Poraďte dobrý vibrátor do 100 eur

5. okt 2022

Ahojte.
S mužom chceme skúsiť hračky, momentalne vibrátor, nemáme skúsenosť... Poraďte nejakú značku s dobrou recenziou, cenová relácia do 100e.
Bez zbytočných komentárov.
Ďakujem 🙂

doriiis
5. okt 2022

Velmi individualne...navstivte sexshop a vyberte si osobne.

bessie12
5. okt 2022

ako spomina @doriiis je to velmi idividualne. Co vyhovuje mne, tak nemusi tebe.

saxana000
5. okt 2022

Ved si chodte spolu vybrat.vacsi mensi maksi tvrdsi vodeodolny hladky hrbaty ruzovy cierny moznosti je vela..

autor
5. okt 2022

@saxana000 veď to že nemáme skúsenosť.. až toľko možností??? 🙈😁

doriiis
5. okt 2022

Velmi vela moznosti

bessie12
5. okt 2022

napis do vyhladavaca "vibratory" a najde ti strasne vela stranok, kde mozes objednat

autor
5. okt 2022

@bessie12 veď to že ich je strašne veľa na trhu a človek si nevie vybrať..

bessie12
5. okt 2022

vyberaj podla recenzii a potom sa rozhodni

maranta_leuconeura
5. okt 2022

Musis vediet ci ho chces pouzivat aj ako dildo alebo cisto ako vibrator. Ak cisto na drazdenie klitorisu tak je za mna top Magic Wand, ale do 100€ to asi nie je, aj ked co som zbezne kukla existuju rozne napodobeniny, ale neviem aka bude kvalita 😉 Ak ho chces aj ako dildo tak dobre zvazit material, aby da dal umyvat (idealne vodotesne a nabijatelne), za mna najprijemnejsi je silikon, velke nie pre obycajny plast. Bud sa vyberies osobne do sexshopu si ohmatat, alebo si postupne nakupis rozne a budes skusat, co sa ti paci. Ja mam tiez z kvanta hraciek oblubenych par a su to urcite ine, ako by si oblubil niekto iny, takze tazko radit.

sissy27
5. okt 2022

Satisfyer podľa mňa ešte žiadnu ženu nesklamal 😃
Napríklad tento https://www.kondomshop.sk/eroticke-pomocky-sexs...

svokrinjazykmonika
5. okt 2022

Mne sa osvedčila stránka isexshop.sk. Začni s nejakým obyčajným za 20-30€ a uvidíš ako ďalej. Či sa ti páči poriadny macek keď máš v nútri alebo skôr iba niečo na klitoris sústredené. Odporúčam pri sexe s mužom polohu zozadu a ty si drž vibrátor na klitorise a to vybruje všetko aj tebe aj jemu 🙈 spokojnosť na oboch stranách. Pardon za ten opis a úprimnosť ak to niekomu vadilo. Ten môj už v ponuke nemajú ale mám takýto podobný a je s ním teda zábava aj keď je len taký obyčajný.

svokrinjazykmonika
5. okt 2022

A nezabudni na lubrikant.

zoe_2
5. okt 2022

Satisfyer couple ale vystacis si s nim aj sama

coronaut
5. okt 2022

Lovense lush 3

yvoneta
5. okt 2022

@sissy27 môžem sa spýtať, ak ho máš aj ty, si s ním spokojná? Tiež by som rada vybrala dobrú hračku 😉

sissy27
6. okt 2022

@yvoneta neváhaj 😎 ešte veľmi chvália Lelo Sona, ale ten je cenovo niekde inde a má len jednu funkciu.