Ak poznáte nejaké zoznamky, je jedno aké tak šup sem s názvami..potrebujem si preveriť partnera, niečo nie je v poriadku..stále len v telefóne, chráni si ho ako poklad, taktiež som si všimla ochladnutia z jeho strany..na soc. sieťach nie je vôbec, ale zazrela som v telefóne len tak by očko nejakú appku v tvare srdca, pochybnosti o vzťahu sa hneď spustili..inak s takým človekom nechcem strácať čas.. ako sa hovorí, dôveruj ale preveruj
tak to nanho rovno vybal, povedz ze vies ze je na zoznamke a cakaj rekaciu
Myslím že je to Badoo
@isadoraisa no ja som na môjho vybalila videla som na vlastné oči ako píše (keďže som stála za ním) a on to aj tak poprel ze som videla zle 🙄😃
Pri podobnom podozreni som si spravila profil, fotka v slnecnych okuliaroch, trosku prebehnuta cez fotoshop a nasla som exfrajera na badoo. Tak som si s nim popisala ako ta ina zena. My sme boli prave pohadani. Celkom tazko sa mi citali jeho sms ze nemoze bezo mna zit a ze ma miluje a sucasne na badoo pisal inej zene (tiez mne) ako hlada vztah. Ta ina zena (ja) si s nim dohodla rande, u neho doma. Hodinu predtym mu napisala ze ci uz chladi vino … A prekvapiva reakcia, napisal ze sa ospravedlnuje, stretnutie rusi lebo lubi inu zenu. Tak som sa k nemu vratila, lebo som vedela ze cele jeho Badoo bol ulet a zvysovanie ega. Aj tak sme sa potom za par mesiacov rozisli ☹
Normálne sa ho opýtaj. Uvidíš ako bude reagovať. Robiť špióna to by ma fakt nebavilo.
Nech ti to ukaze co ma v mobile, inak s nim fakt nemusis stracat cas. Inak este je amor, to tu tusim nebolo spomenute.
Badoo tinder meetme.. Pokec.. Facebook zoznamka. Viac ich nepoznám ale sú isto aj iné. Srdce je tuším badoo. Ak chceš budem si s ním písať a overim ti ho 🙂 ja som si tiež tak dávala exa overiť a klaplo to chytil sa