Podozrenie na priateľa

ninkanina
1. máj 2022

Dobrý deň, mám podozrenie čo sa týka partnera.. Doteraz sme mali pekný vzťah ,no niekedy partner sa správa divne v správaní je chladný alebo unavený hovorí že z prace. Prišlo mi divne priatelove správanie čo sa týka auta.. Chodi na aute do prace a domov.. No zrazu si chce auto čistiť či vysávať že mu vadia chlpy od nášho psa a že proste aby bolo čisté a keď som mu povedala či nepočká do budúceho týždňa že sa mi dnes nechce povedal že si to spraví aj sám ale ze mu vadia chlpy..Boli sme čistiť auto a nakoniec povysaval len v predu a ze vzadu sa už až tak nemusí.. Prišlo mi divne ze nato tak naliehal keď predtým keď nechodil do prace to tak nebolo.. vždy mi volal keď išiel z prace no tento týždeň mi nezavolal ani raz len napisal ze skončil a prišiel domov a povedal ze počúval pesničky.. neviem či to mám brat ako znak niečoho ze z prace nejde domov sám ako stale tvrdí alebo si len domyslam

ckocka
1. máj 2022

Tak ale ak by chcel v aute poupratovať nejaké dôkazy nevery tak ťa k tomu nebude volat ale urobí to sám.

zuzubb007
1. máj 2022

@ckocka presne ma to iste napadlo ako prve

nika11103
1. máj 2022

A keby aj nešiel sám ? Možno berie kolegu , kolegyňu čo má po ceste ? Mne toto príde pritiahnuté za vlasy . A ani sa mu nečudujem že ti nič nepovie , keď asi dobre vie , aká by bola tvoja reakcia ….

ukulela
1. máj 2022

@ckocka alebo tam nechce mat bordel prave kvoli tomu, koho tam vozi.

pribinak
1. máj 2022

Nemám problém, vyrobím si problém

Ak máte auto totálne zasraty od psích chlpov, tak možno sa aj hanbil pred nejakym kolegom vi kolegyňou ako to vyzerá

Alebo ak ide napr do obchodu s vystúpi z autá cely špinavý, tak sa hanbil dupľom

Ak by mal frajerku, vyzeralo by to dosť inak

zmrzlinka2021
1. máj 2022

@ninkanina
Uprimne, nedomyslaj si. Neviem ako dlho spolu chodite, ale doveruj mu. Nebud uz v zaciatkoch vasho vztahu stihacka, lebo ho zdeptas a on pojde od teba.

retatka
1. máj 2022

Choré zmýšľanie .Prečo by sa ti mal hlásiť a všetko ti referovať.Zrejme vie prečo to už nerobí .Keď ho takto stíhaš ako si to tu popisala ,onedlho bude minulost .Aj keby viezol kolegu ,kolegyňu tak čo ,je to predsa úplne normálne .

diamond007
1. máj 2022

@ninkanina no mne n atom niečo príde divne, ak to je chovanie z ničoho nič.
Pri ceste predsa stávajú aj z piatej cenovej ,😶🤦😑
Buď mu jeden deň zavolaj, či ti zdvihne po ceste domov alebo si ho počkaj pri práci ako prekvapko a choďte na večeru 🙂

miadi
1. máj 2022

Mal sex v aute s kolegynou potom ju zabil a rozkrajal na kusky a potreboval zahladit stopy. Preto chcel aby si mu pomohla vycistit auto. Ale potom zistil ze nie je az tak spinave a bol lenivy urobit to poriadne.

jujala
1. máj 2022

No ono sa autorke smejete ale: niečo som tusila a som chcela preveriť priateľa a tak som sa tajne na neho nakontaktovala daaaavno cez pokec a dali sme si rande na presnom mieste v Ba. Keď som s ním ako partnerka šla k rodičom na víkend mimo ba, tak bol veľmi dochvilny že ide s chalanmi von...proste chlapska akcia, dokonca si ozehlil košeľu, čo v živote nezehlil! A ja som ho provokovala, že načo ....ale finálne veď ok. mňa vysadil u rodičov a on šiel do tej Ba na "naše" rande. Na druhý deň bol nervózny a na tachometri mal najazdených o 140km viac.... Tak sa pýtam, že ako dopadlo rande, on ocervenel a zatajoval a keď som sa priznala že to som bola ja s tým rande tak onemel. to bol začiatok konca.

nasasa_1
2. máj 2022

A teraz vlastne to chceš nejako riešiť alebo ako? Lebo pokiaľ máš podozrenie, tak čo budeš sliediť a zisťovať?

monka105
4. máj 2022

@ninkanina upratal len vpredu, lebo vpredu sa zdržiavate vy dvaja, nie? Či aj pre psa mal povysávať? Napísal ti, že prišiel domov. Keď si prišla domov z práce ty, predpokladám, že sa tam nachádzal. Myslíš, že by ti vypisoval, keby s niekým niečo riešil? Posledné čo by ho trápilo, by bola sms priateľke, že je už doma. Nedomýšľaj si. Ak ti príde chladný, normálne s ním tento tvoj pocit komunikuj. Ale osobne by som za tým nič nehľadala. Pravdepodobne je naozaj vyčerpaný z práce a má toho veľa