Poznáte ženu, ktorá je náročná v sexe?

22. feb 2024

Poznáte ženu, ktorá je náročnejšia v sexe ako chlap? Mám totiž novú známosť a ešte skôr, než sme spolu začali sexuálne žiť, tak sa ma pýtal, čo mám rada, čo chcem vyskúšať a tak. Najskôr som si myslela, že on rád experimentuje. Ale v bode keď som sa dozvedela, že jeho bývala mala vibrátory, som si už začala myslieť, že ona bola náročnejšia. Sú to len moje domnienky a špekulácie. Ale myslíte, že to bolo tak, že ona bola náročnejšia a on jej “nestačil”, tak preto sa ma to pýtal, alebo je on ten, čo túži všetko vyskúšať?

doriiis
22. feb 2024

Skôr si myslím,že on jej nestacil

reanda
22. feb 2024

podla mna je kazda zena v sexe narocnejsia, ako muz 😀

sissy27
22. feb 2024

každý chlap si myslí, že potrebuje veľa sexu... až kým nestretne ženu, ktorá naozaj potrebuje veľa sexu 😀
a súhlasím s @reanda - každá žena je v sexe náročnejšia ako chlap...
ale aj minule tu bola diskusia, kde žena radšej bude predstierať orgazmus len aby chlap bol spokojný, veď ona orgazmus od neho nepotrebuje, vie si to sama spraviť... hádam nebude ona od neho chcieť aby sa snažil viac, radšej predstierať, len nech ju neopustí...

marseillefan
22. feb 2024

A čo znamená, že je žena v sexe náročnejšia?

autor
22. feb 2024

@marseillefan tak v tomto prípade to mohlo byť tak, že mu nestačili jeho výkony, tak si musela dopomáhať.

sense
22. feb 2024

Každá žena ktorá sa má rada je v sexe náročná a chce mať tiež niečo z toho, nielen držať ako gumená Anča kým sa muž vytrasie

marseillefan
22. feb 2024

No sú tu dve možnosti... buď má žena jednoducho väčšie libido a preto si musí dopomáhať... alebo on bol taký mizerný v sexe.
Každopádne áno, sú ženy, ktoré majú väčšie libido ako muži...
A sú aj muži, ktorí sú v sexe otrasní a žena z takého sexu nič nemá...

mclissa
22. feb 2024

Mat doma vibrator neznamena narocna.

maranta_leuconeura
22. feb 2024

Nerozumiem ako s tym suvisi vibrator... Ved ho mohla pouzivat sama. A keby ho aj pouzivala pri sexe s partnerom, tak skor bola menej narocna, lebo on sa musel menej snazit na dosiahnutie jej orgazmu, nie? Sudim podla seba, pridana stimulacia to cele urychli 🤷

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
torysheer
24. feb 2024

Mať vibrátor určite neznamená že jej ,, nestačil ".. keby si videla môj šuplík 🙈ja náročná som, veľmi, no priateľ o všetkom vie a často všetky tie hračky využívame spoločne