Potrebujem si preveriť partnera

18. apr 2023

Ak poznáte nejaké zoznamky, je jedno aké tak šup sem s názvami..potrebujem si preveriť partnera, niečo nie je v poriadku..stále len v telefóne, chráni si ho ako poklad, taktiež som si všimla ochladnutia z jeho strany..na soc. sieťach nie je vôbec, ale zazrela som v telefóne len tak by očko nejakú appku v tvare srdca, pochybnosti o vzťahu sa hneď spustili..inak s takým človekom nechcem strácať čas.. ako sa hovorí, dôveruj ale preveruj

sszuzu8
18. apr 2023

Badoo tinder meetme.. Pokec.. Facebook zoznamka. Viac ich nepoznám ale sú isto aj iné. Srdce je tuším badoo. Ak chceš budem si s ním písať a overim ti ho 🙂 ja som si tiež tak dávala exa overiť a klaplo to chytil sa

isadoraisa
18. apr 2023

tak to nanho rovno vybal, povedz ze vies ze je na zoznamke a cakaj rekaciu

wishes
18. apr 2023

badoo ma srdiecko 🙂

ivetka1445
18. apr 2023

Myslím že je to Badoo

sszuzu8
18. apr 2023

@isadoraisa no ja som na môjho vybalila videla som na vlastné oči ako píše (keďže som stála za ním) a on to aj tak poprel ze som videla zle 🙄😃

sylvia002111
18. apr 2023

Pri podobnom podozreni som si spravila profil, fotka v slnecnych okuliaroch, trosku prebehnuta cez fotoshop a nasla som exfrajera na badoo. Tak som si s nim popisala ako ta ina zena. My sme boli prave pohadani. Celkom tazko sa mi citali jeho sms ze nemoze bezo mna zit a ze ma miluje a sucasne na badoo pisal inej zene (tiez mne) ako hlada vztah. Ta ina zena (ja) si s nim dohodla rande, u neho doma. Hodinu predtym mu napisala ze ci uz chladi vino … A prekvapiva reakcia, napisal ze sa ospravedlnuje, stretnutie rusi lebo lubi inu zenu. Tak som sa k nemu vratila, lebo som vedela ze cele jeho Badoo bol ulet a zvysovanie ega. Aj tak sme sa potom za par mesiacov rozisli ☹

mirkava
18. apr 2023

Normálne sa ho opýtaj. Uvidíš ako bude reagovať. Robiť špióna to by ma fakt nebavilo.

domkakvet
18. apr 2023

Nech ti to ukaze co ma v mobile, inak s nim fakt nemusis stracat cas. Inak este je amor, to tu tusim nebolo spomenute.

januelik
18. apr 2023

myslíš toto?

aams
18. apr 2023

@januelik čo je toto?

wishes
18. apr 2023
bora0123
18. apr 2023

@wishes to by bola sranda keby to je ono 😂😂😂😂

ketrint
18. apr 2023

@januelik mna tiež napadlo toto 😂 lebo to je jedine srdiečko čo mám v appkach, zoznamky nepoznám. 😅