Po pôrode som ostala frigidná a k sexu sa iba nútim

2. nov 2020

Mám 5 mesiacov po pôrode a k sexu sa nútim, môj muž to už prestáva akceptovať stále mi nadáva že som frigidna , bere si to osobne , nemá to s ním nič spoločné ,ja proste nemám chuť , necítim potrebu , nemám náročné dieťa niesom unavená neviem čo sa somnou stalo vždy som bola nadržaná a sex bol premňa dôležitý ako raňajky obed a večera proste to muselo byt , teraz nato ani nepomyslim, ako si pomôcť? Cítim že môj vzťah na tomto stroskotá.

kakawah
2. nov 2020

Kup si prášok al. tabletky Maca. Su na podporu chuti na sex. Vyskúšaj aspon

juliet86
3. nov 2020

kojis? ak ano tak nemas prirodzeny cyklus a je to uplne normalna vec. priroda. evolucia. proste je to tak

limetka69
3. nov 2020

Ja som 4,5 roka po porode a az teraz sa to vracia do normalu, mozno posledny polrok mam na sex chut..

adusa1987
3. nov 2020

Boze daj za mna 🤣 ja som jediny cas kedy nemala chut na sex bolo pocas cakania druheho dietata to si chudak muz doslova oddychol ale po porode uz na mna dolahovalo ze nemozem este tak po 5t sme mali konecne a ja som skor naopak po muzovy by som skakala kazdy den a to robi v zahranici cize teraz co je prec 6 tyzdne a este 6 bude je to pre mna nocna mora 🤣 ale pride domov a ho znasilnim ako nikdy 🤣 keby mozem poslem ti kusok mojej sex chute hned aj tak ju teraz nevyuzivam 😀

autor
3. nov 2020

@juliet86 áno kojim , ale MS mám pravidelnú

miruslb
3. nov 2020

Ja som 2.5 roka po pôrode a chuť je minimálna.

janickacrazy
4. nov 2020

Ja pokiaľ som kojila, tak som tiež nemala veľmi chuť na sex. Tie hormóny jednoducho narušia kadečo v tele. Chlapovi to ťažko vysvetliť, ale mohol by na to brať aspoň trochu ohľad. Neskúšali ste dať dieťa postrážiť aspoň na hodinku- dve babke a urobiť si rande vo dvojici? Možno by to pomohlo.