Po 9 rokoch manželstva nemám chuť na milovanie

tretiedieta
11. jan 2021

Dievčatá, o tomto už boli písané témy, no napriek tomu sa chcem podeliť o moje trápenie, ak sa to dá tak nazvať. Neviem čo sa stalo, možno to že som unavená z detí,ale nemám náladu na milovanie s manželom,nie len náladu, ale nemám ani chuť.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tretiedieta
autor
11. jan 2021

@fidka79 dakujem, máš pravdu, budem sa musieť zrejme zobudit a nakopnúť

miadi
11. jan 2021

To je dost biedny dovod milovat sa s manzelom len aby nedala ina... Tak asi mate vo vztahu stereotyp nemoze to byt len únavou z deti. Nemas chut a naladu z nejakeho dovodu. Mozno ta muz hneva malo sa angazuje ..mozno malo komunikujete alebo nekomunikujete ako par ale ako spolubyvajuci.Mozno sa malo snazi len rychlovka a na teba kasle mozno sa citis pouzita mozno je to uz dlhsie nuda mozno by to chcelo zmenu. Porozmyslaj v com je problem .A potom najdes riesenie.

hipuska
11. jan 2021

@fidka79 na druhú stranu sa hovorí: sex sa začína v kuchyni. Takže, ak chlap nie je schopný spraviť to, že sa žena na milovanie bude tešiť, tiež to je o ničom svedčí. A keď si chlap neprizná, že má v tom svoj podiel viny, aj tak si nájde milenku.

kammik
11. jan 2021

možno je to únava aj fyzická aj psychická, možno by bolo dobré aby ste sa o tom porozprávali 🙂

janickacrazy
11. jan 2021

@tretiedieta aké veľké sú deti? máte aj iné problémy, pomáha ti manžel v domácnosti a s deťmi? máte občas čas na seba len vy dvaja?

ivangeline
11. jan 2021

Skús sa nejak navnadiť. Skúste rande. Možno ti malo prejavuje lásku počas dňa manžel... Niekto chce viac fyzické prejavy, niekto iné. Skús čítať romány, romantické knihy... Skús (ak si s tým ok) porno... Skús skús...čo ťa len napadne... Iné polohy...iné hocičo. Niečo len zaberie, keď chceš. 🙂

cimage
11. jan 2021

Partner by sa mal tiez pricinit aby v tebe zahorel ten ohen. Treba pomoct v domacnosti, s detmi. Ja by som nemohla dat muzovi len tak, lebo sa to ma a aby si nenasiel inu. Keby to spravil,tak to nie je muz o ktoreho treba bojovat

mareri
14. jan 2021

dajte si spoločnu večeru, kupte si intimne hračky a skuste s amilovat aj trochu inak ale len aktivitou dovnutra a vonku

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tretiedieta
autor
16. jan 2021

@janickacrazy nie nemame čas na seba,deti mám na krku neustále a teraz ked sú zavreté škôlky a školy tak deti na krku non-stop a v noci ked konečne zaspia,tak niekedy som taka unavena, ze zaspím skôr než deti.

janickacrazy
16. jan 2021

@tretiedieta a čo si ráno niekedy privstať? Alebo zapriahnut aj manžela občas, pošli ho s deťmi na sankovacku, ty oddychuj. My máme tiež 3 deti, ale čas si nájdeme vždy, veď im pusti rozprávky a máš pol hodku pre muža aj počas dňa.

tretiedieta
autor
16. jan 2021

@janickacrazy ked sa idu sankovat ja zatial napr.varím a ked deti pozeraju rozpravku radsej si prečítam knihu,čas sa nájde vždy ked sa chce,ale ja na neho už nemam chut, radsej budem robit všetko možné než aby som bola s nim po intimnej stránke, ako aj teraz počas písania tejto správy.

janickacrazy
17. jan 2021

@tretiedieta no to je problém, treba sa trochu premôcť, ono žena čím menej má sex, tým menej sa jej chce, u mužov je to skôr naopak

greywolf
24. jan 2021

@hipuska to plati aj opacne; Takže, ak zena nie je schopná spraviť to, že sa muž na milovanie bude tešiť, tiež to je o niečom svedčí.

tretiedieta
autor
24. jan 2021

dievčatá,tak zrejme bola chyba v stereotype, lebo včera sme sa zamkli v kúpelni a bolo to jedna básen,také iné,také fajné a dnes sme si to museli zopakovat zamknutí v kúpelni 🙂

jozefmatej
26. jan 2021

@fidka79 presne

charlottha
26. jan 2021

teraz je to tazke, no mali by ste si s manzelon najst take tie prijemne chvile pre seba. ono je to teraz stereotyp a neistota kvoli korone, cloveka to zoziera a potom pri niektorych to ma dopad aj takyto. no vidis to chcelo to len trocha zmeny. v kazdom vztahu je treba sa obcas proste nakopnut