Potrebujem sexuológa?

17. mar 2022

Mam 22 rokov, 6 rocny vzťah (prvý frajer, prvý sexuálny partner). Problem je v tom, že moj sexuálny život je úplne mizerný. Neviem či som niekedy vôbec mala orgazmus. Trvá mi dlho kým sa “navnadím” a užívam si sex. Keď sa podari, tak vzdy je to len pár minút pred koncom a nestačí mi to. Takze zo sexu nemam v podstate nic. Keby to záležalo odomna, sex vobec nepotrebujem pretože naňho nemam skoro vobec chut. Problem bude asi vo mne, pretože aj keď sa skusam uspokojiť sama, takmer nic necitim. Alebo citim ale len chvíľkovo. Čítala som niekde, že sú nejaké čaje, ktoré by vám mali povzbudiť chut na sex, viete mi poradiť ? Rozmýšľala som aj nad nejakou pomôckou ale keďže bývam u svokrovcov, bojim sa že by mi to našli :D a partner sa cítil urazený, že keď mam chlapa malo by mi to stačiť… ale bohužiaľ nestačí. Rozmýšľala som už aj nad sexuológom ale na to sa hanbim… mate nejaké typy ako to vylepšiť ?

jjanulienka
17. mar 2022

Musis v prvom rade spoznať samu seba aby si sa vedela oddať niekomu inému...

miskamicha
17. mar 2022

Si este mlada "šťanda" ...spoznaj samu seba..hovor o tom s partnerom... ci uz? Co on na to? Neuzivas HAK?

madeline1
17. mar 2022

Nerozumiem preco sa mladi muzi urazaju na pomocky...ked bude starsi, bude chciet vyskusat a to jeho tvrdenie, ze mas chlapa nie je pravdive.
Ak ta ale pritahuje a mas ho rada je vsetko vporiadku, urcite z toho s nim mas potesenie...
Podla mojho nazoru sa skuste osamostatnit, byvat mimo svokrovcov...

madeline1
17. mar 2022

@miskamicha je to mlada zena a nie standa

sandricaaa
17. mar 2022

my pomocky pouzivame spolu, skus mu vysvetlit, ze to je pre vas .. a urcite by som odporucila satysfier, ja som si ho objednala na aliexpresse za 6eur. Da sa kupit aj inde ale je drahsi. Svokrovci ti ho nenajdu, je malicky a nevyzera to nijak ako sexualna pomocka, skor by som to prirovnala niecomu na tvar,nejaka cistiaca pomocka na tvar alebo tak ked sa bojis, ze ti to najdu. A co sa tyka partnera skusila by som asi nech sa ti viac venuje, nech skusate co ti robi dobre.. Sex nieje len o akte.. Je to suhra vsetkych veci dokopy. ja mam 23 a tiez mam take obdobia, ze nemma chut na sex. Ale ked pouzivam ten satysfier sama, tak ma to vzdy navnadi a potom sa vzdy tesim na priatela. Hracku pouzivame takmer vzdy aj pri styku. Je to uplne iny level. A este co sa tyka hraciek neodporucam ti vibratory atd.. Mala som uz velmi vela pomocok a ten satyfier je uplne naj!

diamond007
18. mar 2022

Ak sa ho naučíš dosahovať ty sama, potom to dokážeš s partnerom

miskamicha
18. mar 2022

@madeline1 preto som to dala do uvodzoviek...aby to nebrala vazne 🙂

karhu
18. mar 2022

caj kotvicnik na prekrvenie a "chut" a mozno by neuskodilo zamerat sa i na partnerovu techniku🙂