Baby čo myslíte ako zistím že má muž podvádza? Mám silný pocit že je to tak, dal mu aj jednú zámienku aby som nad tym premýšľala. Povedala som mu to, ale zatlkal a nahneval sa na mňa. Neverím mu lebo si vymazal mesenger aj celú históriu v mobile. Kym toto nespravil nespustil telefón ani na sekundu, teraz nechá. Neviem ci mi preskakuje alebo čo.
A nenazyvaj to zatial “zatlkanim”.
Kedze si len vyslovila podozrenie a on to poprel, neznamena, ze klame.
Prezumpcia neviny.
Bez priameho, alebo retaze nepriamych dokazov ho nemozes povazovat hned za vinneho. Nemusi ist hned o neveru. Moze mat na rovasi kadeco ine.
Trebars si na teba ponadaval s kolegami. Preto zmazal msg.
Nikdy nedokazuj klamarovi ze klame, lebo sa nauci klamat este viac sofistikovanejsie. Niekedy na neveru nepotrebujes dokazy. Staci, ze vidis, ze nieco nieje s vasim vztahom ok. Podla toho sa mozes rozhodnut. Nemusis cakat na dokazy. Budujte vztah, rozpravajte sa.
Ak by ti zahybal..urcite by sa to vsetko odzrkadlilo na jeho spravani sa k tebe, mate dobry vztah? alebo sa len hadate a uz ani nespavate spolu? To je znak.. ak je chladny a vzdy na telefone isto niekoho ma, ak chodi nejaky stastny a viac sa o seba stara ale vas vztah niecim trpi je to znak ze ma niekoho.
A aký dôvod ti dal na to aby si takto uvažovala. Zmenil sa nejako váš vzťah? Je iný ako býval vždy? Či tvoje jedine podozrenie je to že si vymazal správy? Tak to potom podvádza aj mňa môj muž lebo ten nikdy nič v telefóne nemá 😃 To že sa z nejakého obvinenia naštval je normálne. Ja by som sa tiež naštvala keby ma muž z niečoho takého obviní. Takže ako to medzi vami je?
Pozorne ho sleduj, a vôbec nie je pravda,že ak by bol šťastný tak niekoho má, môj mi prišiel ako keby mal depresiu, ja som sa o neho potichučky starala, ľutovala, snažila sa pomôcť.......až jedného dňa začali puzzle do seba zapadať a hneď som vedela kto to je....a zatĺkal ešte aj na súde.....na to,že ju akože nepozná tak dcéra sa im narodila 6 mesiacov od nášho rozvodu.....a pritom sa stačilo iba priznať.....
To že si miesto vymaže históriu v mobile s neho nerobí hneď neverníka. Ak sa zmenil vás vzťah, ostane ku tebe chladný, nemáte sex, správa sa inak ku tebe? Toto ak robí tak potom môžeš rozmýšľať že ide o neveru. Sleduj signály.
@ada_alica Toto je presne vystihnuté. Väčšina neverníkov sa doma správa ako keby mali depresiu. Jasné, že tak vyzerá, keď ho doma nič nebaví, tvári sa nešťastne a myšlienkami je mimo. A manželka chudáčika ľutuje, obskakuje, aby ho zachránila, aby bol opäť šťastný. Ale poniektoré majú to šťastie, že prídu na to, kde je pravda. Väčšina sa to nedozvie nikdy.
@ada_alica vies ako ma to nastvalo? Ze som bola taka blbá a trapila sa kvoli tomu aky je on chudacik, ako mu je ublizovane, ako sa mu nedarí a blá blá. ? Ty vole a on si 2roky uzival s milenkou. A doma vyhodil vsetok hnoj. Ja som podvedome nieco tusila. Ale pri pohľade na neho ked prisiel domov som si povedala: to ktorá by si s takouto "troskou" začala? No teraz sa na tom rehocem. Lebo to bol herecky vykon hodny oskara. Najviac ma stvali, ze ja som byvala v nálade, v pohode atd a ked prisiel taky "deprimovany", tak moja energia bola nie na nule, ale v mínuse 😂😂😂
Cakaj. Nic ine ti nezostava. Ak s nou bude aj nadalej pisat, tak sa k tej informacii skor ci neskor dostanes. Kym sa ti to podari, pokus sa byt aspon trochu nad vecou - aby si sa z toho sama nezblaznila. Mate deti? Mozes s nimi k mame? Ak nemate, nechces s kamoskou na vikend? Byt nonstop ponorena v uvahach a pochybnostiach je velmi tazke.
A nezabudni si pripominat, ze muz ktory by ta podvadzal ti za to nestoji. Nepotrebujes takeho uboziaka. Chlap ktory podvadza zbabelo zenu je dusevny mrzak. Zasluzis si lepsie.
Ak niekoho ma, tak teraz si bud zozenie druhy telefon, alebo zachvilu si ho zas bude strazit a neda ho z ruky. Bez kontaktu nevydrzi.
Alebo nieco bolo, uz skoncilo, dostala si prednost.