Potrebujem viac po sexuálnej stránke

8. aug 2022

ahojte nepýtam si radu len potrebujem trosku vyliat svoje emócie 1.niesm dieta .2nerobím si srandu mám 9rokov pekný fungujúci vztah myslím ze problém je vo mne som mladá žena do 30r cítim že potrebujem viac po sexualnej stránke potrebujem vášeň,vžrušenie,strach poriadny sex skúšat nové veci niekedy si pripadám ako ninfomanka 🤣🤣máte to niektorá podobne ?

syslik81
8. aug 2022

a nemala by si to povedat muzovi namiesto nas? ci cakas od nas potlesk za tvoju vykonnost ..

kitycat
8. aug 2022
veronika_sk000
8. aug 2022

@kitycat 😂😂😂😂😂😂😂

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
8. aug 2022

Je to nymfomanka...po 9 r no asi potrebujes vymenu partnera, ked vie co potrebujes a nedostavas🤣

bluka2
8. aug 2022

Ja, že máš 9 rokov

janetinka27
8. aug 2022

podla mna mladenec

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jerrz
8. aug 2022

Ja som to mala podobne v tvojich rokoch a mala som pekný vzťah a môžem povedať že modré z neba by mi zniesol. Ale nestačilo a vymyslala som ,tiež bol sex taký nudný na misionara väčšinou, vášeň slabá, boli sme spolu 6 rokov. Rozisla som sa snim presne kvôli tomu , že som potrebovala skúšať a chcela som viac...
Dnes môžem povedať , že takého dobrého chlapa už nenájdem. Nemám zlého ale nie je ako on ,že by sa rozkrajal kvôli mne . A áno skúšala som aj som si naplnila svoj sexuálny život, ale vieš čo sa stalo? Po tých rokoch cca 35 prišlo dieťa a ten sex už nie je taký dôležitý pre mna a veru teraz by sa mi viac hodil ten co by sa rozkrajal kvôli mne. Ale to uz nevrátim späť . No dobre si premysli čo urobíš. Aj keď viem ako sa cítiš, ja som to vyriešila takto a v tej dobe som nelutovala. Ono je to rozhodnutie na celý život, tak premyslaj dobre. Aj keď mne sama mama povedala ,ze lepšieho už nenájdeš a aj tak som sa rozisla kvôli tomu že som chcela viac...

autor
8. aug 2022

@jerrz 🤩

autor
8. aug 2022

@jerrz neplánujem sa rozísť len sa cítim gak že čakám od života viac žijeme spolu stereotyp práca doma zatial deti nemáme je ten najlepší muž akeho by som mohla mať vychádzame spolu dobre ľúbime sa len čakám od života viac nechcem ho prežit v malej dedinke s hypotékov bez cestovamia dobrodružstva potrebovala by som niekoho kto by ma ťahal skusit nieco nové ci sa jedná o normalny život alebo sex už sme sa o tom rozprávali sme k sebe naximálne úprimní

marca12
8. aug 2022

Potrebovala by si niekoho,kto by tahal? Ake pekne id teba. Preco ty netahas priatela? Preco mu nepovies o svojich pocitoch,preco mu nepovies,ze ocakavas v sexualnej oblasti viac? Bud dominantna a chod si za svojim,skusajte nove veci,navrhnu,co by si chcela. Mozno ta prekvapi

jjanulienka
8. aug 2022

Cakas Viac od života alebo od partnera? S kazdym chlapom raz nastane stereotyp. Povedz tvojmu čo ti chyba a skúste niečo spolu vymyslieť ako to oživiť. Veď v dnešnej dobe je toľko hraciek že sa nemôžeš nudit 😬

pralinka25
8. aug 2022

nemate deti tak preco si to vzrusenie nedoprajete spolu. co tak vziat dovolenku a skrátka niekam ist. bez planu len tak. a preco po ceste neskusit nieco nove? nezajazdit si v rychlom aute na okruhu, ist na koncert dobrej kapely, ist na festival, ono ked je vzruso v zivote premietne sa to tak trochu aj do spalne. v kazdom vztahu toto nastane. vztah nie je samofungujuci. o vztah sa treba stale starat, krmit ho, budovat. ani vztah nema perpetum mobile. ale bez deti sa da toho tak vela. navstivte spolu krajinu o ktorej snivas, napiste si obaja zoznam 10 veci po ktorych tuzite a kludne aj cosi sialene. to ze vymenis chlapa ti nepomoze na dlho. ak chces byt v zivote stastna musis to urobit ty. nie ze ta spravi stastnou niekto iny.

barborachors
8. aug 2022

ty este nie si zrela na vazny vztah... zaroven uz nemas ani 20, aby si testovala hore dole chlapov ci vztahy. Ak si pripravena na hru vabank, tak chod do toho... ale podla mna sa prepocitas.... zasa tolko kancov tu nebeha, nemysli si..

jerrz
9. aug 2022

@barborachors A mám kamošku čo ma dieťa a rozisla sa s chlapom lebo nebola zrelá a to ma 37 rokov , chce si užívať, cestovať, diskotéky atď , inak ona takto žije od 14 tich rokov a neprešlo ju to. Tým chcem povedať že niekto ani nedozreje nikdy. Inak moja mama vždy hovorila, " Nepreberaj, lebo preberies! "