Ahojte, chcem sa spýtať tých žien, ktoré sa chránite kondómom, či vám niekedy praskol a ak áno, spozorovali ste to na prvý pohľad? Zaujíma ma, či praskne akokeby po celej dĺžke alebo či sa v ňom môže vytvoriť iba taká malá dieročka, ktorá sa nedá všimnúť... Samozrejme, že po sexe s partnerom vždy jedným okom pozrieme, či z kondómu nič nevyteká, ale nejak dôkladne ho nekontrolujeme a keďže je kondóm jediná metóda, akou sa chránime, tak chcem vedieť, či jeho kontrole treba venovať viac času alebo prípadné prasknutie jednoducho zbadáme hneď, ďakujem za odpovede. 🙂
Mne nepraskol ale ostal vo vnútri vo mne. Nevedeli sme to. Hľadali sme kade tade ale veru toto by nás nenapadlo. Až po týždni idem na wc a hľa čo som našla na toaletnom papieri 😁 odvtedy už nikdy ! Nikdy to už nepoužijem. Proste dakde blúdil a až naraz sa objavil. Našťastie som nebola tehotná ;)
@smejo148 nikdy. Pouzivame ho cca 25 rokov, s vynimkou tehotenstiev a cca 1 mesiac pred ( otehotnela som hned). Ziadne zle zazitky s nim nemam, nepraskol, neputoval, nestratil sa, nezmizol.
@sunny8 hm a to si ho neskusila hladat aj v sebe? To by ma napadlo prve...
@simsalabim nenapadlo ma lebo predtým som s tým nemala skúsenosti ani som o tom nepočula. Bola tma tak sme mysleli že sa zvliekol a niekde zapadol alebo odskočil
Za 5 rokov sa nám to nikdy nestalo - používali sme Durex😏
Iba raz mal dierku a to sme zistili po kontrole a nastastie sa nic nestalo vtedy. Potom sme zistili, ze v baleni boli este dva s pichnutym obalom od ihly. Nahlasovali sme to predajcovi, islo o durex a ti to dost okamzite riesili, ze aka sarza atd. Vratili nam peniaze a myslim, ze boli radi ze nepytame na kocik 😂 inak za 3,5 roka s kondomami ziadna nehoda.
Raz, to bol tusim durex. S manzelom objednavame passante, vacsiu velkost. Niezeby som tym nieco chcela povedat 😅, ale tie obycajne velkosti dost skrtia a moze nastat unava materialu. Muzovi lepsie sedi ten vacsi, odvtedy ziadna nehoda. Kondom je najlepsia nehormonalna forma chranenia sa pred nezelanym otehotnenim, pripadne pred pohlavnymi chorobami.
@sunny8 / nikdy to nepouzijes? a ked by si mala zdrav. problem a jedina moznost by bol kondom tak radsej nebudes mat sex? :D
@smejo148 / po sexe kondom VZDY dokladne kontrolujem. Asi 2x sa stalo zesa pretrhol pri konci kde je ten dzindzik na semeno:D Stalo sa to pri Durec extra thin
@akinom0077 ja som okrem toho v Živote žiadnu inú antikoncepciu nepoužila 🙂 nikdy žiadne tabletky a okrem toho rázu sme vždy fungovali prerusovane nikdy sme sa inak nechranili
Pre mňa nepochopiteľné nehľadať po sexe kondóm🤔už len kvôli vyhodeniu.
A hlavne keď muž zasunul s kondómom a vytiahol bez.
@mondolina tiez nechapem 🤣🤣🤣 akoze nenajdu ho a nic? Neriesia? 🤣 vyparil sa 🤣🤷♀️🙈
@beronsche az po nehode a potom sme na seba pozreli, ze ako ci by bol jeden z nas schopny prepichnut kondom. Lenze to sme vylucili a tak dme chytili to balenie a kusok za kuskom studovali obaly. No a tam sme to nasli. Bol to celkom proces, nakolko durex ihned reagoval a potreboval vsetky info ( co chapem, ved to je pruser jak svina) . Odvtedy sa nic take nestalo
@smejo148 no kamoška tak otehotnela😉ale zistili že praskol😉