Som vo vztahu par rokov, lenze posledne mesiace ma partner celkom zanedbava po sexualnej stranke. Po par odmietnuti som sa prestala snazit, pretoze to nikam neviedlo a uz som nechcela byt ja ta, ktora sa doprosuje. A kedze som si chcela trosku spestrit moje potesenie (sex potrebujem, uzivam si ho, milujem ho) a tak som sa regla na jednu sex zoznamku (len s umyslom najst niekoho, kto by mi pomohol s mojou fantaziu, inak v realite by som ho nikdy nepodviedla ani nikoho ineho) a tam som po chvili hladania narazila na jedneho muza, tiez v podobnej situacii ako ja. Ako sme si pisali, vyskusali sme i parkrat sex cez net a vtedy to bolo intenzivnejsie ako ked som bola s partnerom.. az sme zistili akoby sme si boli sudeni. Kazdym dnom som cakala na jeho spravu, vedeli sme pisat nonstop az som sa raz pristihla pri tom ako mi zacalo buchat srdce, ako som sa cela triasla, bol to taky iny pocit, taky prijemni az som vlastne zistila, ze som sa asi do neho zalubila. Ako tak som spominala na zaciatok mojho vztahu s partnerom a uvedomila som si, ze nic takeho som vlastne pri nom nikdy necitila. Moj problem ale je, ze ked si predstavim aku mame krasnu spolocnu minulost, ako sa o mna staral v dobrom i zlom, ako mi vedel vycarovat usmev na tvari i ked mi bolo najhorsie, ako mame spolu naplanovanu buducnost, mame spolocne byvanie a zrazu som sa zacala citit ako posledna chudera. Zacalo ma zozierat svedomie. Az som sa dopracovala k tomu, ze i ked sme taki aki sme, milujem ho a nemohla by som ho vlastne ani vymenit..lenze teraz som to vsetko pokazila..moja pekna hlupost.. s tym muzom som prerusila kontakt, prestala som si snim pisat..lenze moje jedno ja ma stale k nemu taha a neviem ako sa mam toho zbavit a tiez ma trapi svedomie..mam povedat partnerovi o tom co som vyviedla? bude to spravny krok po tom vsetkom? alebo to mam nechat tak a nechat si to len pre seba? a ked si to tak vlastne vsetko dam dokopy tak zistim, ze v tom mam velky zmatok. Ako sa mam rozhodnut co je vlastne spravne? (Ano vie to co som spravila, moc spravne nebolo ale kazdy sa raz popali)
Nepriznavaj sa. Naco. Ale ak sa v tvojom sucasnom vztahu nedockas toho, co ocakavas, tak zrejme na tu zoznamku zavitas znova
Naco by si partnerovi este mala ublizovat svojim priznanim? Uprac si to najprv vo svojej hlave, a teraz to myslim vazne s tym upratovanim. A ked budes mat upratane uvidis ci chces pracovat na svojom terajsom vztahu alebo nie. Podla toho sa zariadis.
hlavne by ste si mali pokecat o tom preco ta odmieta. ak v tom mieni pokracovat tak vam to aj tak dlho nevydrzi. bohuzial. pokial nema vyslovene zdravotny problem a aj keby mal a nechce ho riesit tak takto to dlhodobo nepojde nech si to uvedomi aj on.
Vas vztah je nefunkcny. On nechce sex, nerozpravate sa o tom preco, ty sa radsej prihlasis na sex zoznamku a potom sa cudujes, ze si tam vas problem nevyriesila, akurat sa nabalil dalsi. To vsetky problemy riesite takto, ze ich ignorujete a cakate, koho to prestane prveho bavit? Kym sa nenaucis komunikovat s partnerom, skonci ti kazdy vztah, skoda zacinat novy.
@maranta_leuconeura sex je, len nie v takej intenzite ako byval..pre mna je to malo a plus tie odmietnutia, ked som chcela ja.. rozpravat sa snim ohladom sexu moc nie je mozne, nema rad taketo temy ale posledne bolo, ze ma toho vela v praci lenze od vtedy ubehol uz nejaky cas..ale ano asi bude na case znovu otvorit tuto temu s nim ...
Autorka, daj si pozor, lebo mozno nebude mat rad ani temy na rozpravanie ohladom rodicovstva, zodpovednosti, financii, zavislosti... Potom su tu zeny strasne prekvapene, ze vsetko bolo super, kym nemuseli zacat riesit problemy
Nepriznat, nikdy
Nepriznávaj sa ale ani nedávaj ďalšiu príležitosť tomu aby si do toho padla znovu . Usporiadaj si život s partnerom a ži preňho . Pár chvil vzrušenia ti nestojí za to aby si si pokazila život čo máš teraz . Partner ma možno ťažšie obdobie v živote . Možno nejaké vitamíny a doplnky stravy mu v rozbehu sexuality znovu pomôžu . Ale nerob ďalej čo si robila. Ak chceš napis mi ja som niečo podobne zažila môžeme pokecať .
priznať sa partnerovi? NIKDY.