Po koľkých stretnutiach ste mali s mužom sex? on 40 , ja 35 ideme mať teraz druhé stretnutie a ideme od zajtra do piatku na wellnes s ubytovaním. čiže sa asi niečo očakáva. je to priveľa skoro? neviem či som mala na to pristúpiť, mám z toho zmiešané pocity a neviem či od toho nemám ustúpiť.poraďte
to, ze on mozno nieco ocakava nie je dovod to aj urobit...hlavne ak mas zmiesane pocity, ak s nim nechces mat sex tak mu to proste povedz, aspon uvidis ako zareaguje a ci neni len chruno :D
@zahrajzlato on, takže očakáva za to službu že
Nie asi.. Ale urcite 🤣🤣
asi to zruším...
Očakáva za to službu? To znie ako keby si sa stretávala s niekým, no veď chápeš ako to myslím, že niečo za niečo. A neviem ale ani čo je na tom zlé, ak je medzi vami chémia, čo zrejme je keďže spolu idete na wellness, tak prečo by ste sa spolu nemohli vyspať, ste dospelí.
A čo si prostitútka? Ak nie, tak nevidím dôvod prečo by mal za to, že ťa pozve na wellness očakávať sex
Tak, keď máš z neho taký pocit, že očakáva sex tak sa vykašli na výlet...veď nemáš 15nast...alebo mu priamo povedz, že na intimnosti to teraz ešte nevidíš..rob len to čo aj sama chceš, nie preto, že to niekto asi očakáva....
@marcela64 áno, tiež mi to tak prišlo, ako keby mám byť nejaká prostitútka... niečo za niečo... chémia tam je, len na druhom stretnutí, to je asi ešte skoro
keď sa s ním vyspím budem ako ľahká prostitútka a keď sa s ním nevyspim bude asi aj to cudne
asi budem do zajtra chorá
A čo tak sa o tom s ním na rovinu porozprávať? Možno by z toho vzťahu mohlo niečo byť, ale takýmto klamaním už na začiatku to nie je dobrý štart. Nemáte už 15, aby ste si to nevydiskutovali.
@andrea_82 hej asi mu to na rovinu poviem . dufam ze to nevyznie pre neho hlupo ale lepsie asi na rovinu povedat
@zahrajzlato chemia tam naozaj je len som to nechcela hned zo zaciatku pokazit. predsa len to posobi teraz lacno ze som mu na to hned pristupila
Zbytočne to riešíš🙂 Pôjdete tam a uvidíte 🙂
Nenechala by som sa po dvoch stretnutiach pozývať na wellness.
Pokiaľ je normálny a má o teba záujem tak si na ten sex ešte počká, nestretavate sa zas až tak dlho. A aj keď možno dúfa, že niečo na tom pobyte bude, tak bude OK aj s tým, keď nie. Na druhej strane, ste dospelí a keď k tomu príde a budete to obaja chcieť, tak načo sa na niečo hrať...
@zahrajzlato 🙈 z teba musia mat ludia radost
Ja by som sa ani tak nezaoberala otazkou sexu, ale ako dobre ho vlastne poznas? Co o nom vies? Pises, ze len druhe stretnutie budete mat a hned ides s nim na wellnes? Na tvojom mieste by som ho urcite chcela lepsie spoznat, ale nie na wellnes pobyte, lebo ano, ako pises, asi ocakava, ze sa tam nieco stane... Druhe stretnutie si ja predstavujem ako prijemne posedenie pri kave, obede, cukraren...potom mozno kino, vela sa spolu rozpravat. Takto skoro je to este cudzi clovek pre teba. Nehovorim, ze nie je ten spravny, ale doverujes mu? Nad tym sa treba zamysliet. Drzim palce. 🍀
Veď mu povedz,čo cítiš a pobyt si dajte na polku. Určite by som neprijala pozvanie na wellness po tak krátkej dobe.
Podľa toho ako dlho ho poznáš. Ak ste známy, kolegovia atď... proste že ste sa nevideli 1. x v živote, tak by som sa s ním na druhom rande vyspala aj by som v pohode išla na wellnes. Ale ak je to niekto, s kým si si písala na zoznamke a mali by ste sa reálne fakt stretnúť len 2. x, tak žiadne wellnes ani žiadny sex by nehrozil s mojej strany.
Prečo by malo byt skoro? Máš 35.. Načo chceš cakat? Mladšia už nebudeš, a on tiež nie.
Ak si rozumiete a priťahuje ta, odkladať sex na štvrté, piate, jedenáste rande, len preto, že sa to zdá v merku spoločnosti skoro, je hlúposť..... Môže sa stať potom, aby už to neskoršie rande nebolo zas neskoro.
Ja som mala 19.muz 25. Na druhom rande sme sa milovali. Sme spolu 15 rokov, porodila som mu 4 deti, a mame úžasný vzťah.
Trpezlivosť je krásna vec, no nie vždy a za kazdu cenu. Takže rob ako ti srdce káže.
tak mu to napis tak ako si napisala nam ... bud bude gentleman a pochopi alebo slussny a skusi objednat dalsiu izbua bude dufat ... alebo si tam vezme nahradu
@lulubka28 zoznamila nas spolu nasa znama a videli sme sa jeden krat. neviem o ňom veľa, lebo sme sa videli len jeden krát a len sivela píšeme a voláme.