Po akom čase stretávania ste počuli prvýkrát ľúbim ťa?

27. sep 2022

Po akom čase stretávania, randenia, ste počuli prvýkrát ľúbim Ťa? A teda len vtedy ak to tak naozaj bolo a nie keď muž nevedel čo hovorí.

mariana213
27. sep 2022

.

bessie12
27. sep 2022

u nas to bolo asi po tyzdni, ak si dobre pamätam. Ale pre mna to bolo tazke povedat mu tie 2 slova.

anita6666
27. sep 2022

A to stretávanie a randenie má byť zákonite o lubeni? Niekto si takto kráti len čas,tak sa s druhým stretáva a keďže nikto do hlavy nikomu nevidí,pravdu sa nedozvies nikdy.

lilinka126
27. sep 2022

ľúbim ťa netrvalo tak dlho.. možno po dvoch troch mesiacoch.. ale slova Milujem ťa boli narpriklad z mojej strany možno až po roku

veronika3110
27. sep 2022

asi po 8 mesiacoch

anjelaa
27. sep 2022

Asi po pol roku

mima1991
27. sep 2022

Po 7 mesiacoch pri východe slnka na Burj Khalifa v Dubaji 🙂

ninusa221
27. sep 2022

Nepamätam si ale dost rychlo mi to zacal hovorit. Potom ked už čas bežal tak sme sa priznali obaja ze to nebola laska na 1 pohlad ale po čase sme sa do seba zaľúbili len sme sa priťahovali 🤭😀

retep00
27. sep 2022

No ja by som čakala možno až doteraz nebyť mojej odvahy 😄 bolo to pred 7 rokmi a prvá som mu to povedala ja po 2 mesiacoch stretávania sa. Odvtedy to počúvam už každý deň. 🙂

gabca295
27. sep 2022

Po 12 rokoch. 😂😂😂Pred 2 týždňami sme sa vzali a až po svadbe mi povedal ľúbim ťa. Vždy mi vravel mam ťa rád a to bolo pre mňa viac ako ľúbim ta

mamatroch
27. sep 2022

Ak to tuzis pocut, staci zbehnut do Talianska. Mne tam jeden uz na druhom stretnuti povedal "milujem Ta" 🤦 ...hned mi bolo jasne, aku vahu pre neho tie slova maju... Asi tak ako "Dnes mas pekne tricko..." ...v kazdom pripade, to randenie nemalo dlhe trvanie, nase predstavy o spolocne stravenom case boli od seba vzdialene tisic svetelnych rokov 🤫😱🤔🤭

ivik4
27. sep 2022

Tretie stretnutie

kitycat
27. sep 2022

Nepamatam sa.. Sme spolu vyse 4 roky.

My si to zase az tak nejako nehovorime, ale tie skutky toho povedia ovela viac. A to som videla po tom, co sme si to na asi 4tom rande rozdali a uz to vzali tak ofiko. Nejake take to velke milujem ta, bolo v nejakom jeho stave celkom velkej opitosti, kedy bol velmi uprimny o nasej buducnosti.

Pokial mu teraz poviem, ze ho lubim, tak je to preto, ze som si vymyslela nejaku koninu a chcem to nejako zmiernit 🤣🤣

sense
27. sep 2022

Neviem presne ale veľmi krátko a mu vravím ako ma môžeš ľúbiť ved ma ani nepoznáš poriadne.... Ale už ma ľúbi cez 3 roky

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sszuzu8
27. sep 2022

Ja neviem to milujem ta sa ešte používa? Príde mi to hrozne gycove a staromódne 😂