neviem ako dlho ste spolu, ale pravdepodobne ste niekde v zaciatkoch vztahu a ak mas pocit, ze takeho frajera nechces, tak je to aj celkom neskoro, kedze si s nim uz sexualne zila a mate dieta. No bud ho akceptujes takeho aky je alebo sa s nim rozides.
O čom sa chceš porozprávať?
Je to minulosť - počas vzťahu s tebou s ňou nič nemal...
Alebo sa chceš porozprávať s bratrancom?
To nie je tvoja záležitosť ani tvoj problém - to je vzťah medzi ním a jeho partnerkou...