Podvádza ma?

29. okt 2024

Ahojte chcem sa spýtať ako si mozem pozrieť priateľov výpis účtu ? Som tehotná už pred pôrodom, a nespavame spolu mám rizikové tehotenstvo a ku tomu ma sex neskutočne bolí. A všímam si poslednú dobu že sa chová môj partner inak, ostáva v práci veeeelmi dlho strašne chce robiť nadčasy pride ani sa neosprchuje proste čo neni zvyk u neho a pritom pekne voni. Dojde len hry na pc, nevníma ma a ide spat už ani nič pekne mi nenapíše absolútne len sa opýta čo bude na obed, proste si nerozumieme absolútne, netravime spolu žiadny čas stále som doma sama nespime spolu nekomunikujeme. Včera mal narážky že ked snim nespím tak aby nevymenil diamant za nejaký šuter, tak som mu povedala nech si k tomu šetru potom zbalí špinavé prádlo hrnce aby mu ten šuter opral navaril a postaral sa o neho. V noci sa snažím snim túliť, chytím ho za ruku on ma pustí alebo sa otočí, ked sa ho spytam čo sa deje ako sa citi povie že nemá náladu. Mám pochybnosti že či nechodí niekam na priváty alebo neviem proste, lebo keď príde aby sa ani neokupal ani nič a vonal by ? Ja už nechápem fakt ničomu mám pred pôrodom stresujem sa plačem je mi to ľúto neviem čo viac mám pre neho urobiť, veď je každý deň všetko upratané navarené proste snažím sa starám sa o neho. Mňa tento vzťah začal strašne energicky vyčerpávat, kam sa stratil ten pozorný chlap ktorý nemohol vidieť ani slzu na mojom líci, ktorý ma bral na rande staral sa o mňa nosil mi raňajky do postele, keď sme sa smiali spolu každý deň a nosil mi kvety len keď som mala zlý deň. Kde je ten chlap ktorý mi posielal kvety keď pracoval v zahraničí ? Posielal mi kvetovych mackov a vyznania lásky. Ja to nechápem len preto že spolu teraz nemôžeme spat tak sa takto otočil ? Ja by som chcela ale nemôžem mám to od lekára zakázané, ja neviem kde sa stala chyba či v tom že som otehotnela a išli sme spolu bývať alebo neviem 😭

kavasmliekom
29. okt 2024

To nemôžete mat ani oral? 😄
A na tvoju otázku, nie, nemáš si ako pozrieť jeho výpis, kým ti ho sám neukáže.

autor
29. okt 2024

@kavasmliekom hej hej s bruchom ako kamión si kľudne klaknem na zem alebo sa skrčim na posteli fakt sexi

colsami
29. okt 2024

To ja uz len ked pocuvam tie klucove slova, stale opakujuci sa vzorec. Tehotenstvo s priatelom, PC hry, ignoracia, nekomunikujeme...

Ja nechcem byt zla ale priprav sa na najhorsie. Nevidim dovod ze toto sa zlepsi po porode - vycerpanie, obmedzovanie sa, bolesti, nervozita, rev babatka, nula spanku nula pomoci. Pre Tvoje dobro si priprav plan B, miesto zbytocnych detektiviek o frajerovych uctoch. Mas moznost vratit sa domov ze mama pomoze?

slavka1988
29. okt 2024

@kavasmliekom a to by ho zabilo keby vydržal keď čaká jeho dieťa? Nestačí že je tehotná že jej zrejme bývalo zle keďže je na pnke a ešte ho ma fajčiť ? Dievca zlate kazda žena si zasluzi mat muža ktorý je ochotný a schopný aj vydržať niečo a nie len niečo chcieť ,si myslíš že ona neprišla o pohodlie ?ja osobne mám veľmi rada sex ale keď som nemohla tak sa muž nechoval ako kkt.a rozhodne som sa neobvinovala že mu momentálne niečo chyba !

autor
29. okt 2024

@slavka1988 ďakujem krásne že to chápete presne takto to cítim moc si vážim čo ste napísala.🙏🏻❤️

autor
29. okt 2024

@colsami ja mám z letnej kuchyne prerobené bývanie u našich vedľa ich domu, mám tam izbu kuchyňu obývačku a hore je poschodie a ešte jedna izba. Len ako sme šli bývať sami tak hore do tej izby sa mi nasťahoval brat, samozrejeme že sa ma pýtali či môže, ale keby sa mám vrátiť tak by som chcela súkromie a je mi blbe ho “vyhodiť”. Takže by sa to muselo prerobiť aby mal vchod priamo do izby a nejako by sme sa neotravovali, čo by zase chvíľku trvalo než by sa to spravilo

mirola
29. okt 2024

sorry, ale mne prides mega precitlivela.. zamerana na seba, asi aj unudena.. on ma svoje povinnosti, ak takto vysilujes aj pri inych veciach asi mu pekne lezies na nervy.., takze tam su tie kvety aj vyznania..

slavka1988
29. okt 2024

Ešte to nezatracuj a myslím že skôr ako na vypise by si videla či niekoho ma keby napríklad schováva telefón alebo ho doslova nepustí z ruky.Tehotenstvo je náročné obdobie sme plne hormónov a ja osobne som tiež deň bola ako med a na další mi doslova prepínalo a vyčítala som mu aj to že ide na nadčas a pritom išiel aby sme sa mali dobre .Sadni si s ním a na rovinu mu povedz že ho ľúbiš ,že nosis jeho dieťa žeby si bola rada keby vydržal toto obdobie ,nech s tebou chystá výbavičku a teší sa na bábätko a samozrejme muž ostane mužom a nemajú radi pocit že sú niečo menej a že je niečo dôležitejšie ale to je už naozaj o jedincovi aký je .Ale určite sa hneď netráp a nie zas každý podvádza a ak sa to aj stalo pozbieras sa lebo bábätko ta potrebuje .

zuzanapjat
29. okt 2024

@slavka1988 sex ťa bolel aj pred tehotenstvom? Aj by som sa vyjadrila, ako sa zvyknem v takých situáciách, keď žena nedbá na sexuálne potreby svojho chlapa, ale vzhľadom na tvoj stav ti nechcem nakladať. Sú prípady, kedy žena sex nepovažuje za tak potrebný ako chlap... prv ju bolí hlava, je unavená, potom je tehotná, potom je po pôrode, potom je unavená a potom sa čuduje.

autor
29. okt 2024

@mirola a v čom som zameraná na seba presne? V tom že upratujem varím mu peciem žehlím že sa nezastavim celý deň a pracujem ešte aj z domu? V tom som zameraná na seba? Že chcem trochu pochopenia a lásky ? Vy ste kde bola vychovaná vo vojenskom tábore ? Vy nie ste matka neboli ste tehotná, som zameraná na naše dieťa ktorému som výbavu kupovala sama aj zariadila sama som zariadená na to že všetko čo sa týka práce o domácnosť a aj dvor riešim ja. Veď ja ani nemám čas byt na seba zameraná, ja len chcem pochopenie lásku a harmóniu medzi nami a nie že mi milovaná osoba povie do tvare vyhrážky že keď snim nebudem teraz spat tak si nájde inu. Nebolelo by vás to ? Asi nie zabudla som že je tu vojačka z povolania

mk22
29. okt 2024

Prestaň všetko robiť sama. To načo je dobre? Co robí on? Dvor, domácnosť.. Véd ho zapriahni.. Príde dieta, nebudeš mať čas na dvor, domácnosť.. Prečo on nerobí nič?
Zmeň to.

kavasmliekom
29. okt 2024

Tak nepíšeš že si v pokročilom štádiu tehotenstva. To je iné. Nikde som nepísala, že len ty jeho más uspokojiť, ale oral znamená vzájomne, samozrejme, musí to vyhovovať obidvom. A ani nikde nie je napísané, že by ťa nepodvadzal aj keby si mu v tomto vyhovela.
Treba ho konfrontovať, hneď, nedať mu šancu na rozmýšľanie odpovedí.
Ráno pri káve sa ho opýtaj či má niekoho, že sa zmenil, a ze ci by ti nedal hneď výpis z účtu. Keď ste partneri, o chvíľu budete rodičmi, tak by ste mali rozhodovať spoločne aj o tom, kde peniaze míňate.
A ešte by som mu povedala, nech ti pozícia na chvíľu mobil, že si chceš niečo pozrieť, ako bude reagovať.

mk22
29. okt 2024

@kavasmliekom druhá veta.. Som tehotná už pred pôrodom..

zuzanapjat
29. okt 2024

Jasne ti dal najavo, čo mu chýba. A nie je to obed, koláč a oprané trenky.

kavasmliekom
29. okt 2024

@slavka1988 kde som písala len o jeho potrebách?

lukbe
29. okt 2024

Prečo by ti mal priateľ ukazovať výpis z účtu? Je to jeho účet, manzelia nie ste, tak to potom vyzerá. Toto tu má už teraz mnohé problemy, ktoré sa len budú nabaľovať.

kavasmliekom
29. okt 2024

@mk22 som si nevšimla, ospravedlňujem sa 🤭 ale zase nepíše, ako to mali pred pôrodom, ani počas prvých mesiacov, keď ešte nebola sko kamión 🙄

zuzanapjat
29. okt 2024

Celý deň sa nezastavíš, čiže nie si na tom zdravotne tak zle, aby si sa nemohla starať o sexuálne potreby svojho chlapa, napr. aj tým orálom. Očakávaš, že ťa bude rozmaznávať a prejavovať ti city za to, že mu napečieš? Mužov odmietanie partnerkou zraňuje. Takže citovo ochladnú.

slavka1988
29. okt 2024

@zuzanapjat a prečo si označila mna? To neni môj príspevok 😂

zuzanapjat
29. okt 2024

@slavka1988 jemine prepáč, vôbec som si to nevšimla

liv1
29. okt 2024

Poviem ti co mas robit, hoci je to v tomto stave velmi tazke. Mas otocit o 180 stupnov. Absolutne ho ignoruj, nebud doma ked pride, nedaj vediet kde si, odid kludne na dva dni, absolutne nic ale absolutne pre neho neurob. Neprac jeho veci, ani sa ich nedotkni. Ak navaris, tak len sebe. Neplac pred nim a maj gule, ukazat mu ze takto sa k tebe spravat nebude. Nehadaj sa s nim, jednoducho ho ignoruj. A ked sa zacne stazovat, nevybal to vsetko na neho, pokracuj v tom nejaky cas. A teda.. mas asi dobre podozrenie, mrzi ma to. Najlepsie sa mu pozriet do telefonu. Ty nemas co stratit si myslim :(

januska12323
29. okt 2024

Nie, nárok na výpis z účtu nemáš ani telefón. Ako by ti to vôbec pomohlo? On sa správa ako idiot a ty ako slúžka. Vyhovuje ti to? Čakáš jeho dieťa mal by ťa na rukách nosiť alebo aspoň neotravovať s kravinami. Mne to pripadá, že zamilovanie prešlo, podarilo sa dieťa a nevie ako z toho von. Nevnucuj sa mu, mysli na bábätko, choď k rodičom ak môžeš a nechaj či sa o vás vôbec bude zaujímať.

barborachors
29. okt 2024

Prestala som citat pri pc hrách. Tak co si si vybrala, to mas. Vobec by som neriešila nejaku neveru ci výpis z uctu ale pekne sa priprav na rozchod po porode. Takto sa zrelý inteligentný chlap nespráva.

retatka
29. okt 2024

Aj keby ta ešte nepodvádzal, ma ťa na háku a ignoruje ťa.A to je tiež otrasné keď najbližšia osoba ťa vedome takto trestá.Tak sa nedá dlhodobo žiť, tvoja psychika dostane zabrať.A to ešte sa malé ani nenarodilo.Nevidím to pozitívne, zdá sa, že to je začiatok konca.

betulinka1
29. okt 2024

Pokial by bol taký skvelý a romantický ako ho opisuješ, bola by si v prvom rade jeho manželka a nie priateľka. Druhý problém je v tom, že ty si moc aktívna. Všetko porobís, všetko vybavíš, si samostatná a vlastne on sa prestal snažiť, lebo spohodlnel. V okamihu ako si dostala rizikové, si mala vyložiť nohy aby on bežal s práce ti pomáhať. Chlap ťažko pochopí, že ty si aktívna, všetko robíš a si na rizikovom a sex nie. To, že chlap vníma veci inak, je aj v tom, že on potrebuje viac ako držanie za ruku a tulenie sa. Toto je nutné pochopiť, inak tie vzťahy pojdu dole vodou. Ťažko sa teraz radí, že či ho más ignorovať alebo čo s ním. V prvom rade si ho treba posadiť a porozprávať sa, že čo je problém ako to bude fungovať, ked sa bábo narodí, čo ti vadí, čo vadí jemu atd.... Ale pozor, lebo na veľa vecí si teraz citlivejšia a aj po porode budes, proste hormóny.

ki__
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0silvia0
29. okt 2024

a načo varíš, keď chodí domov neskoro ani sa neosprchuje a ide len k pc a potom do postele? veď to ani nemá kedy jesť. Ženy si myslia, že pre chlapa je dôležité mať navarené, upratané a opraté. A ako vidíš, pre toho tvojho to dôležité vôbec nie je.
Ty čakáš kvetinových mackov a vyznania lásky a on čaká sex. Asi by to chcelo úprimný rozhovor.

mk22
29. okt 2024

Upratujes celý deň.. A čo?
Si tam sama, on príde večer, po kom upratujes celý deň?

autor
29. okt 2024

@0silvia0 ale ako môže čakať sex keď som na rizikovom ? Keď mi to vyslovene lekar zakázal ? A do toho aj keď som na rizikovom chcela som mu urobiť radosť a aj tak to skúsiť ale bolí ma to extrémne ma to bolí. Mam opuchnuté nohy ruky a dokonca aj pošvu, je to blbe ale čo mám urobiť ? Necítim sa sexi ani sa necítim dobre na sexovanie, a mám ešte aj stent v obličke takže pri čurani mám pocit že mám vnútri žiletku, a fakt mám mať chuť na sex ? Ja som neotehotnela sama a sama som nechcela dieťa, on bol ten čo túžil po bábätku a stále naliehal aby som vysadila antikoncepciu. Potom sa nám nedarilo dlho, a nakoniec som otehotnela a začne sa takto správať len preto že nemôžeme mať nejaký čas sex ? A čo by robil keby je v zahraničí stále a chodí domov len na pár dní, veď ja som do tohto vztahu tiež veľa dala veľa som obetovala z lásky.

0silvia0
29. okt 2024

no veď presne toto, čo píšeš mne, povedz v tom úprimnom rozhovore jemu.
Ja ho nepoznám, ty ho poznáš, ty si sa s ním rozhodla mať dieťa. Normálny zrelý chlap by to pochopil, prečo to nechápe tento tvoj ja netuším.