Podviedla som ho?

zoe09
20. feb 2022

Caute zenusky. V mojom živote sa stal menší problém. Proste mame kamosa, ktorý má ku mne veľmi blízko.
Jeden večer sme boli všetci v kine a potom sa čo to popilo a ja som si s kamarátom dala jednu nevinnú pusu ( pripita hlava).
Nič by sa nedialo keby nemám dlhoročného priateľa, s ktorým sú občas problémy ale milujem ho nadovšetko. Aj keď tá pusa pre mna neznamenala nič, nemám sní výčitky lebo beriem ho ako dobrého kamosa, myslite že to mám vesat priateľovi na nos?
Bojim sa že ked mu to poviem tak to absolútne nepochopí :/
Ďakujem za odpovede.

lintu
20. feb 2022

A načo mu to chceš vlastne hovoriť?

koniarova
20. feb 2022

@zoe09 ty si sa asi načisto zbláznila.🤦🤦🤦 Čo máš 10 rokov?

madeline1
20. feb 2022

@zoe09 nie, nepodviedla si ho a nie nemusis mu to hovorit, len to uz nerob

lindous
20. feb 2022

Predstav si, že by to bolo naopak a zachovaj sa k priateľovi tak, akoby si chcela aby sa on zachoval v takej situácii k tebe..

Keby tu niekto napísal, že priateľ si dal nevinnú opitú pusu s kamarátkou a nepovedal mi to, dozvedela som sa to inak, tie reakcie by boli asi trochu iné

zoe09
autor
20. feb 2022

@lindous ja viem
Urobila by som určite drámu
Preto sa pýtam či mu to pivedat keďže sa bojim že jedného pekného dňa sa to dozvie

zoe09
autor
21. feb 2022

@lintu lebo sa bojim, že sa to dozvie od niekoho iného a inak to pochopí ako to celé bolo

zoe09
autor
21. feb 2022

@madeline1 a ani nikdy neurobím. Ale ďakujem za podporu

shinon258
21. feb 2022

@zoe09 ten kamarát ku ktorému máš tak veľmi blízko (alebo on k tebe), čaká len na to, kedy dostane šancu byť viac ako kamarát viď. tá "nevinná" pusa. Čiže by som prehodnotila či je dôležitejší tvoj kamarát alebo tvoj frajer.
Áno, z môjho pohľadu je to podvádzanie. Mne by sa nepáčilo, keby môj frajer chodil a pripitý bozkával svoje kamarátky. Teda, pokiaľ tá pusa nebola na čelo.

roja01
21. feb 2022

Uz Dr.Plzak hovoril "zatlkat, zatlkat, zatlkat". Dr.Plzak znamy to sexuolog a partnersky poradca.

ruzasipova
21. feb 2022

@zoe09 Nerob dramu, tam, kde nie je. Dat si jednu pusu s kamaratom nie je predsa ziadna katastrofa.

kittykat22
21. feb 2022

keby sa to k priatelovi donieslo tak povies, ze to nie je pravda. Hraj sprostu 🤷🏻‍♀️ Je to slovo proti slovu. Nabuduce si davaj pozor co kde robis.

moonlight1210
21. feb 2022

Niekto tu pusu videl okrem teba a toho pritulneho kamosa?

Ak nie (dali ste si ju osamote) a ten kamos pre teba nic neznamena, ani ta pusa, tak by som ju vytesnila, akoby sa nic nestalo. A nechala to plavat.
Iba bola obozretnejsia a uz viac neskusala podlahnut vzrusujucemu momentu a zas urobit hlupost.
Sama vidis, ze podlahnut pokuseniu je otazka sekundy. Ale tie pocity potom (zo seba) a neistota, co s tym teraz, su na figu.

No a keby to raz ten kamos povedal mojmu priatelovi, tak by som povedala, ze na take daco si nepamatam, zeby som ho bozkavala. Ale ze si celkom dobre spominam, ze mi vyznaval lasku a odmietla som ho, tak ci to chce byt pomsta zhrdeneho muza.

Ak vas pri tom videl niekto treti, popripade cely bar, tak by som to priatelovi asi povedala. A pripravila sa na dosledky.
Ale radsej takto, ako potom vysvetlovat, ze to bola iba mala pusa a nie vasnive vykusovanie sa na verejnosti. Lebo vieme, ako to agentura Jpp vie nafuknut.

oli2782
21. feb 2022

Neviem koľko máte rokov no pamätám si, že u nás ešte v mladosti bol taký celkom divný “zvyk” , dávať si s každým pusu. Doteraz to vôbec nechápem 😂 No vtedy som si aj ja dala párkrát pusu na ústa či už s kamarátom alebo s kamarátkou. No zas pozor, je veľký rozdieľ či ste si dali pusu, bozk alebo bozkávali.

nikolka1986
21. feb 2022

Každý má nastavené hranice inak. Ty by si brala ako podvod, keby sa tvoj bozkával s kamarátkou? Bola by si s tým v pohode?

andreatytler
21. feb 2022

@zoe09 Ak nemate s priatelom vyslovene dohodnute ze bozkavat tretiu osobu je dovolene, tak si ho podviedla. Ja by som mu to povedala. Nectim a dobre ked nieco tajim cloveku ktoreho mam rada.
A trochu by som prehodnotila vztah s tym dobrym kamosom. Bez vetra sa ani listok nepohne.

karolinakr
21. feb 2022

tvoj priatel sa robi pri porne? pozera zene az dnu a predstavuje si ako je na nej a robi jej to? tak to je ovela vacsia nevera ako ze das niekomu bozk - boli ste obleceni predpokladam..

liljana
21. feb 2022

@karolinakr Takze ak muz nepozera porno, ale cmula jednu zenu za druhou, tak je to v poriadku. 😅

makakova
21. feb 2022

Kokos ženy,vy ste také falošné ... Akoby sa vam páčilo keby si váš priateľ dá pusu s kamkou pripity a chlapi mu radia ,, zatĺkať zatĺkať.. a keď ti na to príde tak hraj sprosteho a povedz ze je to loz,,

Halo? živo si viem predstaviť akoby ste ho udupali ze aky kkt to je a ihneď radili rozchod !!

Ženy su fakt zákerné a falošné,tu ste sa ukázali... Uz viem, prečo mam radšej mužský kolektív

karolinakr
21. feb 2022

@liljana absolutne bozk neriešim ake halo sa tu z toho robi, trapne za mna a este dostane 30 komentarov,.. načo?..To sme riešili, ked sme mali 15.To su take somariny zbytočne este, že či sa ma priznat? Podla mňa to toho chlapa ani nezaujima..

sivana09
21. feb 2022

@makakova hahahahaha tiez sa radsej pohybujem v muzskom kolektive, ktora zena nie? Ale z toho nijako nevyplyva, ze muz by sa zachoval lepsie. Vzdy sa najdu vynimky, ale vacsina ludi (muzov+zien) by to zatajila a klamala by

makakova
21. feb 2022

@sivana09 samozrejme ze hej,ale ja narazam na tie dve meritka... Ze tu jej radia klamať ale keby je to naopak tak z muza urobia kkta

1gramofon
21. feb 2022

Ale aká pusa? Jazyk, či len proste na pery? Ak to nebol bozk tak to nechaj tak. Ak to bolo bozkávanie sa tak ja ti neviem, nebudem vravieť co ďalej, ale isto si dávaj pozor, nepi s chlapmi keď tam nie je priateľ lebo nikdy nevieš kto ma aké chute aj keď sa tvári ako kamarát a aby to niekto nezneuzil

veroniak12
21. feb 2022

Tiez by bolo ok zistit, ci a kto to este videl, ze ste sa pobozkali, ak nikto a nic to neznamenalo, lebo ste boli pripity, co si myslim ze aj tak alkohol neospravedlnuje ale v poriadku, tak sa s tym kamosom len dohodnite ze sa to nikto nedozvie a nikomu o tom nepoviete.

tyrkysova_kobyla
21. feb 2022

@zoe09 uprimne ti poviem, stalo sa mi presne to iste. Nechala som to radsej tak.

anonymgirl
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vlasica19
21. feb 2022

Nechala by som to tak, proste az to bola len pusa a nie pol hodinova bozkavacka, tak fakt sa nic nestalo a neijak si ho proste nepodviedla. Nechala by som si to pre seba

huxy
21. feb 2022

Necitala som vsetko, len par prvych prispevkov. Asi budem za cudnu. No ja by som chcela vediet, keby moj partner nieco take urobil. A je mi sumak, ze by bol pripity. Pre mna je to urcita forma "nevery". A ze zatlkat? Akoze fakt, klamat cloveku, ktoreho naozaj lubim? O com to je? Co uz sa uplne vytratili moralne hodnoty z tohto sveta? Nerozumiem tomu, kam ten svet speje.
Ja som vdacna za to, (aj ked to velmi dlho bolelo a stale to nedokazem pochopit), ze som sa dozvedela o exovej nevere. Nechcela by som byt s niekym, kto by si ma takto nevazil..

balaskovae
21. feb 2022

tak povedala by som, ze pre niekoho aj bozk znamena podvadzanie, tak neviem no.

roja01
21. feb 2022

@makakova zatlkanie je ochrana nie autorky, ale jej priatela.

huxy
21. feb 2022

@roja01 ako fakt? Pred cim ho ochrani? Jedine pred tym, aby zistil, co ma doma. Zoberte si to opacne. Keby to priatel spravi vam, nechceli by ste to vediet?