Polohy v sexe

rodinka
26. júl 2022

Ahoj, je podľa vás normálne ze sa dokážem spraviť iba pri polohe kde som ja na ňom? ( otočená zadkom ku nemu)... Spravím sa len tak.. Inak sa mi to nedá. Ale nestriekam len mam v sebe taky krásny pocit.. Je to urobenie sa?

queen_mary
26. júl 2022

Nic, na co by si nenasla odbornu odpoved na googli ;)

saxana000
26. júl 2022

Tu sa pripnem tu to bude dobre zachvilu...

lilinka126
26. júl 2022

@saxana000 pridam sa k tebe :D

irusa
26. júl 2022

@saxana000 🤭🤪

elizabet173
26. júl 2022

@rodinka sme radi, že si nám to oznámila, o chvíľu to bude na IG, mohla si dať aj foto, nech je väčšia zábava

rodinka
autor
26. júl 2022

Človek si sem pride pre normálnu radu, nakoľko nemá toľko skúsenosti ako poniektoré z vás🙊. A dostane len hlúpe zosmiešňujúce komenty..

saxana000
26. júl 2022

A ty si v skole chybala ked sa ucilo kto ma pri sexe striekat?mokry orgazmus zaziva len par vyvolenych aj to nie pri kazdom sexe..

rodinka
autor
26. júl 2022

Mám kamošky, ktoré pri sexe" curaju " ja som to tak nikdy nevedela ( striekanie samo aut. Klávesnica) ospravedlňujem sa.

rodinka
autor
26. júl 2022

Ale aj to "striekanie" je zmysel ako "curanie" normálnym ľuďom dôjde ako je to myslené. Nakoľko som sa pýtala na ženu nie na muža ale to je jedno

saxana000
26. júl 2022

@rodinka ale to sa neda naucit..
To bud tak mas od prirody alebo nie.ty sa to nenaucis a ani ta co to tak ma to nevie ovplyvnit

anjelaa
26. júl 2022

No neviem, ja som čítala, že mokrý orgazmnus vie dosiahnuť každá žena. Je to vraj o psychike.
Ale hadat sa nejdem ☺️

saxana000
26. júl 2022

@anjelaa fakt?a pisali tam aj ako ho vypnut?to by sa mi zislo... 😂😂😂 uz ma nebavi podkladat pokazde vsade uteraky

klarissk
26. júl 2022

@rodinka vyskúšaj toto, možno sa ti podarí : https://badgirlsbible.com/?s=Squirt

niekto2hy
26. júl 2022

@saxana000 Skus vo vani... 😎

sabina_71
27. júl 2022

🪑🪑🪑🪑stoličky pre všetkých ktorí sa prišli pozrieť. Pukance si doneste sami 😂
A teraz vážne 😂 možno len v tej polohe ti dráždi bod g, možno si v tej polohe uvoľnená viac. Ja sa tiež spravím len keď som hore 🤷‍♀️ Spravíš sa a to je dôležitejšie ako poloha😂

bluka2
27. júl 2022

Musíš ešte trochu potrénovať 😉 a tiež pomáha joga na pevnejšie svalstvo v tých oblastiach a potom to tiež ide ľahšie a lepšie

selenka7
27. júl 2022

ze "nestriekam len mam v sebe taky krásny pocit.. Je to urobenie sa?" ak sa musis pytat, ci to co zazivas je orgazmus, tak si ho asi este nezazila 😀 ked ho zazijes, budes si 100% ista a nebudes sa musiet pytat

saxana000
27. júl 2022

@niekto2hy neblazni este sa tam zasekneme a co potom...?😂

1tomas123
4. aug 2022

Moc radi meníme polohy vsetke druhu sex je pre partnera dvolezity a užívame si ho každou bunkou tela a niekedy rozmýšľam sex na nezvyčajných miestac