Ahojte kamoši, chcela by som počuť váš názor. Mám väčšiu známosť už zopár mesiacov. Neni to však ešte stále vzťah. Čo hovoríte na prvý sex? Myslíte že by to mohlo posunúť do vzťahu ?
Nemyslim maximalne si iba uzijete sex obaja a skonci to .. ale nemusi .. to sa takto dopredu tazko predvida .. no sex bez vztahu je casto zradny hlavne ak ocakavas od toho muza viac mez len “kamaratstvo s vyhodami”
to ti nikto nepovie, nepoznáme teba ani tú tvoju "väčšiu známosť". Jednoznačne sa dá povedať len: možno vás to posunie a možno nie
@sunshine_18 áno rozumiem že takto dopredu mi to nikto nepovie a ani ja si ja to neviem odpovedať že čo bude ďalej. každopádne verím že sa to o kus k lepšiemu posunie .
Takto... Záleží kedy sa v tvojom ponímaní stáva zo známosti vzťah.
Zas na druhu stranu, sex môže túto známosť posunúť smerom dopredu ale aj dozadu.
Osobne by som mala sex s niekym je jedno ci známosť ci je to jedno kto len ak by som to ja sama chcela a nie preto ze to možno dotyčný odo mňa očakáva. A bola pripravená na to ze to bude pokračovať iným smerom ako chcem a vedela to akceptovať bez nejakej psychickej ujmy.
@kaja021 moze sa to stať.
To musis vediet ty a ta "vacsia znamost" co je uz vztah a co este nie. Pre kazdeho je to nieco ine.