Ahojte. Zijem s priateľom 2roky. Lubim ho, aj keď sme vo veľa veciach odlišní, rozumieme si. Čo sa týka sexu to klape, aj keď teraz je ho oveľa menej.. možno tak raz za týždeň. Len problem je v tom, že ja už necitim ziadnu vasen. Iskru.. čo mi príde po dvoch rokoch spolužitia veľmi skoro. No a spoznala som muza, pri ktorom citim takú chémiu že ma z toho ide porazit. Neustále naňho myslim, keby som slobodna hneď by som po ňom skočila aj keď by to malo byt len na jednu noc. Je to nepoznaný pocit. To vzrušenie keď ho vidim, pocujem.. samozrejme, on ani nikto o tom nevie. Ale zabíja ma to.. ako sa toho pocitu zbaviť ?
tazko no,kolko mas rokov?Este nemte deti,hmm co ja viem a uz taketo mas,myslis ze si nasla toho praveho,?Da sa tak zit ale tak ked este mate dlhu cestu mozno pred sebou,kolko takych vasni este stretnes.A jedine ako ti tu uz radila nestretavaj sa s nim,esteze to nieje vzajomne.Radsej sa vyhybaj mu ak planujes vztah nadalej s tvojim aktualnym.
@lasoli ja si myslim, že je to vzájomne. Ale keďže si viem drzat odstup, nikdy som to nejak nedala najavo. Ale vidim ako sa na mna pozera, nenapadne sa ma dotkne keď sa nahodou stretneme na oddeleni. Ja neviem, Ach.. všetko je to len v mojej hlave
A bola pred tým taká podobná vášeň s tvojim terajším?
Ak by si uprimne lubila svojho partnera, tak na druheho takto ani nepomyslis. Skor by som popracovala na existujucom vztahu.
S priateľom si 2 roky, po 2 rokoch padnú ružové okuliare sa hovorí a vidíme už aj chybičky na partnerovi, zlozvyky, ktoré nám vadia (samozrejme aj jemu)...záleží na vás oboch, píšeš, že ho ľúbiš, tak bojuj, o vzťah sa treba starať stále, celý život, venujte sa jeden druhému, výlety, spoločne stráveny čas...tamto v práci je len poblaznenie, ktoré časom tiež vyprchá, váz si, čo doma máš...
Je to úplne normálne, že vo vzťahu tá vášeň často vyprchá a už je napr. milovanie len z nutnosti. Podľa mňa by si mala s partnerom skúsiť možno niečo nové v tejto oblasti, mne ku chtíču pomôže už len pohárik vínka a hneď je ten sex iný 😃 ...
No a čo sa týka toho, že ťa priťahuje niekto iný, tak je to úplne normálne a deje sa to pomaly v každom vzťahu, že nachvílu zablúdiš myšlienkami inde a zabudneš, že máš partnera ... najlepšie je fakt sa s takýmto človekom asi nestretávať, lebo je to pre tvoj vzťah velké nebezpečenstvo a ak sa mu páčiš aj ty a budete sa dlhodobo stretávať, tak určite sa to do niečo vyvinie, máš rozum, ale ten len tak lahko na uzde neudržíš 😃 ... mne sa toto stalo s mužom na pracovisku, takže sa mu vyhnúť nedalo. Opustila som partnera s kt. som bola 3 roky a išla si užívať slobodu ... partnera som samozrejme nechala ešte pred tým, ako som si začala niečo s kolegom, nevedela som nikdy nikoho podviesť a klamať ... takže je to na tebe, skús si dať najprv dokopy vzťah a ak sa to nezlepší, tak odíď, určite je vo svete niekto s kým budeš cítiť väčšiu kompatibilitu. 🙂
Preto to tak cítiš, lebo ti niečo doma chyba, čo momentálne nemáš, v prvom rade, sa porozprávaj so svojím priateľom o tom co cítiš a co by si chcela co by ste spolu mohli zmeniť... Možno spoločne by ste mohli skúsiť, zmeniť aj niečo pri sexe, aby ste si to lepšie užívali.
Ale na druhej strane prerušiť kontakt, zato, že sa niekto k tebe milo správa, tak nemusíš si hneď namyšlať.
Po 2 rokoch necítis túžbu ani iskru a už si sa zahľadela do iného. A kde je napísané, že ten tvoj terajší je ten pravý do konca života? Ľudia sa schádzajú a rozchádzajú, spoznávajú nových ľudí, riešia ďalšie vzťahy. Keby som v mladosti bez záväzkov a riešim takúto situáciu, určite by som sa hlboko zamyslela, či má ešte význam terajší vzťah. Lebo keby si ho naozaj ľúbila a bola spokojná, toto by si teraz neriešila.
Ved je to len priatel, nie manzel, ak je ten novy objav slobodny, nechaj tomu volny priebeh a uvidis. Lepsie teraz a takto, ako byt cely zivot nestastna
@tenerifka ja viem, lenže nechcem striedať vzťahy. S mojim priateľom, okrem toho že ten sex a vasen nejak nie je, je všetko v poriadku.
Tak si len predstav, ze momentalneho priatela vymenis za dotycneho, ktory ta pritahuje. Mozno casom ta vasen tiez opadne a mozno v ostatnych oblastiach to s nim tiez nemusi byt tak dobre, ako si to teraz predstavujes. Tak si len zvaz, ci by ti to stalo za to.
moze byt ale qj nemusi ,ja som si tiez velakrat domyslala ze sa pacim tomu a tomu ale kebyze muz chce,tak ide na vec,akoze priatel nieje prekazka ,manzel uz skor.
Tak jedného maj na vzťah,druhého na sex.😀
No zalezi natom, ci si takuto chemiu citila aj pri tvojom teeajsom partnerovi. Pretoze to neoklames - ono nejde v partnerstve o to ako casto na clovek sex, ale o to, ci tam ta chemia stale je , ci aj po rokoch pritahuju partneri jeden druheho. V kazdom vztahu sa striedaju rozne fazy - aj v intimnom zivote- ale z mojicv dkusenosti viem, ze tato vzajomna chemia a iskra sa neda natrenovat, ani sa nedostavi pod volyvom rozhovorov. Kvalita vztahu sa moze zlepsit , ale ta uskra bud je alebo nie je. A clovek jedno ci zena , alebo muz by mal byt sam k sebe natolko uprimny a vedomy si toho , co chce od vztahu ktory ma , ci je ichotny to co v nom postrsda tolerivat, lebo to vyvazuju ine oartnerove prednosti , alebo sa rozhodne napriek vsetkym pozitivam odist a skusit nieco ine. Samozrejme udealne je ak vsetko po com tuzi najde u jedneho partnera🤗
tak jedneho miluj a s druhym sexuj. Robi to takto vela ludi
Autorka: S priatelom zijete spolu.. v podnajme? Spolocny majetok? Nejake deti? Kolko rokov mate? Ak ste mladucki, nic Vas neviaze a uz teraz mas pocit, ze ti nie je partner dost dobry a mas oci pre inych...no nemusim ti hovorit, ako to skonci....a ziadna rada na konovi vas vztah nespasi. Vzdy je to o tom, co chces, nakolko si druheho partnera vazis, ci chces aby bol vas vztah na cely zivot atd. Jedine, co ti mozem napisat je, ze kazda poblaznena zamilovanost vychadza len z iluzie a idealizacie dotycneho. Paci sa ti, vonia ti, podlamuju sa kolena... Ale nepoznas ho, idealizujes si ho a len co si pred tebou tri krat prdne, zistis, ze to nie je Adonis ale muz a clovek rovnako ako ostatni so svojimi chybami a toto poblaznenie ta prejde. 😂
Nestretavat a nekontaktovat ho.
V živote ťa môže viac ľudí priťahovať, dôležité je iba používať rozum. Ak chces byt s partnerom a vyhovujete si, tak byť nad vecou v týchto veciach