Praskol vám už niekedy kondóm?

smejo148
16. jún 2020

Ahojte, chcem sa spýtať tých žien, ktoré sa chránite kondómom, či vám niekedy praskol a ak áno, spozorovali ste to na prvý pohľad? Zaujíma ma, či praskne akokeby po celej dĺžke alebo či sa v ňom môže vytvoriť iba taká malá dieročka, ktorá sa nedá všimnúť... Samozrejme, že po sexe s partnerom vždy jedným okom pozrieme, či z kondómu nič nevyteká, ale nejak dôkladne ho nekontrolujeme a keďže je kondóm jediná metóda, akou sa chránime, tak chcem vedieť, či jeho kontrole treba venovať viac času alebo prípadné prasknutie jednoducho zbadáme hneď, ďakujem za odpovede. 🙂

mogaa
16. jún 2020

@smejo148 no kamoška tak otehotnela😉ale zistili že praskol😉

sunny8
16. jún 2020

Mne nepraskol ale ostal vo vnútri vo mne. Nevedeli sme to. Hľadali sme kade tade ale veru toto by nás nenapadlo. Až po týždni idem na wc a hľa čo som našla na toaletnom papieri 😁 odvtedy už nikdy ! Nikdy to už nepoužijem. Proste dakde blúdil a až naraz sa objavil. Našťastie som nebola tehotná ;)

caroline_
16. jún 2020

@sunny8 ty kokos ze po tyzdni :D :D asi by som zinfarktovala

simsalabim
16. jún 2020

@smejo148 nikdy. Pouzivame ho cca 25 rokov, s vynimkou tehotenstiev a cca 1 mesiac pred ( otehotnela som hned). Ziadne zle zazitky s nim nemam, nepraskol, neputoval, nestratil sa, nezmizol.

simsalabim
16. jún 2020

@sunny8 hm a to si ho neskusila hladat aj v sebe? To by ma napadlo prve...

sunny8
16. jún 2020

@simsalabim nenapadlo ma lebo predtým som s tým nemala skúsenosti ani som o tom nepočula. Bola tma tak sme mysleli že sa zvliekol a niekde zapadol alebo odskočil

sunny8
16. jún 2020

@caroline_ to aj mňa infarkt bral 🤦😂😂😂 prekvapenie no

zuzan123
16. jún 2020

@sunny8 fuh to je ale velmi nebezpecne. Tiez sa mi to stalo, ale v lekarni mi povedali ze si ho musim cim skor vybrat sama ak dokazem alebo smer dr. Za tyzden zazrak ze si nedostala nejaky sialeny zapal a pod.

sunny8
16. jún 2020

@zuzan123 pár dní som mala taký biely výtok trošku aj smrdel ako guma ale našťastie nič vážne. Keby som vedela že tam je tak to riešim ale nenapadlo ma že sa toto môže reálne stať

anos18
16. jún 2020

@smejo148 Durex nikdy. Mondos z Lidl áno,takže tie nikdy viac.

matus7030
16. jún 2020

Za 5 rokov sa nám to nikdy nestalo - používali sme Durex😏

kiki68
16. jún 2020

Iba raz mal dierku a to sme zistili po kontrole a nastastie sa nic nestalo vtedy. Potom sme zistili, ze v baleni boli este dva s pichnutym obalom od ihly. Nahlasovali sme to predajcovi, islo o durex a ti to dost okamzite riesili, ze aka sarza atd. Vratili nam peniaze a myslim, ze boli radi ze nepytame na kocik 😂 inak za 3,5 roka s kondomami ziadna nehoda.

solange7
17. jún 2020

Raz, to bol tusim durex. S manzelom objednavame passante, vacsiu velkost. Niezeby som tym nieco chcela povedat 😅, ale tie obycajne velkosti dost skrtia a moze nastat unava materialu. Muzovi lepsie sedi ten vacsi, odvtedy ziadna nehoda. Kondom je najlepsia nehormonalna forma chranenia sa pred nezelanym otehotnenim, pripadne pred pohlavnymi chorobami.

akinom0077
17. jún 2020

@sunny8 / nikdy to nepouzijes? a ked by si mala zdrav. problem a jedina moznost by bol kondom tak radsej nebudes mat sex? :D

akinom0077
17. jún 2020

@smejo148 / po sexe kondom VZDY dokladne kontrolujem. Asi 2x sa stalo zesa pretrhol pri konci kde je ten dzindzik na semeno:D Stalo sa to pri Durec extra thin

sunny8
17. jún 2020

@akinom0077 ja som okrem toho v Živote žiadnu inú antikoncepciu nepoužila 🙂 nikdy žiadne tabletky a okrem toho rázu sme vždy fungovali prerusovane nikdy sme sa inak nechranili

mondolina
17. jún 2020

Pre mňa nepochopiteľné nehľadať po sexe kondóm🤔už len kvôli vyhodeniu.
A hlavne keď muž zasunul s kondómom a vytiahol bez.

veronikaszabova
17. jún 2020

@mondolina tiez nechapem 🤣🤣🤣 akoze nenajdu ho a nic? Neriesia? 🤣 vyparil sa 🤣🤷‍♀️🙈

sunny8
17. jún 2020

@mondolina veď sme hľadali .. lenže nie všetko človek nájde na prvýkrát. Veď možností je toľko za posteľou pod posteľou pomedzi veci a čo ja viem kde. Ako ma malo napadnúť ho hľadať v sebe ?

mondolina
17. jún 2020

@sunny8
Aj na skrini ste hľadali? 😂 Prepáč veľmi sa smejem, že kde sa všade môže schovať zapatrošený kondóm, a pod lampou najväčšia tma.

sunny8
17. jún 2020

@mondolina tak nehľadali 😂 len tak zbežne okolo postele 😂 ja väčšinou nevidím veci hneď keď ich hľadám až s odstupom času a vidíš predsa 😂😂😂

beronsche
17. jún 2020

@kiki68 to fakt? mna porazi.. ako ste to zistili? rozmyslam, ze malinka dierka sa da
naozaj lahko prehliadnut...

kiki68
17. jún 2020

@beronsche az po nehode a potom sme na seba pozreli, ze ako ci by bol jeden z nas schopny prepichnut kondom. Lenze to sme vylucili a tak dme chytili to balenie a kusok za kuskom studovali obaly. No a tam sme to nasli. Bol to celkom proces, nakolko durex ihned reagoval a potreboval vsetky info ( co chapem, ved to je pruser jak svina) . Odvtedy sa nic take nestalo

lubka92
Odpoveď bola odstránená
Zobraz