Podvedie ma manžel?

21. máj 2023

Chcem sa s vami podeliť a vypočuť si vás názor

Mám super manžela 🙏🏼 pomáha mi s deťmi , je pozorný,uprace, navarí, hovorí mi ze ma lubi, takmer vôbec sa nehadame max z nejakej večernej nervozity keď nevieme uspať deti ale hneď ráno si voláme s úsmevom…no znepokojuje ma jedna vec … v práci majú kolegyňu ktorá je naozaj pekná žena a viem ze všetci sú z nej hotoví ( určite aj môj muž ) párkrát mi ju spomenul doma v zmysle ( boze Martina si zase vzala také tesne legíny do prace ze na ňu všetci čumeli) ta jeho kolegyňa si určite túto pozornosť užíva nakoľko je to dosť odvážna žena oblieka sa dosť odvážne … idem k pointe - pred týždňom mali v práci “teambuilding” spoločná večera + prehliadka nejakého kaštieľa on tam ani nechcel ist ešte som mu vravela chood bude super budeš tam s kolegami no môj muz tam strávil viac času pravdepodobne s jeho kolegyňou sám mi povedal že keď mali večeru hľadal
Volne miesto a Martina naňho kričala “ tu ti držím miesto “ ok to som ešte nejak predýchala a nedala najavo ze by mi to vadilo .. no potom som vzala jeho mobil anooo vzala a otvorila správy ( neriešte to prosím že sa to nepatrí ) a tam ich spoločná fotka on ju drzi okolo pása a ona ma svoju ruku na jeho stehne úplne fotka ako párik …poslala ju mužovi a v správe bolo len “❤️” baby neviem čo si mám o tom myslieť :( :( celý týždeň nato myslím :( nemyslím si že by ma muž podviedol ale veľmi sa bojím že k tomu v budúcnosti dôjde keďže majú často takého akcie z prace táto žena je presne ten typ ženy dotierava, neodbytna , sebavedomá a pravdepodobne ide po mojom mužovi pár krát som ju videla naživo :( úplne mám z toho žalúdok v háji

doriiis
21. máj 2023

Myslím,že bez vetra sa ani lístok nepohne.

syslik81
21. máj 2023

sadni si s muzom a porozpravaj sa s im o tom v klude .. povedz u svoje obavi a aj o fotke .. aj to,ze ak by sa to stalo bol by koniec vasej rodiny tak nech si premysli,ci by mu to zato stalo ... ze jemu sice veris ale jej nie ..

eliska13
21. máj 2023

Ide po nom

matullienka
21. máj 2023

Joj asi by som sa s mužom vážne porozprávala, takéto ženy vedia ísť aj cez mŕtvoly. Potom zostáva už len dúfať, že muž má dosť rozumu na to aby takémuto pokušeniu odolal a udržal rodinu

colsami
21. máj 2023

Moj muz by isto nedrzal okolo pasu ziadnu kolegynu ani kamosku ani inu cudziu zenu a este s JEJ rukou na jeho stehne. Som si ista ze by ju velmi rychlo upratal keby to bola len jej aktivita. A to ani nemame taky "pokojny" a takmer idylicky vztah ako si popisala. Ale lubime sa, a toto je za mna cez.
Neupratal by takuto napadnicku len v pripade, ze sa mu to cele pozdava. A este si ich tak niekto foti... Takze.. Kiezby nemam pravdu ale urcite to nie je normalne v zdravom vztahu, podla mna. A nepacilo by sa mi to, a mala by som z toho obavy tak ako ty, opravnene.

dzulli1980
21. máj 2023

Pokiaľ Ťa bude chcieť podviesť, podvedie Ťa ... je to o prioritách ... ženy vedia byť mrchy ... ja mám teda so svojím mužom korektný, úprimný vzťah, ja by som sa ho na rovinu opýtala, či sa mu páči, či by ju dal, keby bola príležitosť ... už vidím môjho muža, s akým zdesením by sa na mňa pozrel 😀 ... chlapi sú chlapi, hlavne nebuď hysterická, v kľude sa s ním o tom porozprávaj, už si toho svojho poznáš, vieš, kedy klame, kedy nie.

mandzula
21. máj 2023

Nooo, tak toto by teda aj mna dost rozhadzalo. Asi by som nemala odvahu povedat mu, ze som sa mu vrtala v mobile, tak by som v ramci debaty nadhodila temu, ze ako mi je s nim dobre, ako si ho vazim a ako by mi ublizilo, keby sa s niekym zaplietol a ze by to znamenalo koniec nasho vztahu.

autor
21. máj 2023

@colsami to súhlasím :( preto som z toho celého nesvoja pri predstave že by sa naše manželstvo malo ukončiť kvôli jednej žene :( ďakujem za názor 🙏🏼

autor
21. máj 2023

@mandzula myslím že by sa nenahneval keby som mu povedala že som našla v správach tu fotku :/ ale som z toho celkovo nesvoja a normálne sa to bojím riešiť snim :( možno to nič neznamená ale nedá mi to spávať :( .. ďakujem ináč za názor

mandzula
21. máj 2023

@autor uplne ta chapem. Ono by som este akotak pochopila, ze tam niekto behal s mobilom a oni sa v zachvate nejakej druznosti "postiskali", no posielat si to potom so srdieckom, to by ma veru nacalo. A presne, ako sa pise podo mnou, co tvoj muz na to?

kullovak
21. máj 2023

A tvoj manžel jej na tu správu odpísal?

mia1122
21. máj 2023

Vies co by som spravila ja? Este chvilu potichu pozorovala. Ja si myslim, ze hlavny problem je to, ze tvoj muz ju nestopol. Taketo trubky su habadej, ale podstatne je, ako sa k tomu postavi muz. A nemyslim ze je ok, aby kolegyna chytala tvojho muza za stehno. Jemu by sa asi tiez nepacilo, keby teba chytal nejaky pekny kolega za stehno na foto. Takymi letmymi dotykmi to zacina... Vsimaj si muzovo spravanie, ci sa nejako zmeni.

colsami
21. máj 2023

Vies, moj nazor je tiez ten, ze sice je neprijemne druhemu ist do mobilu, ale ovela neprijemnejsie je sa stiskat s niekym cudzim na vecierku.
Stat sa to mne, co dufam ze sa nikdy nestane... Tak nezatajujem ani ja pred muzom. V klude a pokoji by som zacala vazny rozhovor. (ziadne sceny!) S tym ze poviem v uvode ze mi je luto ze som k tomu takto prisla, ale vzala som si jeho mobil lebo som trebars chcela nieco pozriet (pocasie, zavolat si dacobsurne vasim a mobil som mala mimo, hocco) a z plochy Ti to skocilo na jeho chaty, trebars. Proste by som sa absolutne nehrala na schovavacky ze akozeee nieco tusim a on sa teraz bude tvarit ze neexistuje ta fotka a Ty mas len blbe pocity atd. A on si to sice nejako uzatvori v sebe ale Ty sa budes trapit dalsi dlhy cas a nebude to vyriesene.
Proste aby ste to dokazali otvorit so vsetkou vaznostou a v pravde. A aby si uvedomil ze to vazne je a naozaj vies o tejto veci. A verim tiez, ze ak to bol aj nejaky blby uskok, ustojite to. Vela sil.

mackove
21. máj 2023

@kullovak toto som sa šla akurat opytať aj ja

ankare
21. máj 2023

Och, nezávidím Ti. Keď sa fotia v takejto polohe, podľa mňa už k niečomu medzi nimi došlo. Na tej akcii aj spal?
Sexujete teraz tak často, ako aj predtym? Neochladol k Tebe?

anjelicek26
21. máj 2023

Podla mna je rozbehnuty a ak ona bude dostatocne chciet, tak sa to posunie od "jemneho flirtovania" aj o hodny kus dalej... sadni si s nemu, vytiahni tu fotku a povedz mu jasne - vyzerate ako par, neda mi to spavat, bojim sa, ze ma podvedies a prijdeme o vsetko to, co spolu my dvaja mame. Aj mu povedz, ze to mozno nie je racionalny strach, ale nevies to vytesnit z hlavy, co by bolo, keby to ON urobi a aky by to malo dopad na rodinu... Prinutis ho tym sa silno, silno zamysliet nad priortami, ci by mu to za stratu toho, co doma ma stalo.

annelise17
21. máj 2023

Mne osobne príde byť divné, že na jednej strane opisuješ vaše manželstvo ako dokonalé, s radosťou ho pošleš na teambuilding a potom sa mu hrabeš v mobile, čo vyzerá ako kontrola a nedôvera.. asi nebude všetko v poriadku keď si mala potrebu si pozrieť jeho mobil. Bol ti už neverný ? Sklamal nejako tvoju dôveru už ? Ak nie tak riskuješ vzťah tým, že na jednej strane sa tváriš vyrovnane a potom sa mu dívaš do mobilu .. o tej fotke si nemyslím ja nič zlé, skôr by ma zaujímalo ako vieš že tá kolegyňa je doterná a po každom ide. Skús sa s mužom o tom pozhovárať. Očividne nejaký dôvod prečo mu nedôveruješ je.

annelise17
21. máj 2023

Ale na tvoju obranu, divné je aj to, že pred tebou ju doma ohovára a potom si ku nej v pohode sadne a nájdeš takú fotku

marseillefan
21. máj 2023

Najhoršia vec, čo môžeš v takýchto prípadoch urobiť, je dusiť to v sebe a neporozprávať sa o tom s manželom. Ak máte taký úžasný vzťah ako hovoríš, tak to určite pochopí a všetko dobre dopadne. Osobne si myslím, že o nič nejde...

lope_lope10
21. máj 2023

Keď bude chcieť a naskytne sa príležitost, tak to urobí. Ale zasa s kolegyňou? To je dosť riskantné pokiaľ si chce udržať vzťah s tebou hlavne keď si dotyčný už aj stretla. Neviem čo by som robila v tvojom prípade. Po rozhovore sa buď stiahne alebo si bude dobuducna lepšie strážiť mobil...

autor
21. máj 2023

@kullovak poslal jej rehotajucich smajlíkov 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️( tam debata skončila ) môj muž je dosť humorista ma úžasný zmysel pre humor veľa ľudí ho ma zato rado aj mňa nato zbalil myslím si že aj snou takto sem tam vtipkuje, len je otázka či za cielom ze ju fskt chce :(

autor
21. máj 2023

@mia1122 presne to si hovorím že takto mu to poviem vi by sa mu páčilo keby našiel takú moju fotku s kolegom :( ďakujem za názor

autor
21. máj 2023

@ankare nie nie večer sa vracali domov a ak mám byt úprimná na sex nemáme az toľko času od kedy máme druhé dieta :/ večer sme už obaja unavení takže určite je ho menej ako pred pár mesiacmi

matullienka
21. máj 2023

Na to či ju naozaj chce dostaneš odpoveď jedine úprimným rozhovorom. Možno keď manžel uvidí, že takéto správanie ťa zranuje sám zaradí spiatočku a kolegyni dá najavo, že tadiaľ cesta nevedie a bude sa jej vyhýbať kým si nenájde ona nejaký iný bod záujmu

autor
21. máj 2023

@colsami ďakujem veľmi pekne za názor 🙏🏼

autor
21. máj 2023

@annelise17 áno presne ! Ved preto som ostala v miernom šoku keď som uvidela tu fotku :(

autor
21. máj 2023

@annelise17 nie nikdy mi nebol neverný ide o to že ja to mám už tak v hlave som nevyspata mamka na materskej :( a niekedy si tak nahováram ze ho už nepritahujem ešte dodám ze jeho mobil som nevzala do ruky s cieľom ísť niečo odhaliť naozaj som si prezerala fotky a len tak som klikla na správy preto som z toho v totálnom šoku čo som tam našla a už týždeň mi to nedá spávať ;( .. ináč ďakujem

autor
21. máj 2023

@marseillefan určite sa snim o tom musím porozprávať lebo sa zbláznim :( on mi teda určite povie že snou len srandoval alebo niečo také .. ale nemám z toho dobrý pocit

kaitlin3
21. máj 2023

To si mu našla už pred týždňom a doteraz si ho s tým nekonfrontovala? No klobuk dole s tvojou trpezlivosťou ja by som ho šla asi aj zobudiť o polnoci 😁 ale teda mna by ta fotka mrzela rovnako ako teba ale je pravda že muži niektore veci nevnímajú tak ako my, možno na tu fotku zabudol hneď ako jej odpovedal tými smajlíkmi, určite sa treba o tom porozprávať možno to celé jeden rozhovor aj vyrieši a teba upokojí 😉

autor
21. máj 2023

@lope_lope10 áno viem že ak muž chce tak podvedie a ja stym nič neurobím .. no naozaj máme pekný vzťah je pravda že máme na seba menej casu ale to je kvôli druhému dieťaťu večer sme už dosť unavení obaja takze ani sexu nemáme toľko ako predtým neviem ss donútiť niekedy keď spím v noci pár hodín ( kvôli novorodencovi ) takže dúfam že toto nebude príčina toho aby ma podviedol
:( toto by som teda za žiadnych okolnosti neodpustila :(