Ahojte po piatich rokoch idem na rande a kedže som v tom neskúsená tak chcem rady od vás skúsenejších 😅 Témy na rozprávanie a debatky s tým nie je problém, máme sa stále o čom baviť, skôr sa cítim trápne keď ide rad na platenie (lebo predpokladám že si pôjdeme sadnúť na drink) tak zas nechcem aby si myslel že automaticky čakám že mi on bude platiť. Alebo poraďte nejaké tipy kam ho zobrať prvý krát, nie je z rovnakého mesta takže to tu nepozná. Kino nechcem lebo tam sa veľmi neporozprávame 😀 a taktiež neviem že či má on po mňa prísť domov alebo mám sa sama dostaviť tam kde sa dohodneme ? Ďalej čo si obliecť ? nejaké pekné šaty (nemyslím extra kokteilové alebo večerné, skôr jednoduchšie na bežný deň) a k tomu biele tenisky ? Ked ho pri rozlúčke alebo aj pri prvom stretnutí objímem bude to príliš vtieravé ? 😅 úplne mám stres z toho 😂 kludne ak vás niečo ešte napadne tak napíšte do komentárov
Ja mam jedno rande cerstvo vcera za sebou, stretli sme sa prvykrat, tak ti mozno trochu pomozem 🙂 Stretli sme sa na mieste, ktore sme si dohodli (ja som miesto navrhla, on tiez mesto az tak nepozna, takze to nechal na mna), domov by som nechcela, aby po mna prisiel, islo o rande zo zoznamky, takze nechcem, aby hned ten clovek vedel, kde byvam 🙂 Oblec si v com sa citis pohodlne, ja som mala rifle, bluzku a rozopnuty sveter na gombiky, obuj si podla toho, co budete robit, ak to bude prechadzka,vysoke podpatky asi nie su dobry napad, ja som mala take slip on tenisky 🙂 Ale inokedy nemam problem si dat aj saty take co bezne nosim do prace, ale teda vcera bola zima 🙂 Isli sme sa prejst, potom on navrhol ist si niekam sadnut - v takom pripade tak nejako ratam s tym, ze to muz zaplati, kedze to on inicioval 🙂 Pokial ide o to objimanie, to ja nerobim, pri privitani sme si dali pusy na lica a pri rozlucke tiez, inak ziadny fyzicky kontakt 😀 Tolko moja cerstva skusenost 🙂
Dostavit sa môžeš sama ak nemá auto a nejde tvojou cestou. Je to rande, takže obleč sa pohodlne ale pekne.
O objimani pomlčim, Niesom tým taký ani na kamošky. Ak ste sa doteraz objímali tak kľudne, ak nie, nešla by som do toho. Objatie je pre blízkeho človeka. Za mňa na rande nepatrí. A platiť, áno, ak minule platil on, vytiahni peňaženku a plat teraz ty.
nemala by si nad tymto az tak moc premyslat a pripravovat sa. najlepsie spravis, ak to nechas tak nejak plavat. oblec sa pekne, ale tak, aby si sa v tom citila dobre
@stanulienkat tiež nechápem čo to somnou robí, dávno som sa takto necítila 😀
Ja odporúčam hlavne pohodlné topánky 🙂 buď sama sebou a uvidíš ako sa to vyvinie
@ciusinka super, ďakujem, verím že vám to dobre dopadlo 😍
@diamond007 má auto a keby chce tak môže ísť mojou cestou. Jáj my sa s kamoškami práveže vždy objimeme, len zas pri ňom by to mohlo sprosto vyzerať. Nie ešte nikto neplatil, teraz to bude prvý krát, ale ten drink som navrhovala ja
@marcellka32 ja nepohodlné ani nemám kedže vysoké podpätky nenosím
Aj rande ako také si iniciovala ty?
@janewithane nie nie, on
Podľa mňa pusa na líce je na privítanie v pohode, neviem si predstaviť si na rande podávať ruku 😅 alebo si len zamávať 🤔. Ale to samozrejme načas. Platenie je veľmi individuálne, keďže ide o prvé rande určite vytiahnu peňaženku a skus navrhnúť platenie pol na pol, určite neplat celý účet. Keďže ta pozval on mal by to odmietnuť. Oblečenie pohodlné. A želám veľa šťastia 🤗
Obliekla by som sa pohodlne a samozrejme podľa počasia...aby ti nedrkotali zuby, bola uvoľnená a aby si nemala hneď po prvom km otlaky na nohách.
Ostatné už prebehne samo, všetko záleží aj od neho, nemusíš byť vo všetkom iniciatívna ty. To objatie atď možno príde samo, možno sa nebude k tomu mať chlap...
Ako aj platenie, ak má platiť chlap, ženy sú pomaly zlatokopky, ale ak Ati žena, chlap je držgroš. Takže choďte niekam na prechádzku na zmrzlinu a ty sa môžeš ponúknuť, že ho pozves na zmrzlinu, keďže jeho už stála cesta za tebou (autom, vlakom)? Vyzdvihnúť by som sa nenechala, skôr by som dohodla nejaké miesto, ktoré rýchlo nájde a kde by eventuálne nemusel veľa platiť za parkovné.
@brembo aha ďakujem za názor aj z pohladu chlapa 😃
@nestastna21 mne zase príde až príliš tá pusa na líce, to radšej nič 😀
Určite nič, ani objatie ani pusa. Za mňa rozhodne nie..
Ja by som sa s nim niekde stretla, cize nebude chodit pre teba, date si kavu, caj, pripadne nejaky drink v kaviarni, platit ho nechaj, je muz a neplati ti wellnes pobyt ale napoje do pat eur. Nechaj jeho, nech ta objime, ja by som v tomto prenechala aktivitu muzovi. Oblev si to, v com sa dobre citis, vobec to nemusia byt saty. Zelam ti, aby si sa citila prijemne a aby to zaiskrilo na oboch stranach
@elizabet173 ja sa práveže v šatoch cítim fajn a žensky 🙂
tak si ich potom oblec, ma sa oteplit
Síce ti neporadím, ale je to veľmi milé (tie tvoje obavy).😊 Normálne som si spomenula na svoje randenie pred mnohými rokmi.