Ahojte. Zaujimali by ma nazory ako zien, tak muzov. Znamena pozvanie muza/chalana k nemu na byt automaticky, ze chce sex?
Ja konkretne riesim situaciu, ze ma po prvom stretku z netu zavolal k nemu na byt, ze na veceru… neviem, co si mysliet.
No tak pozri, to znamená, že si dáva tú námahu a ide upratať, nakúpiť, a potom ešte aj navarí, exkluzívne pre teba! Však to je program na celý deň pre neho. Naozaj asi má záujem, keď toto všetko už po prvom stretnutí je ochotný spraviť. Tak najmenej, čo môžeš aj ty spraviť aby si sa mu vyrovnala po takomto dni je to, že večer pekne roztiahneš nohy, no nie?🤣
Nie na 99% v tomto prípade na 101% mu ide iba o sex .Na prvé rande sa na byť nechodí teda pokiaľ nejde o ten sex
Ja by som sa bála ísť na byt niekomu koho vlastne ani nepoznám..
Asi som sa vyjadrila nejasne, ale raz sme sa uz videli. Na druhe stretko ma vola k nemu.
@drake122 dievcina, pokial pozvanie prijme, by mala obliecť to pekne spodne pradlo, co si setri a oholit, upravit, vsetko nalezite 🤣
@anonym ano, pozvanie do bytu v tych 99,9% znamena aj to, ze sa ocakava sex a tvoje prijatie by tento akt potvrdzoval
Pattilo by sa doniestvtvoj oblubeny drink na uvolnenie atmosfery.
Neviem, kolko mas rokov, ale obcas nie je cas, stracat cas
Je to v podstate cudzí chlap, ktorého nepoznáš. Určite by som nešla na druhé rande k nemu na byt. Hlavne potom čo som začala sledovať krimi príbehy na YouTube. 😵😅
Uprimne, moze to byt pozvanie k comukolvek, ako pisu holky aj s krimi vysledkom, pravdaze moze to byt aj storka, na ktorej sa vy dvaja po 20rokoch budete dobre smiat, cokolvek. Z druheho videnia sa od dospeleho, ktory nebol tvoj spoluziak, nie je z nejakeho sportu, kam chodite spolu, ako su obvykle rande vo veku, kedy je bezne randit, tak v kategorii 25+ tam najdes od patologii jemnych, cez tie, ktore by si nemusela rozdychat aj len obycajne zakoncenie vecera pri caji a rozhovore. Mozno zaspi. 😀 Ak uz sa aj rozhodnes ist tak daj niekomu vediet kde si a aj dokedy sa ozves ze si ok. Pre istotu.
Jasné,že chce aj sex.
Kľudne chod, veď keď príde na sex, stále môžeš odmietnuť a to bude ešte len chalanko pozerat a čudovať sa 😃
Šak choď a nevyspi sa s ním. Aspoň zistíš aký je to charakter. Ale pozor, na drazenie, bozkávanie atd.aby si nemyslel že to k tomu smeruje...a žiaden výstrih
Viem že sa pýtaš na iné, či chce sex , podľa všetkého áno...otázne je či sa chces ty vyspať a neznámym chlapom ?!
Ale ja ti chcem napísať, že nechoď na byt k neznámemu chlapovi, kt si videla len raz, nikdy nevieš čo je zač .... Nech si počká chlapec, spoznávajte sa vonku - teraz su vianočné trhy, príroda, káva v bare a potom sa uvidí.
Inak mám príhodu, tiež po dlhšom písaní som sa stretla s miestnym chlapcom na prechádzke a potom sme išli sadnúť do reštiky. Celý čas som počúvala aka je drahá tá restika a čo by mi on za toľko peňazí navaril doma. Tak som si dala len dezert a čaj, kt som si chcela zaplatiť. No a na záver stretka mi povedal že zajtra má pozýva k nemu na večeru a to len uvidím jeho kuchynské zručnosti 🤣 (jasné že chcel na mne ušetriť )
A raz som išla na večeru k chlapovi, poznali sme sa síce dlhšie, chodili sme von ako veľká partia . No len som nevedela jednu vec že má doma hada. Ja keď som si to počas večere všimla, to terarium, skoro ma odpálilo zo stolickou preč, strašne sa ich bojím. Museli sme sa presťahovať do obývačky,pozatvárať dvere, kabát tašku som držala pri sebe nie že sa mi tam nasťahuje ten had 🤣 a na záver mi povedal že teda aj by mal snahu sa pokúšať o niečo ale keď vidí aká som vystresovaná išli sme von 🤣
No keby mu islo len o sex, nevari veceru 😁 ale tak nevieme ci to nebude mrazena pizza 🤣
Ak ho chces ,,otestovat", tak mu povedz, ze mas menstruaciu, ale ze rada prides na veceru a mozete si pozriet nejaky film. Uvidis reakciu, ak sa bude vykrucat alebo na rovinu povie, ze teda inokedy, tak ano, ocakaval sex po veceri. Osobne ale ako baby pisu, sex by bolo to posledne coho by som sa obavala u cudzieho chlapa, ktoreho nepoznam.
@drake122 moze si on pod vecerou predstavovat, ze kupi maximalne flasu. A objedna pizzu.
Mna moj buduci muz na prvom rande nepozval do domu, vraj aby som si toto o nom nemyslela 😄 Sedeli sme v aute pred mojim domom asi do polnoci 🤣 ani ja som ho radsej nepozyvala dalej. Vecera bola v restike
Tam je velka sanca, ze si po veceri na byte nebudete pozerat jeho zbierku znamok...
Pozvanie niekoho na večeru do svojho bytu samo o sebe neznamená, že ten druhý očakáva sex, ide však veľmi pravdepodobne o snahu väčšieho zblíženia a intímnosti, ktorá môže a nemusí pozostávať z očakávania že sa vyvinie do sexuálnej aktivity. Je vhodné a vždy lepšie s tým počítať a byť pripravený naznačiť buď aktuálny nezáujem o tak veľký posun vo vzťahu, alebo odmietnutie pri samotnom pozvaní. Je fajn sa s partnerom viac pobaviť o jeho jasnejšej predstave večera, nenechať to len v abstraktnej rovine, aby si vedela aké sú tvoje možnosti.
Na tvojom mieste by som nešla..nepoznáš ho ešte
Ano, v 90% muž očakáva aj sex a keď k tomu nedôjde, tak pozerá na teba, že prečo si to pozvanie vlastne prijala. Ešte sa nepoznáte, nešla by som na druhé rande k nemu na byt. Nemusí mu ísť len o sex, ale očividne je ten typ muža, ktorý vhupne do vzťahu rýchlo, bez emócií. Vyskúšala som si to, pre mňa toto nebolo.
cudziemu chlapovi na byt- nevies, čo sa z neho vykĺuje - môže byt sj nasilnik a vymahat si sex nnasilim, ale určite sa o niečo pokúsi..to len veĺmi naivna dievčina tam pojde..keby ste sa roky poznali, dobre, ale po prvom stretku? Večera sa da dať aj v meste..
Ja, ked som bola mlada všelijake koniny som robila, ale tiež som mala viac šťastia ako rozumu
Ak si pripravena na sex - choď!
Preženiem ...každý masový vrah oznami obetí čo chystá ...každý masový vrah to uskutoční na prvom stretnutí ...
Ok bez afektu .... 98 žien na Tom stretnutí bude mať dobrovoľne sex , 1 nie sa dohodnú že nie a 1 sa dohoda s chrumkavým sympatakom nepodarí ,a nedbá sa na jej želanie ...
Záleží, ako veľmi myslíš ze sa poznáte cez net. Ja s mojim manželom sme sa stretli na prvom stretku u mňa, keďže bol z ďaleka. Aj sa udialo hocičo, čo by sa na prvom stretku zevraj "nemalo". Lenže my sme si písali a volali už dlho, mali sme pocit ze sa už dobre poznáme. Nebol to pre mňa cudzí človek. A sme spolu už 10 rokov, máme deti, sme šťastní
A ako? Ides?
Píšem za seba ,keď pozývam ku mne domov( nádejnú partnerku ) vždy upozorním dotyčnú , že vo všetkej počestnosti sa bude odohrávať návšteva .
Znamená to jednoznačný sex. Musíš rozhodnúť či to chces aj ty či nie. Tvoja vec. Ja mám z takého pozvania na byť na prvom stretku 8 ročne manželstvo a 5, ročnú dcéru 🤣a je nám skvele a nikdy som to neoľutovala.
na 99,99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999% chce sex. že sa ti na druhý den neozve,je jasné-hlavne,ked je z netu.
Tak v takomto prípade je to 99% šanca, že áno.
Večera a po večeri sex 🤷🏼♀️ Choďte sa navečerať do reštaurácie, isto by som neliezla k chlapovi z netu domov.. a už vôbec nie tak skoro.