Podvádza ma priateľ?

hhhjjj
11. feb 2023

Ahojte, nikdy som nemyslela, že sem budem písať, ale už som z toho fakt zúfalá, a neviem čo mám robiť a potrebovala by som názory od iných ľudí, mám o pár mesiacov 19 rokov a s priateľom sme spolu už 3 roky čiže od 15tich, prvý rok to bolo otrasne pretože som bola jeho prvá priateľka a na všetko žiarlil, musela som mu posielať videá keď som bola vonku stratila som kopec kamarátov, ale potom som sa rozhodla že ak to neprestane tak to s ním ukončím, od vtedy bol kľud, okrem toho že ma podozrieval, raz sme sa rozišli a on hneď na druhý deň si našiel druhu, ale nedali sa dokopy, len sa “zoznamovali” chápete, ale to som ešte pochopila sme mladý, veci sa stavajú, a bolo to vlastne po tom roku čo sme boli spolu, od vtedy do teraz bol kľud no teraz to medzi nami začalo skriepit, pred mesiacom to bolo už neznesiteľné tak sme si dali pauzu, po asi troch dňoch sme si to vyrozprávali a dohodli sa že zapracujeme na určitých veciach čo nefungujú, no až potom keď sme boli v pohode mi povedal že bol so svojimi kamarátkami na výlete, pri čom so mnou malo kedy takto chodí, a jedna z tých dievčat mi veľmi vadí a on to dobre vie, je to také dievča čo ma názory že frajerka nie je choroba atd, od vtedy som začínala mať veľké podozrenie, kvôli tomu čo urobil aj v minulosti, síce ja niesom taká že by som kontrolovala mobil alebo tak, ale teraz mi všetko pripadá divne, trávi so mnou dost malo času, neukáže mi ani za nič mobil, minule som mu ho len tak zo srandy zobrala, nechcela som sa mu tam pozrieť iba vidieť ako zareaguje, a bol hneď nervózny, vyčítal mi že mu neverím, že to nemá rad ked sa mu pozerám do mobilu atd, nikdy predtým takýto nebol, vkuse je na mobile a stále si s niekým píše, na ig sa momentálne nemáme ani jeden, ale predtým sme sa obaja mali (myslím naše spoločne fotky a tak), lenže sme si to vymazali kvôli tej pauze, ale mám taký pocit že ma nikde ani nechce pridať, mame BeReal, a vždy nam chodia upozornenia že sa máme odfotiť ked sme spolu, ani to nechce, radšej si počká kým sa rozlúčime, včera som naschval chcela aby sme si ho spolu spravili (nikdy nemal problém sa so mnou fotiť podotýkam a pridával aj fotky kde som len ja na ig) no teraz mu bolo problém odfotiť aj ten bereal a odfotil to tak aby nás nebolo ani vidno, rozprávať som sa s ním rozprávala všetko poprel, snažila som sa ho s tým aj podpichovať nič, neviem čo mám robiť, možno je to len v mojej hlave, ale nechcem robiť unáhlene závery a zbytočne sa rozchádzať, neviem čo už mám robiť

syslik81
11. feb 2023

kopnut ho do ehm a zacat si uzivat zivot ..si prilis mlada na tak komplikovany zivot ,,

viestta
11. feb 2023

Podakovat za "prijemne" tri roky zabite s debilom a ist dalej. Kludne by som takeho debila prenechala inej ani by som sa za nim neobzrela.

tifi2324
11. feb 2023

@hhhjjj iba s nim zbytočne strácaš čas...... pošli ho kade tade a začni si kus užívať život, priateľov ono už keď teraz to začína byť takto na prd a to nemáte ani deti........ keď sa nechce fotiť asi v tom niečo bude ak s tým doteraz nebol problém

dzulli1980
11. feb 2023

Si myslím, že je to jasné, či? ... si mladá, ber nohy na plecia, mužov sú mrte, užívaj život.
@hhhjjj

reni1512
11. feb 2023

@hhhjjj mas vobec nejaku uctu sama voci sebe???? Chces si raz zobrat za muza kretena a potom plakat do vankusa??? Spamatajte sa poniektore mlade zeny!!!! Ty si mozes este vyberat.. tak si vyber tak aby si to nelutovala.. aby sa tvoje deti raz nemuseli pozerat na zubozenu matku.. mozes mat tak krasny zivot tak preco sa donekonecna prisposobujes chorej hlave?! Je to obycajny manipulator..

ropucha6
11. feb 2023

Mas 19, tohto prenechaj “kamoske” a ty si uzivaj zivot…

abbey1
11. feb 2023

Vďaka za to spomenuté BeReal. Hneď mi odľahlo, že predsa len poznáš veľké písmená.

vler
11. feb 2023

@hhhjjj nechces sa "zbytocne rozchadzat"? S tymto len zbytocne zostavas

kjll
11. feb 2023

@hhhjjj ukončí to . Aspoň sa nebudeš trápiť. A budeš šťastná .on si ťa neváži

thereisabear
11. feb 2023

Či ťa podvádza alebo nie, rozchod zbytočný nebude, smelo do toho.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moonlight1210
11. feb 2023

@hhhjjj pouc sa z chyb mnohych a mnohych zien pred tebou. Uvedom si, ze:
1. mladost mas len jednu a iba raz.
2. mas vzdy viac moznosti, ale iba teraz ich mas pred sebou najviac.
3. ze zaviazat sa teraz s niekym, s kym sa necitis uplne stastna, prijata a spokojna, ti nic pozitivne neda, okrem zrazeneho sebavedomia.
4. hadam len jeden vztah zo sto, ktory vznikne v rannej mladosti, vydrzi na cely zivot (i ked sme si samozrejme pri tom prvom vsetky mysleli, ze je to navzdy 🙂 ). Takze je to skor prirodzene, ze nevydrzi. Su to prve skusenosti do buducich vztahov.
5. prave preto je vcelku dolezite, aby ten prvy bol skor dobry, a aj ked sa neskor nebodaj pokazi (ci vyprcha), ten pocit, ze si vtedy prezivala nieco pekne je dolezity. Ak to tak nema byt a ty citis, ze ti ten vztah uz teraz viac berie, ako dava, ma vacsi zmysel radsej byt sama a venovat sa napr. vzdelaniu, konickom a rozsirovat si obzory v zivote. Lebo mladost je v zivote to, kam sa pocitovo zvycajne vracias, ked ti je v zivote tazko. Je to zdroj pozitivnych veci a nalad.
6. chalani v tomto veku by radi i frajerku a vsetky dvere otvorene. Su vacsinou viac nakloneni tomu, nechat si aj dvere otvorene, lebo co keby v niektorych nahodou bolo nieco lepsie a oni to prepasu. Su ako somariky medzi minimalne dvadsiatimi kopami sena. Nevedia, ktora moze byt chutnejsia.

Takze zahodit tento cas zachranovanim vztahu s niekym, kto nie je na vztah pripraveny, je skoda casu.
Mozno to tak nevidis a on je pre teba dolezity a chces byt len s nim. Tomu rozumiem. Ale druha strana veci je, ze uz ked sa budes blizit k tridsiatke, presne takto to zacnes vidiet.

n820p
11. feb 2023

Ale teraz fakt ženy.. čo je to BeReal? 👀 cítim sa 🧓🏻

katpizur
11. feb 2023

Za takymto by mi luto nebolo. Sice cas si s nim zabila, ale myslim, ze ten cas ta niecomu naucil a vies sa do buducna poucit a vies s tym nieco robit, das si pozor aby si takeho uz radsej v zivote nestretla.

nairia
11. feb 2023

@n820p pridavam sa, tiez netusim, ale tipujem, ze to bude nejaka strasna zbytocnost (appka), ktora ma merat vaznost vztahu ✌️😄

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
faustinocka
11. feb 2023

@jabadabadu
@nairia
@n820p
Je to hovadina..zbytočná 😁iba tam mali by ste pridať každý deň daku fotku..

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bennn
11. feb 2023

Uľahčím ti to. Nefunguje vám to. Rozíď sa. Máš 19, chvíľu budeš sama, a určite nájdeš niekoho zodpovednejšieho. Najlepšie nevyberať casanovy a najviac vyčnievajúcich extrovertov. Tí vedia väčšinou veľký prd, a sú dutí jak poleno.

syslik81
11. feb 2023

@bennn v 19tich by som sa neviazala ale uzivala si ... ci uz stdovat cestovat ... mat tak znova ten krasny vek ,, kaslala by som na detske lasky a uzivala si to,co som mohla a neurobila 😀

kitycat
11. feb 2023

No, si mlada frajer od 15 rokov, chapem, ze taky vztah sa posudzuje podla. Mnozstva fotirk na IG...

ALE, ak si date "pauzu" a oj si pauzuje s inou, tak je jasne, ze ta ma v pazi a dievca najdi sebauctu a nechaj ho tak

hhhjjj
autor
11. feb 2023

@hhhjjj už som sa s ním rozišla, takže už vyriešené

kristie571
11. feb 2023

@hhhjjj velmi spravne rozhodnutie 🤗

deedaa
11. feb 2023

Po maturite som ukončila podobne toxický a nefungujúci vzťah plný neúcty. A začala si užívať život sama so sebou a milovala svoju slobodu. To ti asi najviac prospeje. A potom príde určite niekto, kto do toho tvojho sveta zapadne.

lavinis
11. feb 2023

@hhhjjj preboha, dievča, utekaj

jennifer007
12. feb 2023

@hhhjjj ach bože dievča, užívaj si život ale bez neho.... Si mladá a keď už teraz máte problémy prečo si myslíš že v budúcnosti nebudú?

majka99999
12. feb 2023

@hhhjjj rozisli ste sa aj predtym, teraz uz dufam konecne naveky. Mas 19 rokov a mozes sa rozist aj bez toho, aby si mala dokazy o nevere. Skoda premarnenych rokov, ale treba to brat ako poucenie. Inac moj muz ma v zivote nepridal na socialnu sit, a z mojich fotiek az do tohto leta by si mala pocit, ze som rozidena aj ja, lebo ja ho pepostujem tiez. Celkovo radim, zi realny zivot, za dokonalymi fotkami stastneho paru na IG sa mozu skryvat skarede veci a naopak, len preto, ze niekto nepostupe kazdu stastnu sekundu, neznamena, ze nie je v uzasnom vztahu.

toskanka
12. feb 2023

Omg, v 15 rokoch vhupnut do vzťahu, obetovat niekomu svoju slobodu, odmedzovat sa v priateľstvách. Čo si šiši? V takomto mladom veku drieť na vzťahu. Rozlúčiť sa s ním a začať konečne žiť.

foterlotor
12. feb 2023

Ked som mal 19 tiez som vsetko bral vazne, dam ti jednu radu: uzivaj si zivot. Proste ked chalan nema zaujem aky to ma zmysel? ved nech si ide za inou, najdi si lepsieho. Nestoji ti to za to. Este tych frajerov bude neboj 🙂

katkazocele
12. feb 2023

@jabadabadu si chorá? máš nejakú potrebu ma označovať do diskusií? Ak máš tak nudný život , že musíš neustále na mňa myslieť tak je to do plaču, nie na smiech. Nebudem sa ti preto smiať, potrebuješ pomoc. Zabudni na mňa vďaka.👍