Ahojte, aké by ste odporučili z platených zoznamkach, že s akými máte skúsenosti a niesu fake, že ste si napr. tam niekoho našli? 🙂 Ďakujem za každú spätnú väzbu🙂
Zoznamky sú lotéria
@andy71097 platená zoznamka dopadne takto, minuté peniaze za písanie si s brigádnikmi
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/ako-dostat-zenu-von/
@andy71097 Jak fungují falešné seznamky
@andy71097 az nedavno som sa dozvedela, ako funguju platene zoznamky. my sme sa s muzom stretli na pokeci
podla mna,i ked sa nejedná o fake zoznamku,nemá žiadny význam platit im za nejaké služby.
Ale falošných je na Slovensku cez 100. Ked im zmažu stránku,alebo im prihára pod zadkom,založia novu stránku a ide sa dalej. Z bezpečnostných dovodov ich maju zahraničné spoločnosti,na tie SOI totiž nemože. A ked niekto by chcel začat sudny spor,v podmienkach vždy spomenu animátora,alebo správcu chatu a tým pádom z právneho hladiska je všetko v poriadku. Su i zoznamky,kde sa za registráciu platí každý rok,a platba sa nedá zablokovat,lebo hrozia exekuciou.
amor.sk ☺ tam ženy neplatia ale muži si musia zaplatiť teraz už neviem či 5€ alebo takto na mesiac...aspoň pár rokov dozadu to tak bolo...teraz neviem 🙂
Inak je dokonca jedna stránka,ktorá udeluje fake zoznamkám priaznivé recenzie-lovino.sk a lovino.cz všetky zoznamky na ich stránke su podvod.
@lenjaona mne je celé badoo ukradnuté. Pri registrácii na vytvorenie konta je nutná fotka. O.K. Lenže ked sa nedá nahrat,lebo im ten ubohý server nešlape ako má. Nakoniec sa mi tam horko tažko podarilo nahrat nejaku fotku. Ozvali sa mi dve,ale zase som nemohol odpísat,lebo niečo nemám predplatené. O.K. zaplatil som,odpovedal obom ,odpísali a opat znova žiadali many,aby som mohol napísat. Tak som s tým trápnym badoo skončil.
Žiadnu 🙂