Podvádzanie - ako ste to zistili?

29. okt 2023

Chcem sa opýtať podvádzaných žien. Ako ste to zistili? Ako zistím že ma muž podvádza, su nejake priznaky? A čo ste spravili? Odpustili ste? Čo je podla vas podvadzanie -Sex alebo už len vypisovanie si ?

pininka1
29. okt 2023

Začnem od konca. Nepovažujem vypisovanie za neveru, každý je hrdina keď je to virtuálne, v reále by tu ženu ani neoslovil. Co sa týka toho ako to zistiť. Závisí od toho ci sú v tom emócie alebo nie. Ak ide čisto len o sex, väčšinou borci nemajú problém chovať sa doma tak ako predtým a niekedy ta žena ozaj nemá šajnu. Väčšinou je to ale o skrývani mobilu, hodinách na záchode, neskorších prichodoch domov, zrazu služobky ktoré neboli a pod.

marseillefan
29. okt 2023

@pininka1 "každý je hrdina keď je to virtuálne, v reále by tu ženu ani neoslovil" - toto môžem potvrdiť a čo sa chlapov týka, platí to stonásobne 🙂

asdfka
29. okt 2023

mala som taky pocit, ze sa zmenil, ked niekoho dobre poznas, zistis ze nieco nie je v poriadku. potom som pozrela vypis z mobilu a 1000sms mal s tou dotycnou za mesiac, este mi tvrdil ze som paranoidna a ze si namyslam. :D

veselalentilka
29. okt 2023

Kamoška to zistila tak ze začal chudnúť. Asi aby sa viac páčil. Bol nervózny. Skrýval mobil. Mal tam fotky dotyčnej. Mal tam citáty o láske keď s niekym nemôžeš byť. Každý deň písanie s nou. Nechcel ukázať mobil ze o nic nejde. Potom si dal pin kód na mobil.

maranta_leuconeura
29. okt 2023

Naozaj sa budes riadit tym, ze ti poviem, co je pre mna podvadzanie? Takze ked ti poviem, ze ani sex nemusi byt podvadzanie, budes ok a pojdes mu odpustit? 😂
Asi by si si to mala vyriesit so svojim partnerom kde mate hranice a inak ako otvaranim ust a vydavanim zvukov to nezistis.
A potom si treba hladat takeho, aby ked uz bude mat potrebu nebyt s tebou, tak ti to normalne povie. Nebudes musiet sliedit a zit v strachu.

oli18
29. okt 2023

Ono sa to casom prevali aj samo, chybu raz niekto urobi. Ved dovtedy sa chodi s dzbanom po vodu, kym sa nerozbije. Ide len o to, ci si ochotna cakat, alebo to chces vediet v kratkej dobe. Potom musis patrat.

marca12
29. okt 2023

Pre mna je nevera aj vypisovanie si. Je to novodoba nevera. Vela zien to za neveru nepovazuje a to je velka chyba. Uz pisanim sa namotas na niekoho a je ti s nim prijemne a je to krocik od stretnutia a fyzickej nevery. Keby aj nedoslo k stretnutiu a pisu nadalej,je to stale nevera.

grof_monte_christo
29. okt 2023

@marca12 Presne tak. Stačí menšia kríza vo vzťahu a náplasť je hneď poruke.

tosomja
29. okt 2023

Aj vypisovanie považujem za neveru. Hlavne ak to je častejšie ako rozprávanie so svojou ženou. Tajne, po večeroch, skrývanie mobilu, vymazané konverzácie. Fotky už ani nekomentujem.
Muži sú rôzni, tak ako aj ženy.
Niekto je viac akčný, príjemnejší, usmievavý, nadržaný, viac sa venuje deťom...kompenzácia, výčitky...
A potom sú takí, ktorým zrazu všetko vadí, boli ich hlava, sú unavení, musia byť dlho v práci, alebo musia ísť súrne niečo vybaviť, vadí im aj spoločný vzduch.

domireb
29. okt 2023

Mňa to strašne prekvapilo. Ako, vedela som, že je to nie je ideálne,že máme problém a treba ho riešiť, no prekvapilo ma a strašne sklamalo, že sa ani nepokúsil, rovno to vzdal.. takže, zistila som to tak, že prišiel naliaty z firemnej oslavy, išiel na wc, bol tam dlho, vravím mu, už choď spať.. a on "nie, ešte mi M. neodpísala". Tak som 1x v živote zobrala mobil a pozrela, čo mu to M. neodpísala.. naozaj som netušila, ešte v ten deň som u neho s jeho mamou robila v záhrade a on si zatiaľ pri "umývaní" auta s M. vypisoval ako sa teší na večer..

remaadja
30. okt 2023

@domireb to je teda pako. A ako to medzi vami dopadlo?

domireb
4. nov 2023

@remaadja ono to ani inak skončiť nemohlo,ešte sme to skúšali látať plátať, lebo som ho slepo ľúbila ako koňa a mala som tiež vinu, ale tam už nebola žiadna dôvera, už som mu nič neverila, išli sme od seba

joannita
4. nov 2023

3x nevera s 3 roznymi partnermi. Ano vzdy som prisla na to, aj ked asi nie hned. Z mojej strany bol bol vzdy dovod na rozchod

joannita
4. nov 2023

@marseillefan ano on by ju mozno v reale neoslovil, ale keby sa mu nukala na tacke, by si pozerala aky rychly spat by to malo.
Vypisovacky su len zaciatok, ktory len tak rychlo neskonci. Nevera zacina v hlave a ten kto vypisuje inym, je hlavou aj vtakom uz niekde inde

hugger
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
joannita
4. nov 2023

@hugger po takych skusenostiach uz muzom nedoverujem 🙂 a celkom dobre sa mi s tym zije...pre niekoho asi smutne, pre mna z nudze cnost