Plač pri sexe

20. jún 2022

Rozplakala som sa pri sexe.. chlap to nevidel, ale mne bolo strasne a vôbec neviem prečo. Lubim ho, ale ten pocit ktorý som v ten okamih cítila bol uplne divny, až taky, že som plakala. Stalo sa Vám to niekedy?

pininka1
20. jún 2022

Ano stalo, ked som sa velmi tesila a cele to trvalo par sekund.

mrva
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
20. jún 2022

prečo ti bolo strašne, veď to boli slzy radosti a šťastia, nie?

dadis
20. jún 2022

Mavala som to ku koncu v byvalom manzelstve. Po orgazme som sa vzdy rozplakala. U mna islo asi o potlacane emocie, ktore sa vplyvom hormonov dostali na povrch. Teraz to uz nemavam.

mandzula
20. jún 2022

Nie je to nic nezvycajne. Je o tom x clankov, pogoogli.

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lobic
20. jún 2022

ako priznam sa toto sa mi nestalo ale suhlasim s tym ze proste niekto moze mat emocie ze sa to udeje.

nikaeli
20. jún 2022

... uvoľnenie 🙃

zanettsur
20. jún 2022

mne sa to teda tiez este nestalo, no kludne to mohli byt len emocie stastia. teda ak je to tak, ze je medzi vami teda vsetko v poriadku

pauli_s
20. jún 2022

Mám kamarátku, ktorá má s týmto rozsiahly problém a vôbec to nemusia byť len emócie šťastia, ale úzkosť.

lenkamatkova
20. jún 2022

Aj mne sa stalo. Bola som s niekým koho som ku koncu vzťahu nenávidela

pininka1
20. jún 2022

@stanulienkat nie, zial nie. Moj muz s tym mal dlho dlho problem.

marseillefan
20. jún 2022

Moja kamarátka plače, keď mu dosiahnuť orgazmus... nemôže to byť niečo podobné?

essenceee
20. jún 2022

to su emocie a može to byt jak z pocitu šťasita, tak aj ľutosti. Neboj, to prejde. Mne sa občas stane, ked mam velmi intenzivny orgazmus, tak mi teču slzy šťastia. Prajem ich aj tebe

banderaska29
20. jún 2022

stalo sa mi to s milovanym mužom. nič nezvyčajne su to emocie 🙂 nebolo to v zlom, že zo smutku. proste velky zažitok to bol a vyšla slzička 🙂

juliet86
20. jún 2022

citila si sa pozitivne ci negativne? ja mavam niekedy plac po orgazme je to sucast uvolnenia emocii nahromadenych u mna. aj pozitivnych aj negativnych..moj muz to prijima normalne ako sucast mna. ale jeden moj ex mi na to povedal co robis? nerev! s nim som neostala 😅😅😅

zdenkastanka
20. jún 2022

Asi by bolo treba to trochu rozvinut... ako strasne ti bolo?zle?prečo ?co tomu predchadzalo?alebo celkovo aky mate vztah ?

adrestia
20. jún 2022

Nie je to nič zvláštne. Ja pri silnom orgazme plačem ako malé decko.