Používate pri sexe lubrikant? Ake to. Ma pre vás výhody? 🙂
Smyklave.
Asi je jasné na čo slúži a ostatné je individuálne... Nie je to taká položka, ktorú by ste si nemohli dovoliť kúpiť aj keď len na skúšku a sami sa rozhodnúť či vám to vyhovuje viac s alebo bez..
Keď ho vykydneš na podlahu, super sa to šmýka. Odporúča 9 z 10 pacientov so zlomeninami. A s partnerom sa parádne zasmeješ.
Po porode sme dost pouzivali. Priznam to otvorene a nebudem jedina z nas. Lebo som citila v tom jednom mieste, kde bolo zopar stehov stale take pnutie.
Nepouzivame. Olivovy olej šmyka lepsie. 😉
Ja si sex bez lubrikantu neviem predstavit, ved bez to musi boliet. Ale tak zalezi aj od velkosti pipika. Pri malom mozno netreba 😀
Lubrikanty su vacsinou take lepkave...lepsi je olivovy olej 🤣👍
ano napadlo ma to nahodou pred pol rokom a lutujem, ze som nespravila skor, mala som tazke gynek operacie, cize pomaha proti bolestivosti,
Vraj je to super ako podklad pod makeup. Neskúšala som ale videla na Tik Toku. 🤣 vyskúšaj
my pouzivame a najnovsie sme skusili od erectan, je ovela lepsi ako tie co sme mali doteraz
pouzivat lubrikant je absolutne bezne a vyhody si myslim ze su dost jednoznacne
Prečítaj si na obale, aké výhody a na aký účel je lubrikant určený. Ak si myslíš, že ti tu ženy budú písať niečo, na čom si budeš mastiť brko, tak si si pomýlil stránku.