Podviedol ma?

6. nov 2023

Dievčatá prosím vás o radu povzbudenie poradenie .Môj manžel je 🙂 ja som mu povedala že je úchyl a rodinná poradkyňa to nazvala že je nezrely manžel má 45 rokov ja 34 sme spolu vlastne od mojich 15 rokov čiže už dosť dlho máme 2 deti dom proste rodina všetko ok kým neprišla Korňa zaviedol sa internet a už to začalo sledovanie žien.Raz som si všimla že manžel si píše s niekým a gak som nakukla do tel.no hotovo skoro mi šekel odpálilo ale hneď som vedela že.je to oblb niekto si srandu zrobil z neho to na 100% ale dekel z jeho odpovedí mi odpálilo že keď budeš v poprade ozvy sa ok povedala som mu že viem o Tom že niekto si z neho zrobil srandu a poslal mi aj ich konverzáciu pohádali sme sa ale prešlo to ok vysvetlila som mu že to nech si dáva na také pozor to sú jasné oblby.Presiel nejaký čas a stále len tie ženu lajkuje komentuje typu že ochhh olyzal by som s tou by som sa pobral povedala som mu je to nechutne nekomentuj to aspoň lebo to všetci vidí večerné mňa dobre prestal.A mňa tak napadlo vytvorím si profil ženy a napíšem mu a on sa chytil začal písať ako tej žene čiže mne a bolo to hrozne lebo poslala som videá erotické aj návrhy a on sa chytil aj na stretnutie som mu navrhla a on sa nachystal 2x vysprchoval oholil navonal vravím mu ako ja manželka kam ideš taký vychystany ani somnou keď si šiel na rande si sa nevyfesakoval tak že nikde idem tankovať boli sme trocha povadeny tak len tak stroho odpovedal vravím mu že nie som sprostá vypisuješ s niekým vyvonany tankovať pôjdeš že keď to spravíš že sa chystáš za nejakou druhou dozviem sa to a skončili sme spolu a za to všetko čo som si s tebou prežila si to nezaslúžim už zo slzami v očiach prišiel asi po hodine že pod somnou keď mi neveríš ja mám robotu nejdem odysiel a samozrejme volal tej vymyslenej slečne že je už tam kde sa dohodli že kde som tak som odpísala ako že tá slečna že niečo mi do toho prišlo že zajtra..... Už píšem dlho neviem či to niekto prečíta ak áno dopisem pokračovanie som z toho sklamaná smutná z manželskej poradne mi povedali že to nie je dôvod na rozvod ale na poradňu že je nezrely manžel ale mám pocit že je zhnity

janai1
6. nov 2023

Aký išiel, takú našiel...

ema22270
6. nov 2023

Skus to napisat zrozumitelne, prepac, ale ten text bez ciarok, napisany chaoticky, sa neda velmi citat s porozumenim.

jaskolka
6. nov 2023

Nechápem.. Ty zistíš, ze tvoj muž si píše s nejakou cudzou ženskou na čete a tvoja reakcia je"davaj si pozor, je to oblb a dakto si z teba vystrelil? "
?? To ako fakt existuje žena, ktorá by takto reagovala? Čiže keby to nebol" oblb "tak si vlastne z tým v pohode? Ci ako?
Obaja mi prídete úplne mimo, on píše z babami na čete a ty reagujes ako..
🙈🙈

autor
6. nov 2023

@ema22270
Hej lebo veľa som písala skrylo sa mi písmo za listu a nevšimla som si preklepy

mikadooo
6. nov 2023

"vravím mu že nie som sprostá vypisuješ s niekým vyvonany tankovať pôjdeš že keď to spravíš že sa chystáš za nejakou druhou dozviem sa to a skončili sme spolu". Vieš čo máš robiť... Alebo si sama serieš do huby a on to veľmi dobre vie. Takže - buď to naďalej toleruj a dúfaj, že ho žiadna iná nebude chcieť, alebo sa zbaľ a odíď. 🤷

modrykolibrik
6. nov 2023

Boze dievca zlate teba kto ucil slovencinu???

autor
6. nov 2023

@jaskolka nie Ono to tak není jasné že som bola naštvaná vynadala som mu že čo to má znamenať a že to ťa mohol aj niekto oj....báť typu pošli fotku a potom tá bude vydierať tak som to myslela a že zrobis nam hanbu a proste prečo to robiš tak to bolo myslené

autor
6. nov 2023

@modrykolibrik sorry preklepy no tak ma ukamenuj

maranta_leuconeura
6. nov 2023

Do korony ste internet nemali? Celkovo mi pripadate ako trochu zaostali, sudiac podla prejavu a vyjadrovania sa, neuraz sa (mozno len nie si Slovenka). Neviem kto ti povedal co je a co nie je dovod na rozvod, o tom predsa rozhodujes ty, ak sa chces rozviest a budes na tom trvat, tak ta rozvedu.
Alebo muza pozvi na stretko a dojdi tam ty, prekvapko! 😀

autor
6. nov 2023

@maranta_leuconeur viete čo baby sorry no že som si dovolila sa niečo opýtať aká zaostala prečo? píšem cez telefón a rýchle pri deťoch len mami to mami tamto tak mi zrobi preklep a už to vyzerá že som Maďar 🙂 internet som mala len ja mobilný nebolo nám ho treba veď to je aj tak kazič vzťahov ale prišiel kovid a musela som dať pevný net pre syna a už to začalo a proste som nachytala na vymyslený profil muža čiže podviedol by ma lebo šiel na to stretnutie aj keď sa neuskutočnilo napísala som mu ako v mene tej ženy že na druhý deň na isto bude pekne počko príď na motorke a on prišiel aj na druhý deň s motorkou na to stretko

lily246
6. nov 2023

Tvoj muž ťa má úplne v paži, nevie čo je vernosť a spí s každou, ktorá mu dá. Ty s ním zostaneš, lebo ste obidvaja nejakí jednoduchší, riešiš blbosti namiesto toho aby si sa s ním dávno rozišla. A hlavne, zrobil sem, zrobil tam, zrobiť, zrobím, zrobíme, naveky vekov všetko zrobené. 😝

autor
6. nov 2023

@lily246 Prečo jednoduchší?Z čoho dedukuješ z písma čo tu píšem lebo mi spraví preklep a už to vyzerá že som jednoduchšia ? Mám vysokú školu aj manžel ja som Mgr manžel Bc a teraz dámy sa priznajte koľké z vás to spravia že si spravia falošný profil a vyskúšajú muža hmmm inkognito tu napíšte ako ja ako ste dopadli a potom ma pochopíte ako sa cítim ak sa vám to stane ja som si myslela že sa to nemôže stať a stalo by sa to ak by mu napísala iná žena šiel by neviem mám mu to povedať že som to ja tá Natália čo mu písala ?

diewcatqoo
6. nov 2023

Ja som to docitala len do polovice, ale pride mi to ako generator nahodnych slov.

maranta_leuconeura
6. nov 2023

Mas VS, bodky a ciarky ti na zaverecnych pracach pisal kto? Ked pises jednu dlhu vetu na 20 riadkov bez pauzy na vydychnutie, neda sa to citat a tazko sa to chape, necuduj sa.

lily246
6. nov 2023

Prepáč, veľmi ťažko sa s tebou komunikuje. Píšeš otrasne, nevyhováraj sa na telefón, je to trápne. To, že máš VŠ, je zrkadlom zlého stavu nášho školstva.
K veci ešte raz - s takým chlapom, ako je tvoj muž, by som sa ani nebavila. Kašle na teba aj na vernosť. Nerieš, čo mu máš alebo nemáš povedať, a za akú Irenku sa budeš nabudúce na nete vydávať, aby si ho nachytala, ale vypisuj rozvodové papiere.

autor
6. nov 2023

@maranta_leuconeura bože môj veď aj ty píšeš bez diakritiky a pochopila som o čom píšeš sakra ty mi prídeš ako jednoduchšia veď je to diskusia tak ste asi pochopili o čom tu píšem aj keď je preklep ako to sa rieši písmo? gramatika? alebo diskusia? ktorú som zaviedla sorry dámy opúšťam vás sklamaná sme ženy a osočujete sa tu ako kravy žiadne povzbudivé slová len nálož kritiky

vilma7
6. nov 2023

Ja ja tvojom mieste dám deti postrazit a na to rande pekne idem....a tam mu rozkopem v.....a

vilma7
6. nov 2023

Keď mu povieš ze si to bola ty, on to ešte obráti tak, ze on vlastne vedel že to ty si atd... Ešte z teba urobí tu blbú.
Ťažko poradiť čo v tomto prípade robiť, asi by som ho išla sledovať. A tam na neho vybehla...

autor
6. nov 2023

Osočujete má sorry zase preklep

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1sally12
6. nov 2023

Tak toto ani zďaleka nie sú preklepy🙄 ľudia čím ďalej tým menej ovládajú slovenský jazyk..a vyhovárajú sa na preklepy🤦‍♀️

isis234
6. nov 2023

@autorka, myslela som, že dáš postrážiť deti a pôjdeš na to rande. Namaľovaná, upravená, pekne oblečená. Možno by on stratil slová.
Mali by ste si vydiskutovať, čo očakávate od života. Ako si predstavujete budúcnosť?
Má čas surfovať na nete? Radšej nech sa venuje deťom. Nech sa s nimi hrá. Číta im z knižky. Bude užitočnejší. Aj deti si ho budú vážiť.
Keď nebol internet, ľudia sa viac stretávali aj s deťmi sa hrali rodičia. Viac chodili von, zahrať sa s loptou, na výlet.. prechádzku..

dahra
6. nov 2023

Hm, známa takto preverovala muža. Vydávala sa za iné, túžila vedieť, prečo to robí, kde je chyba. Myslela si, že nájde odpoveď a vyrieši sa to. Trápila sa, nikam to neviedlo, nakoniec sa rozviedli. Proste robil by to stále. Sľuboval, chvíľu bolo ok. Keď si myslel, že všetko prehrmelo, znova skúšal. Už mu nedokázala veriť. Stále mala v hlave, že čo ak.

isis234
6. nov 2023

On by mal navštíviť psychologa, odbornú pomoc

lily246
6. nov 2023

@isis234 on by mal byť single a nikdy sa nemal ženiť, ona by mala navštíviť psychológa a nájsť svoju hodnotu

lalenka33
6. nov 2023

Čo si čakala od chlapa, ktorý si v 26 rokoch začal s 15 ročnou? Úchylák bol už vtedy. Skoro 30 ročný chlap s ,,deckom" , ktoré akurát končilo/skončilo ZŠ.

lily246
6. nov 2023

@lalenka33 good point, toto je fakt nechuťák

luccija
6. nov 2023

Myslím, že to nebol jeho prvý úlet.Uz, keď si ho namotala mala si to aj dokončiť.

autor
6. nov 2023

@lily246 všetko bolo ok vždy nám to fungovalo syn sa narodil keď som mala 20 prerobili sme si starší dom prišla dcéra keď som mala 30 všetko bolo pekné klapalo nám to ale ako prišiel kovid a internet začal byť čoraz viac na nete nebol na zoznamke len sa díval že to každý chlap robí je to normálne čo sa mi nepáčilo dobre prestal komentovať len sledoval. Nachytala som ho na iný profil a už je tu dilema čo ďalej ako mám s ním ďalej fungovať ja na takéto diskusie nechodím nič nekomentujem len som chcela vedieť čo mi na to nestranné ženy napíšu ja nevravím že je zlý muž pracuje zarába živý rodinu nežijeme si zle.Je pravda že som bola dosť kritická nepáčilo sa mi veľa veci keď robil terasu napríklad som ho zdrbala že nie tak ale tak proste som si neuvedomila že ho ani nepochválim len kritizujem a preto mi povedal že to ja ho nutim k tomu aby hľadal niečo iné.Ale to sa nerobí ak niečo sa pos ...re tak pôjdem za inou ?

autor
6. nov 2023

@luccija určite nie stále sme spolu nikde nechodí okrem práce ak tak na motorky s kamošmi ale to len občas.Proste asi prišiel čas kedy je náš vzťah už asi nudný ja som sa aj snažila v posteli to okoreniť niečím novým prádlo sexi a tak všetko to fungovalo aj oživilo vzťah neviem či to bol skrat z jeho strany že sme boli povadeny tak šiel za inou z trucu