Ahojte, zaujímalo by ma ako to máte po rokoch vzťahu, či ste ešte stále zamilovaní, alebo ste spolu, lebo ste už spolu strávili nejaké roky, máte spolu deti, je vám dobre a tak vám to vyhovuje, alebo sa proste stále ľúbite? Ďakujem.
Sme spolu 11 rokov a zaľúbení sme ešte viac ako na začiatku . Aspoň ja to tak cítim , ale teda od muža to cítim tiež tak . Dokazuje mi to skoro denne . Čo sa intímnej stránky týka , taktiež je to stále lepšie a krajšie , nakoľko si plne dôverujeme a aj hranice sa posúvajú …
@domkakvet 18 rokov manželia, prešli sme si kadečím,ale myslím,že to naše manželstvo utužilo.Ľúbime sa.Ideme spolu na kávu,do kina,na prechádzky.....vieme sa zasmiať jeden na druhom.
Tak ja som asi opačný prípad....24 rokov spolu....ale sme skôr kamaráti so spoločným bývaním. Všetky rozdiely medzi nami sa časom ešte prehĺbili....
Je zvláštna doba, že 11, 15 ...rokov sa považuje za dlhodoby vzťah....ale je to teraz tak, keď sa maznestva rozpadajú po 5tich rokoch.
My s mm 43 rokov spolu. V dochodku mame najlepsi vztah, aky sme kedy mali.
My sme spolu 15 rokov, z mojej strany necítim zmenu, stále ho ľúbim. Samozrejme nie ako na začiatku, to sa ani nedá. A myslím si že on ma má radšej ako v začiatkoch, aspoň to teda tak cítim z jeho strany
@domkakvet je nám spolu dobre. Také tie vzrúúúša už nie sú (ja osobne po tom už ani netúžim), ale rozumieme si už v podstate aj bez slov, dôverujeme si, vieme sa jeden na druhého spoľahnúť. A tá láska je už taká pevná, stabilná, už tak nejak automaticky rátame, že je s nami 🤭. Neviem si predstaviť iného po svojom boku, to radšej sama. Tento rok to bude 20r. čo sme spolu.
@evuska32 Oceňujem tvoju reakciu, že si napísala aj opačnú skúsenosť. Lebo neverím tomu, že tu na tomto fóre budú okrem pozitívnych reakcií a chválospevov aj iné reakcie. Máš môj obdiv a držím palce.
@domkakvet
Po 15 rokoch vzťahu a troch deťoch si s chlapom užívame, že krpci sú už väčší a môžeme si znovu “užívať” sami ale aj s deťmi. Veľa s nimi cestujeme. My vždy keď sa dá (príde babka) ideme na večeru, do kina. Máme kopec plánov do budúcnosti a k tomu máme každý svoje záujmy, koníčky, priateľov. A ľúbime sa hlbšie ako za mlada 😉.