Počas sexu sa neviem uvoľniť

3. nov 2023

Baby prosím vás , s partnerom sme spolu 8 rokov, mame 2deti .. no ja mám taký problém ze po tomto druhom dieťati akosi nemám po prvé ani chuť na sex. No samozrejme nechcem partnera nehat tak… tak ho mame raz za čas ale neviem sa pri tom vôbec uvolnit , vždy to chcem mat len akoby rychlo zasebou a mam počas toho strach , kontrolujem si tep ( bije mi vždy akosi pomaly srdce) a bojim s že mi zlyhá srdce , alebo sa nemôžem ani dlhšie bozkávať lebo mam pocit dusenia, zadychania .. je to pre mna strašne stresujúce a snažím sa vždy nech už je po tom a nech to prežijem 😞 je mi z toho dosť smutno. Nestretla ste sa stm niektora ?
Nikdy predtým som to nemala. S partnerom sme si vždy v postely rozumeli no teraz si to všíma aj on má mne že sa neviem uvolnit.

domkakvet
3. nov 2023

Navstiv lekara, ked ti povie, ze je vsetko v poriadku, mozno prestanes mat strach, pripadne najde nejaku chybu.

marianarem
3. nov 2023

Mozes byt v chronickom strese a napati z deti a z celeho kolotoca okolo a moze sa to takto prejavovat. Dalsia vec je, ze na pozadi moze byt aj strach z dalsieho otehotnenia.

lindous
3. nov 2023

Psychológ/sexuológ... ak u teba intímnosti sprevádzajú pocity paniky, vyhľadala by som odborníka...