Po práci ma čaká rande

24. feb 2022

Dnes ma hneď po práci čaká rande a ja nemám tušenia čo budeme robiť.
Mám podpätky a sukňu takže prechádzka vonku je vylúčená. Do reštiky/kaviarne ísť moc nechcem (no asi budem musieť) , nemám rada tú situáciu - jesť , piť , platiť. Fakt neviem čo podniknúť..(?)

pribinak
24. feb 2022

Však sa prezleč a prezuj a môžete ísť na prechádzku

mable123
24. feb 2022

To ste si mali dopredu ujasniť aké bude prvé rande... A bacha, aby si nakoniec neplatila len ty za reštiku :D

elizabet173
24. feb 2022

nechaj to plynúť, buď sama sebou, na nič sa nehraj. Menšiu prechádzku po meste dáš aj v podpätkoch a sukni, veď to nebude výstup na Rysy. Teda dúfam, že si si neobliekla a neobula to, čo bežne nenosíš. Dáš si kávu, ak ti ponúkne zákusok, dáš si aj ten, niečo na pitie a kľudne ho nechaj zaplatiť.

ivkazba
24. feb 2022

Tak počkaj do leta, môžete si dať rande pri jazere, budeš v plavkách, to je pohodlné a netreba tam nič platiť. 😀 Ja som mala také prvé rande s ex. Ale teda k tvojej otázke. Ja chodím bežne do práce v šatách a opätkoch, aj v zime, nemrzne, takže nevidím dôvod neísť sa prejsť. A napr. som vôbec nepochopila, prečo je problém kaviareň. Dáš si kávu, minerálku a necháš ho zaplatiť. Či je to tvoje prvé rande v živote? Lebo toto podľa mňa dospelé ženy neriešia.

a_alexandra_a
24. feb 2022

Tak čo si sa neprispôsobila trochu oblečením? 😀 Veď asi si sa to nedozvedela teraz... mohli ste sa ísť prejsť do mesta, vziať si kávu so sebou a porozprávať sa... neformálne, nič strojené

0silvia0
24. feb 2022

Cim dalej, tym cudnejsie temy, to fakt...

dskjhfdlkdjhl
24. feb 2022

Mozno si si mala vziat dovolenku, aby si sa stihla na rande ustrojit😝

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iwesska
24. feb 2022

Toto rande,este poriadne ani nezacalo a uz podla tvojho nadsenia aj konci😂

mischelin999
24. feb 2022

Tak podla mna by sa nic strasne nestalo keby si sa vybehla domov prezut a mohli by ste sa ist kludne prejst 🙂

slavkadud
24. feb 2022

@mischelin999 zeee tiez to tak vidim

martinkatinka
24. feb 2022

Ja by som si vzala nohavice a tenisky do prace, v robote sa prezliekla a na druhy den vzala lodicky domov 😁
A to ste sa nedohodli kam idete? Vsak v lodickach by si sa mohla aj do kina vybrat, na nejaku vystavu, na kafe so sebou. Ale tak mozno mlady pan planuje vylet po meste na zdielanych kolobezkach, vystup na nejaku rozhladnu, popripade ta vezme na nejaky hrad ak tam mate 🤷

autor
24. feb 2022

Sme na dedine teda tu nemáme nič také kde by sa dalo v lodičkách premávať (ak nechceme robiť kolečky dokolo v dedine). Rande padlo na dnes úplnou náhodou keďže obaja sme mali iné plány , ktoré sa však zrušili a máme chvíľu čas na seba. Máme málo času preto navrhol, nech ideme rovno z práce- teda nejdem domov. Najbližšie mesto je cca pol hodina cesty a nechcem moc vymýšlať keďže on ide autom (pre mňa a aj domov) tak nechcem aby si vyjazdil celú nádrž.

kassandra25
24. feb 2022

V takej zime suknu??? Silené. Veľmi. Neujasnené, kam pojdete..... - bude nejaký mlantravý.

martinkatinka
24. feb 2022

A to prve rande? V tej dedine aj pracujes aj byvas?

autor
24. feb 2022

Áno tu bývam a pracujem ( do práce chodím v sukni a v podpätkách, keďže si to vyžadujú - ľudia z veľkomesta si tu postavili firmu )

autor
24. feb 2022

Samozrejme , že je to neujasnené keďže sme sa pôvodne dnes ani nemali stretnúť a suknu si preboha nedavam kvoli nemu😃🤦🏻‍♀️

martinkatinka
24. feb 2022

Tak ked po teba pride, ten kusok domov prezut a prezliect sa hadam nebude problem.

martinq54
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
momoqui
24. feb 2022

Tak sa chod domov prezliect. Pises ze byvas na dedine takze to ti zabere max hodinu a pankovi napises ze sa stretnete o hodinu neskor. Nechapem co je na tom zlozite. Alebo chod ako si a niekde si sadnete. Nevien preco to tak riesis

autor
24. feb 2022

Ja zas neviem prečo sa vyjadruješ ak je to podľa teba nepodstatné😊 Máme tu dosť tém ku krorým sa môžeš vyjadriť😊

ibrunova
24. feb 2022

Preboha to o čom je tento príspevok? čo budeme robiť na rande? ja že aspoň prvé. čo robíte bežne, keď máte rande?

martinkatinka
24. feb 2022

A vy sa poznate, ci to je nieco nove?

katren
24. feb 2022

@kassandra25 moju svokru som este za tych 16 rokov co tu byvam v nohaviciach nevidela...ona vzdy len suknu a je jedno, ake je pocasie, ci po kolena snehu....

autor
24. feb 2022

PRVÉ RANDE a ženy , ak je pre vás bezvýznamný príspevok, nevyjadrujte sa . Napísať pod príspevok, že je nevýznamný je ešte viac nevýznamné😊

martinkatinka
24. feb 2022

A co take v tej dedine mate??

momoqui
24. feb 2022

Ty sa pytas co podniknut. Tak ti radime neriesit to - ist v sukni a v lodickach robit to co zvladnes alebo sa ist prezliect. Ja osobne bz som aj chlapovi kludne povedala - musim sa ist prezliect lebo do prace chodim obkecena v lodickach a chcem si dat nieco pphodlnejsie …

ivkazba
24. feb 2022

Zbehni sa domov prezuť a hotovo. Ak kvôli tomu budeš musieť posunúť rande o pol hodinu, nebude s tým mať dotyčný problém, ak má reálny záujem si s tebou vyjsť. A k tým lodičkám, lebo ľudia z veľkomesta to u vás vyžadujú. Prežila som 18 rokov v korporáte v BA, obrovské množstvo žien chodilo do práce v pohodlných topánkach a v práci v kancli mali 2-3 lodičky, ktoré si obúvali iba v práci. Easy...

ivkazba
24. feb 2022

@martinkatinka firmu, ktorú postavili ľudia z veľkomesta. To mi stačilo, to hovorí za všetko.

karolinakr
24. feb 2022

Odkedy sa chodi na prvom rande prechadzat? To s kym sa stykate? Vzdy sa niekam išlo...podla vyberu, ak chlap platil, sam si vybral..aj keby to bolo len na kavu.A kef mas suknu, lodicky, to je len plus