Podvádzal ma 6 rokov a chce sa vrátiť

naome1
Včera o 21:58

Ahojte, partner ma podvádzal 6 rokov, máme 12 ročnú dcerku, pred dvomi rokmi som sa odsťahovala zo spoločnej domácnosti aj s dcérou k mojim rodičom, po čase som nám kúpila byt. Nie sme spolu 2 roky a ako som sa odstahovala správal sa ku mne zle, urazené ego, za to že som odišla, veď mal milenku
.... nebol s nami skoro vôbec, netravil veľa času s dcérou, jedine na dovolenky sme chodili spolu, teraz si myslím že to bolo z jeho strany len z povinnosti.
Pár mesiacov pred tým ako som sa odstahovala sme predali byt a kúpili dom,pretože som si myslela že nás to spojí a budeme spolu viacej ako rodina, no nebolo to tak.
Tušila som, že má milenku celé tie roky, ale nemala som dôkazy a on samozrejme tvrdil, že nemá nikoho, že nás miluje.
Po mojom odchode sa cca pol roka choval hrozne, potom úplne otočil, chce aby sme sa vrátili, že nás miluje, že nevie bez nás žiť, že sme rodina, že si ma chce zobrať za manželku.
Dcére stále niečo kupuje, všetko jej platí čo potrebuje, mne tiež, oblečenie, dovolenku.
Neviem čo mám robiť?
Mám sa k nemu vrátiť.
6 rokov mal paralelný vzťah. Dá sa odpustiť?
Dá sa odpustiť?

pribinak
Včera o 22:00

@naome1 vrátiť? Fakt svoju hodnotu merias nejakými vecami?
By som ho poslala do prdele a nie že sa vrátiť.
Prosím tá, maj nejakú hrdosť ! Buď vzor pre dcéru !

bebe1087
Včera o 22:00

@naome1 nie..

enmery
Včera o 22:01

😱🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Ženy, vy ste fakt nepoučiteľné!

naome1
autor
Včera o 22:03

@pribinak
Nemeriam moju hodnotu vecami, len som opísala situáciu.
Na veci kašlem, ale stále ma presviedča, že ma miluje, že som jeho všetko, že sme rodina, že sa chce so mnou oženiť a chce ďalšie dieťa aby sme mali.

naome1
autor
Včera o 22:04

Bojím sa, že by ma podvádzal znova

naome1
autor
Včera o 22:04

To nebola len milenka, ved bol s ňou 6 rokov

naome1
autor
Včera o 22:05

Nechcela som mu už dať nikdy šancu, ale vážne sa už dlho snaží, čo ak sa zmenil?

sofia1979
Včera o 22:06

@naome1 no ak podviedol raz... Hmmm spýtaj sa kde bola jeho láska 6rokov jeho láska má už 12 hanbil vás vzťah tak dlho, správal sa po rozchode zle, ešte? Pýtam sa kde je ta láska resp. Ešte jednu otázku kde sa v ňom práve teraz nabrala

sofia1979
Včera o 22:07

@naome1 hanobil

naome1
autor
Včera o 22:09

Pred 2 mesiacmi mala dcéra narodeniny, pozval nás k nemu spravil jej oslavu.
Som asi blbá, že som tam išla, že?

pribinak
Včera o 22:10

@naome1 tých 6 rokov tá tiež miloval? Tiež ste boli rodina?
Kriste na nebi, tára sprostosi. Henta ho pravdepodobne poslala do prdele a tak hľadá gazdinku čo mu bude trenky prať

Fakt by si s hentakym chlapom chcela ešte dieťa?

enmery
Včera o 22:11

@naome1 Ty si mimo žena?Okrem podvádzania a sústavného klamania bol potom k Tebe ešte odporný a kašlal aj na dcéru!A ty sa zamýšľal nad jeho divadlom a klamstvom zas, lebo ti povedal"že Ťa ľúbi a chce za manželku" a "ste rodina". Si sa musela zraziť s koňom. Mal celé roky to dokazovať skutkami a nie Ťa teraz manipulovať. 🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

naome1
autor
Včera o 22:14

@enmery
Odporný bol lebo sa zobudil a zistil konečne, že má dcéru a chcel s ňou byť lenže dcérka nechcela, chodil robiť scény.
Teraz je to inak, vpodstate je tam malá týždeň a týždeň u mňa.

naome1
autor
Včera o 22:18

Zistila som, že s tou druhou ženou trávil veľa času, málo bol doma, pretože sa tváril, že má veľa prace, že pre nás zarába aby sme mali všetko a vtedy bol s ňou, ona má 2 synov aj s tými sa stretával aj s jej rodičmi

januska12323
Včera o 22:32

Ty musíš byť vymyslená

anjelicek26
Včera o 22:33

Ze nad tym vobec uvazujes. 6!! rokov ta podvadzal, 6 rokov zasuval inde, 6 rokov bozkaval, 6 rokov jej rozpraval, ze ju miluje a je pre neho jedina, 6 rokov robil jej detom (ak nie su jeho ze...) nahradneho otca... to je absolutne neospravedlnitelne. To nie je jednorazove pretiahnutie kolegyne v podnapitom stave na firemnom vecierku, to je cielene klamanie dlhe roky a veru ze to on vie ukazkovo, ze mu to tak dlho preslo...

Takze tak, venuje sa dcere, stara sa, vyborne. Je a moze byt nadalej skvely otec. Ale dalej ten vas vztah uz nezajde, ste rodicia, ale uz nie manzelia a ani nie ste par.

naome1
autor
Včera o 22:36

@anjelicek26
Som asi hlúpa, ale už viac ako rok je sám, stále mi píše, volá, chce aby sme boli spolu. Nemohol si niečo uvedomiť?

anjelicek26
Včera o 22:39

@naome1 ale to, ze si on uvedomil, ze ostal sam (a nema mu kto prat, varit, upratovat aktualne ) predsa nie je tvoja vina (a ani povinnost to riesit)... prijde dalsia sladka mlada kolegyna a budete o par rokov na tom istom... ludia sa nemenia.. len ta zbytocne "zdrzuje" od toho najst si pre seba novy, normalny, zdravy vztah... ale tak rozhodnutie je na tebe, ja by som si tie jeho reci k telu uz nepripustala a ako mantru si opakovala, coho bol tie roky schopny mi naklamat...

enmery
Včera o 22:42

Hej uvedomil si, že stratil hlupaňu, ktorú opije rožkom a činmi sa správal ako totálne dno. Nechaj ho byť dobrým otcom a neťahaj do zlého vzťahu opäť dcéru. Nie reči, ale skutky sú dôležité a tými Ti roky už dokázal, akou je osobou. Preber sa.

rozculena
Včera o 22:42

@naome1 čo ak sa zmenil

alickapusinka
Včera o 22:43

Nie nikdy by som sa nevátila dary a blbosti nie sú všetko.Myslíš si že sa zmeni ako keby šibol čarovným prútom fakt možno na chviľu by dobre bolo a potom by to bolo pri starom.Jasne máš jedno dieťa mala by si druhe myslíš žeby sa zmenil nie nikdy ja neveru by som nikdy neodpustila ani keby som mala s mužom 10 deti nikdy urobil to raz urobi viac krát.Ešte si pomyslim že dajme tomu bol spitý nevedel čo robí dajme tomu ale nie mal milenku 6 rokov a odrazu by s ňou skončil neblazni.

enmery
Včera o 22:44

@rozculena Odkedy som na koňovi, už som pochopila, prečo rôzne stránky vyrábali meme s témou "on sa zmení, zmenil sa, mohol sa zmeniť ". Toto je úplne mimo moje chápanie, čo si dobrovolne ženy robia.

vanilkovazmrzka
Včera o 22:44

Vyuzi ho na vsetko co potrebujes kupit a poplatit. A nevracaj sa k nemu nikdy 💁‍♀️

personality
Včera o 22:49

Bože ty si tak sprostá. Vráť sa k nemu a bude to ako zvolenie, ze však si vedela do čoho ideš. Kým sa mu nepodarí nájsť ďalšia, budeš jednotka!

naome1
autor
Včera o 22:52

@vanilkovazmrzka
Vpodstate to tak aj teraz je, kupuje všetko, platí všetko, ale asi len preto, že si myslí, že sa k nemu vrátim.
Ja som chcela rodinu a aby ma miloval, nie veci.
Ale v našom prípade to už asi nepôjde.
Neverila by som mu.
Len potom je odo mňa hulvatske tie veci prijímať aj peniaze...

rozculena
Včera o 22:52

@naome1 prijímaj len to,čo dá synovi

naome1
autor
Včera o 22:57

@rozculena
Dcéru mame, nie syna.
Asi máš pravdu, bude to tak lepšie.
Stále nás volá spolu na výlety, oslavy.
Asi by som tam nemala chodiť, nech je len s dcérkou.
A možno sa tá jeho milenka k nemu vráti.

miadi
Dnes o 01:28

@naome1 nebud hlupa . Nezmenil sa . Nic nezistil nic si neuvedomil . Je to ten isty clovek co ta veselo podvadzal . Jemu to tak cely cas vyhovovalo . Ju mal na zabavu teba pre prakticky zivot . A ked si odisla milenka cakala ze konecne zaberie tvoje miesto v posteli v tom vasom dome .. na trvalo Nie len ked si mimo mesto . Co on nechcel lebo ju mal na zabavu a zrazu ich ta Sranda presla . Kupovat vsetko mohol dcere a tebe cele tie roky . Teraz to robi aby si ta kupil. Pekne mu spievaju ked vtacika lapaju. Nic by Nebolo ine urobil by ti druhe dieta nech nemas cas si dalsich 6 rokov vsimat kde je a co robi .. nech mas dost ineho rozptylenia . A Asi vie ze si chcela este jedno . A to manzelstvo je smiesne ze ti Nebol schopny za tie roky ponuknut ked uz mate 12r dceru . Vies preco ta chce ? Nie pre to ze ta miluje Lebo to co ti robil 6r nie je laska ani to co robil ked si odisla . Chce ta lebo s tebou to podvadzanie islo lahko . Tusila si no nechcela si vediet . Taku len tak lahko nenajde.kludne nech pozyva dceru na vylety dovolenky 12r je velka slecna teba tam vobec nie je treba nech si dievca uzije otca. Ale mam pocit ze on Sa snazit prestane ked pochopi ze teba spet neziska. Ked vedel byt rok hnusny robit problemy a kaslat na dieta . V case ked totalne kaslal na teba ..teraz ta len chce cez nu ziskat . On vie velmi dobre ako na teba .

andrejka2424
Dnes o 03:14

Mne sa nechce veriť, že až takto môžeš byť naivná. Ak by si bola na ňom absolútne závislá a teraz si niekde v kríz.centre, tak by som rozumela trochu, že opäť túžiť normále žiť, mať rodinu a všetko mu to žerieš . Ale keďže to nie je tvoj prípad, tak by si sa mala porozhliadnuť po niekom novom, s ex udržiavať čo najlepší vzťah kvôli dcére,ale nezabúdať, čoho je schopný. Nie, starého capa novým kúskom nenaučíš. Aj to, že sa nechoval ani po rozchode k tebe dobre o jeho charaktere veľa vypovedá. Ale ak opäť túžiš po ponížení a už ti to chýba opäť žiť raz v manželskom trojuholníku, tak smelo do toho. Inak to nebude, ale ak sa ti zdá, že iba s ním dokážeš byť šťastná a na tú neveru si si už isto zvykla a vieš do čoho ideš...tak prečo nie? Však aj Kollárove milenky takto žijú a dobre...Škoda že spolu s rozvodom si sa nenaučila aj sebaúcte. Máš naviac..