Po dlhoročnom vzťahu nám funguje asi už len sex

neznamma
26. dec 2023

Mam vzťah 7 rokov, (ja 35 on 33)o začiatkoch písať nebudem to bolo krásne, chodili sme spolu 6 rokov žili sme spolu rok, hádali sme sa boli tam aj financne problémy z jeho strany začal gemblovat nakoniec odišiel, dlhoval mi peniaze ktoré mi už vrátil, prestal hrať odišiel k mame už to bude rok a my sa stále stretávame nevieme to ukončiť lebo ešte stále sa mame radi len nedokážeme komunikovať tak ako by som chcela ja, chyba je aj vo mne uznávam ja som ta co vyvoláva hadky uráža sa ako malé dieťa strašne to chcem zmeniť ale nedokážem to vadí mi ako sa sprava, na jednej strane mi hovorí ze do februára chce aby som prišla bývať s nim ze najde nám podnájom atď, vianoce q Silvestra trávime každý zvlášť, a on sa chodí zabávať, počas 7 rokov sme to mali asi tak ze všade spolu, teraz neviem sama ci sa chce len odreagovať alebo hľadá niečo iné, viem ze to ma byt o dôvere ale veľmi ma to trápi, aj keď je pravdou ze ja som bola pred 2 mesiacmi s kamarátkou na dovolenke, je možné že mi to chce takto vrátiť?
Ma takýto vzťah zmysel? Ja ho ľúbim nechcem sa sním rozísť no nedokážem v sebe potlačiť tie pocity, z toho sú potom hadky atď.

financie

la_dolce_vita
26. dec 2023

Staci precitat slovo gembler a jednoznacne NIE!

neznamma
autor
26. dec 2023

@la_dolce_vita prestal s tým, ináč by mi nevrátil peniaze a nebolo to malo

jaskolka
26. dec 2023

Odhliadnuc od toho, ze pri gamblerivu by mi už vždy svietila kontrolka, tak celkovo pripadate mi na svoj vek ako malé deti.
Ty sa urážas (podľa svojich slov) pre všetko , sú potom hádky, on sa potom ide zabávať, a namiesto toho, aby, ste si to vykomunikovali, tak vlastne idete každý si nájsť program sam podľa, seba. Aké pocity máš, ze ta to vždy vyprovokuje? Aký je vlastne dôvod hádok?
Na tvojom mieste to ukončím a choďte každý svojou cestou, toto mi ako vzťah plný lásky, pochopenia a hlavne správania dospelých osôb, absolútne nepripadá

lenkakravcova
26. dec 2023

@neznamma ty ho neľúbiš. Ak by si ho ľúbila, dokázala by si potlačiť tie veci, že začínaš hádky.. ty si len vystrašená z toho že ostaneš sama. Tak s ním si ako trúbka. Len aby si nebola sama. Ale inak tí lezie na nervy..

zmrzlinka2021
26. dec 2023

@neznamma reálne, baví ťa tento toxický vzťah? Fakt nechceš v živote kľud? Máš 35, život ti beží . Ries seba, nie tento vzťah.

lucka_ke
26. dec 2023

@lenkakravcova presne súhlasím do bodky, autorka sa len bojí byť sama

martinkatinka
26. dec 2023

Nedokážeš sa rozísť? Mne príde, že spolu už nechodite

domkakvet
26. dec 2023

@neznamma chodi sa zabavat a chodi hladat nieco ine.

vorkola
26. dec 2023

@neznamma A ty mu chces verit, ked na zabavu ide sam ?Co si spadla na hlavu,tak by som ho kopla do riti,ze by letel az na mars,skonci s nim ,nie je vhodny do manzelstva a a rodinu partnestva ,bez papiera uz vobec,baby ,kde sa vam stratila sebaucta,za chvilu ti chlapi spravia z vas handry

neznamma
autor
5. jan 2024

@lenkakravcova co tak sa opýtať prečo sú tie hadky? Co by si robila keby ste sa dohodla so svojim priateľom že na Silvestra budete spolu aspoň do tej 1 ráno, syn mal byť s babkou tak sa dohodli so ahoj a jeho syn sa tešil všetko bolo ôk až do 10tej, jeho 13rocny syn mu zacal vypisovať kde je kedy príde ako dlho atd, tak som sa ho spýtala ci chce odísť a on ze hej že musí tak som sa nahnevala a povedala ze tak to ti veľmi pekne ďakujem za taký silvester odviezol ma domov a odvtedy už nekomunikujeme, ako by si to zobrala ty? Myslíš ze to bolo z mojej strany detinské ci hlúpe?

lenkakravcova
6. jan 2024

@neznamma vzhľadom na to, že za 7 rokov si ťa nevzal za manželku, si myslím, že mu na tebe nezáleží. Či sa budeš alebo nebudeš hádať, jeho krv (syn) má pred tebou (ktora si len obyčajnou priateľkou) napred.
Z tvojej strany je hlúpe a detinské, že s ním v toľkých rokoch stále len chodíš a čakáš na zázrak.. z toho ako sa správa to nevyzerá, žeby s tebou rátal viac než na sex a vyplnenie voľného času. Len si zabíjať svoje roky mladosti s mužom, ktorému na tebe veľmi nezáleží.

jaskolka
6. jan 2024

@neznamma čiže teba naposledy naštvalo to ze on dal prednosť Silvestru so svojím vlastným synom? Inak toto si až teraz napísala, ze vlastne on ma záväzok.
Nuž tak vždy budeš na druhom mieste, až po jeho dieťati. (keďže nie si jeho manželka ani matka jeho dieťaťa).
Skus si uvedomiť, ci nebude lepšie pre všetkych, keď pôjdete od seba a ty si nájdi chlapa bez záväzkov.

neznamma
autor
6. jan 2024

@jaskolka áno ma záväzok, a nie ja som v príspevku písala ze sme s ana tom dohodli ze silvester budeme tráviť spolu, on sa tiež dohodol so synom nikde som tam nenapísala ze ma naštvalo to ze trávil so synom, naštvalo ma to ze sme boli dohodnutý a syn začal trucovat keď nevidel otca viac ako 3 hod, syn býva s otcom.