Podviedla som priateľa, s ktorým mi to dlhodobo nefunguje

9. feb 2022

Ach…kde začať. S priateľom nám to dlhodobo nefunguje. Tak v posteli ako aj v bežnom živote. Doslova si lezieme na nervy, on mi vyčíta úplne sprostosti, dokonca po mne vrieska, naschvál útočí na moje citlivé miesta, aby ma videl plakať, lebo vtedy sa cíti lepšie. Mám prácu, kde je na mňa kladená veľká zodpovednosť, neustále mi miesto toho, aby mi bol oporou, vyčíta, že som napätá, že som v strese, že nemám rada veci, ktoré má rád on, vykričal mi, že nie som žena s ktorou chce byť do konca života, že by som nevynosila ani naše deti, lebo som nonstop v strese, keď sa s ním chcem baviť o mojich záujmoch, odbije ma, že jeho to nezaujíma, dokonca sa pochválil, že mu vypisujú kolegyne a chodí s nimi do fitka, že jedna ho takto volá pravidelne, ale povedal že nie a nakoniec sa tam aj tak stretli. Na instagrame hneď sleduje ženy z akcie, kde som bola aj ja a s ktorými si povedal tak dve vety a mal s nimi niečo už každý z partie okrem neho. Dlhodobo nás to oboch ubíjalo, tak sme sa pár týždňov dozadu rozišli, no máme aj veľmi pekné momenty a stále sa ľúbime, tak sme sa rozhodli to zachrániť, veľa sa odvtedy ale nezmenilo, v zásade je to o tom istom. Lenže ja som sa stretla s bývalým. Vždy bola medzi nami neskutočná chémia a hrozne veľa nehy, lásky, vedeli sme prekecať hodiny. Myslela som si, že sme už ale obaja inde. V marci sa sťahuje mimo SR. Opili sme sa a stalo sa. Podviedla som svojho priateľa. Najhoršie je, že som si uvedomila, že toho bývalého stále milujem a viac ako môjho priateľa. Nemá to ale žiadnu perspektívu. A ja teraz neviem, čo mám urobiť. Ak to priateľovi poviem, zlomí mu to srdce a bude mať ďalšiu traumu zo vzťahu. To v žiadnom prípade nechcem. Napadá mi iba rozchod a odôvodniť to tým, že sme to proste nezachránili. Hrozne sa trápim. Mám hrozné výčitky. Áno, viem, že som hrozná žena, je mi samej zo seba zle, verte mi, že sa neznesiem ani pozerať na seba v zrkadle. Čo by ste robili vy?

sandyan
9. feb 2022

Rozisla by som sa,asi by to bola bodka za vsetkym😀

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
a_alexandra_a
9. feb 2022

Rozíď sa s priateľom, evidentne sa správa ako totálny magor. Nemusíš mu vysvetľovať, čo sa stalo, jednoducho keď má správanie ako 18 ročný nevyzretý fagan, tak nech si hľadá seberovnú, ale ja osobne so svojou hrdosťou by som nevystávala jeho primitívne reči a správanie.

banderaska29
9. feb 2022

čo Ti ja viem, či si hrozná 😀 ktovie ako by sa iná baba zachovala v tvojej koži. ber to tak že ste slobodní bezdetní, keby Vám to klapalo nepodvedieš ho. určite mu to nehovor, ale zase určite to aj ukonči. To čo ste mali nie je vzťah .. a ešte posledná vec - ten tvoj Ťa podľa môjho názoru podviedol už davno pred tým ako si ty jeho...držím Ti palce hlavne hlavu hore ! 🙂

dazdovka
9. feb 2022

Nic nezachranuj, nic si nevycitaj, rozidte sa.

tosomja
9. feb 2022

Véd keď s tebou neplánuje budúcnosť, ako si spomenula, teba tiež tento vzťah viac ubíja ako teší, tak načo to predlžovať? Teraz, kým nemáte deti, spoločné financie, úvery, byt, svadbu...uľaví sa tebe, uľaví sa jemu.

babulkomale
9. feb 2022

Nie si zena s ktorou chce byt do konca zivota - to staci na rozchod. Nic viac okolo toho netreba riesit.

osky
9. feb 2022

Zvlastne je,ze si terajsieho priatela podviedla s byvalym-ved aj s tym si sa volakedy koli niecomu rozisla.
S terajsim sa rozid tiez,nemyslim,ze ma zmysel trapit sa.a o nevere mu nic nehovor.
Ocividne vam to neklape.
A uprimne,nemyslim si,ze sa az tak lubite.skor ste na seba zvyknuti...
Keby ste sa az tak lubili,nedoslo by k neere-ani ked ste v tom caseboli rozideni.
A on by nepozeral rozne ine zeny...
Nie nie...toto je zvyk.
Treba to ukoncit.

lulupulu
9. feb 2022

Rozidte sa, kým nieste manželia. Potom by to bolo horšie

andreakg
9. feb 2022

Fúha,tak všetko čo si napísala,tak je hrozné ako sa k sebe správate,ja nevidím perspektívu v tomto vzťahu,a tá nevera ti len potvrdila len to ,čo už podvedome asi tušíš,a to je to,že sa k sebe vôbec nehodíte.Prečo si vlastné ešte s ním?

janetinka27
9. feb 2022

napises same hrozne veci a potom napises, ze stale sa lubime. a co je potom podla teba laska? toto spravanie nema nic spolocne s laskou.

0silvia0
9. feb 2022

my nie sme citovo zaangazovane, takze urcite vsetky do jednej by sme oboch chlapov nechali plavat...

anjelik44
9. feb 2022

Ahoj, ani som nedokazala docitat dokonca , prpsim ta rozid sa snim odid od takeho cloveka , nenechaj aby ta nejaky muz alebo hocikto iny ta ponizoval , uz ked si ho podviedla je znakom ze to neide a asi ho ani nemilujes , zelam ti aby ta nasla laska ktoru si zasluzis aby ta ten druhy s trpezlivostou vypocul , podporoval bol ti oporou to je dolezite nenechaj sa nicit 🙂 drzim ti palce si silna zena 🙂

ella_price
9. feb 2022

Hladala si niečo, čo si nemala v tomto vzťahu. Ok, ale určite toto nie je láska. Máte pekné spomienky, ale je čas sa rozísť a ísť ďalej.

lelluska
9. feb 2022

Ahojky, z Tvojho rozprávania mi vyplyva, že máš v tom všetkom pekný guláš. Rozchod ani radiť nejdem, vidis sama, že zo všetkých komentov to vyplyva. Potom ako toto vyriešiš, sa zameraj na ten enormný stres, ktorý spominas. Útechu hľadaj v sebe nie v chlapoch, aby si o rok nepísala ako von z podobného vztahu ešte aj s dieťaťom;)

miadi
9. feb 2022

Mme je smiesne ze ty si vlastne taka dobra ze o nevere mu nechces povedat aby nemal traumu zo vztahu 😇🤣to je mega alibizmus. Ty len nechces byt ta “ zla”. Hlavu hore rozid sa snim a Kludne mu povedz pravdu!!! Tym mu len pomozes aby sa k buducej partnerke nechoval ako blb aby ju “ nedohnal k nevere.” Pravda Ta oslobodi. Ak sa trapis ze si urobila co si nemala. Ked sa priznas ulavy sa ti. Co on urobi s touto info je uz len jeho problem.

1gramofon
9. feb 2022

Jedna známa končila vzťahy tak, že keď bolo zle vyplakala sa novému na pliecku a pekne prešla do nového vzťahu. Prvému radšej nepovedala, že bola s jeho kamarátom. A prečo? lebo vraj aby netrpel. A na jednej strane sa mi to zdá celkom rozumne aby sa kvôli tomu nesprával k ženám odporne... Ale zas mala som z nej casto pocit, že jej sa nechce cítiť výčitky a klesnúť v jeho očiach, lebo to by sa s ňou už nechcel vidieť a občas vyspať, ako to robievali... No je na tom niečo, že keď mu to povieš, môže sa stať, že si k ďalšej také správanie nedovolí, bude si dávať pozor aby aj ďalšiu nedohnal k nevere.
Aj by si to zaslúžil vedieť, správal s k tebe odporne. Síce nevieme aká si bola ty k nemu, možno tiež nič moc...
A takto by ste sa k sebe nesprávali keby sa ľúbite. Naozaj nie. Toto je len zvyk

spadnutaslivka
9. feb 2022

No, väčšinou baby aj v príšerných vzťahoch opíšu aj niečo dobré na nemožnom partnerovi. Ty si nenapísala ani jedinú vetičku. Máš ho v paži už dávno a len si sa prišla pochváliť, že si mu zahla s bývalým? Normálne si človek buď porovnáva pre a proti alebo ak veľmi chce zachrániť vzťah, snaží sa stavať ho na tom, prečo si toho partnera kedysi vybrala. Vyzerá, že ty si už dávno niekde inde. Tvrdíš, ako sa ľúbite, a že preto ste sa zas dali dokopy, ale nie je to pravda. Vy len nechcete byť sami, tak ste jeden vedľa druhého a nazývate to vzťahom.

zdenkastanka
9. feb 2022

Prec od seba, takto sa nesprávaju ludia ktori sa lubia .

vilma7
9. feb 2022

Tak nechápem čo chceš na Tom vzťahu zachraňovať? Odísť, pozametať za sebou a dovidenia, dopočutia, začať nový život.
A ak to tvoj bývalý cíti ako ty, možno by to význam a zmysel málo.

marcellka32
9. feb 2022

Ach, veď ty ani netusis, čo je láska...prezivas len sex, nemiluješ ani jedného

darina746
10. feb 2022

Je to zvlastne a pokial si ty nedas do poriadku svoje city, tak ti asi tazko niekto pomoze, skus byt chvilu sama.

bennn
13. feb 2022

Ubohy ste obaja, ani sa mi to nechce dočítať. Je to maximalna debilina. A keď je to pravda ste chudáci. Rozíďte sa nelezte už nikdy do vzťahu. ... Si ho podviedla, a ty to ešte nazývaš vzťahom?