Poblúznenie

5. okt 2023

Ahojte ja viem mnohé má tu zdrbete že som není vďačná za to čo mám že si nevážim rodinu deti manželstvo že som neviem aká ale jednoducho ani prečo to sem píšem asi sa potrebujem vykecat neviem odolať svojim pocitom túžbe po druhom mužovi .. v manželstve sme mali veľa nezhôd aj máme veľa krát ale držíme zatiaľ neviem dokedy lebo všetko sa vytráca .. a on je neskutočne charizmatický milý a ani len netuší že pri pomyslení na neho mám hneď úsmev na tvári ..nemôžem mu to ani povedať ani nič podobné poraďte mi ako sa z toho dostať prosím

vanilkovazmrzka
5. okt 2023

Sustred sa na to, ze ma inu zenu a o tebe ani nevie 🙂

grof_monte_christo
5. okt 2023

No šak si zasnívaj, to je dovolené 🙂

alalajka
5. okt 2023

Nezávidím ti. Keďže máš deti, tak tam moc s tým nenarobíš. Kvôli deťom by som v manželstve zostala. Pokiaľ by si ich nemala, riešenie je jednoduché 🙂

autor
5. okt 2023

@alalajka veď toto ,😏

alalajka
5. okt 2023

Tak sa mu vyhýbaj. Zíde z očí, zíde z mysle.

patricia255
6. okt 2023

Nájdi na ňom nejaké negatíva a neidealizuj si ho toľko

Problémy s mužom nevyriešiš tým že budeš myslieť na iného takže venuj svoju energiu manželovi a to že máte deti neznamená že musíš žiť nešťastný život

wildria
9. okt 2023

Ono nebudeme si klamať, to sa občas stáva 🙂 ale ako písala jedna žienka nižšie, ak s tým chces bojovat, pomohlo by keby si na nom začneš všímať negativa a na tie sa potom sustredit 🙂