Píšeme si 8 mesiacov a ešte sme sa nestretli

kamik295
12. aug 2022

Ahojte. Prišla som si po menšiu radu, keďže má to už dlhšie trápi. Ide o to: že si píšem s jedným chalanom skoro 8 mesiacov, dôvody prečo sme sa nestretli boli rôzne. Stále vraví že nemá čas pri svojej práci a že chodí večer unavený domov. Občas napíše že má v pláne mi zavolať no nezavolá ( za ten čas mi zavolal 1x). Cez deň je dosť často prihlásený na msg, čo tomu neprikladam žiadnu váhu, keďže elektronikam neverím a nie nesledujem ho, len tak namatkovo keď som ja na ňom. Keď sa ho na to spýtam či si píše s inými dievčatami alebo tak, vraví že nie, že len so mnou. Fakt neviem čo mám robiť, či sa pohnúť ďalej a nechať to, hoci si dobre rozumieme alebo ešte kus počkať. Možno si občas namyslam blbosti, ale myslím si že si píše s niekým ešte a mňa má možno ako v zálohe. Typ ako že je ženatý a má rodinu...nie nemá, to už mám overené. Ďakujem každému za každú radu.

zojazoja
12. aug 2022

Ale no tak..chceš ísť stale von s niekym kto 8 mesiacov ti tvrdi,ze sa to nedá? Rozmslaj troska preboha....koľko máš rokov prosím?

hradnapani
12. aug 2022

toto nema perspektivu, ziadnu

andreatytler
12. aug 2022

@kamik295 Tvoja intuicia ti radi dobre, vzdy jej ver. Urcite uz do neho neinvestuj ani den.

sissy27
12. aug 2022

@kamik295 ak by dva týždne nemal čas sa so mnou stretnúť, tak by som nečakala ani deň...buď chce alebo nechce - všetko ostatné sú len výhovorky.

viera
12. aug 2022

KEBY CHCEL....uz davno za 8mesiacov by si nasiel cas...On si vsak nachadza len vyhovorky....Uz davno by som to UKONCILA.....Kolko mas rokov, naco sa s nim vobec este zapodievas...A nenamyslas si blbosti tvoja intuicia ti dobre hovori....

h2
12. aug 2022

Dcéra mojej kolegyne si píše s chalanom už vyše roka, možno rok a pol a ešte sa nevideli naživo. Dôvod je ten, že on žije v Austrálii. Pokiaľ ten tvoj tiež nežije na opačnom konci sveta, nevidím dôvod, prečo sa za 8 mesiacov nie je schopný s tebou stretnúť. Možno nie je ženatý a nemá deti, ale nejakú inú má podľa mňa dosť pravdepodobne.

petricka22
12. aug 2022

@kamik295 myslim, ze svietis na msg aj ked si na fb. No ja by som sa 8m nezahadzovala s nikym , kto to nechce posunut dalej. Ved aky to ma zmysel si len vypisovat. Strata casu, naozaj…

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moonlight1210
12. aug 2022

Ty chces, aby z toho nieco bolo. Aby sa to niekam posunulo. Aby sa to vyjasnilo. A najlepsie tak, aby ti povedal, ze si jedina a odvtedy uz pisal denne a konecne dodrzal svoje slovo.

To je to, co chces.

Nic z toho sa nedeje. A ak sa nieco z toho deje, tak len tak nemastno-neslano.
Ale on ta pritahuje a tesi ta, ze mas pozornost toho muza, no zaroven citis, ze vlastne si na vedlajsej kolaji. Ze len prikladas velku vahu omrvinkam, co ti trusi.
A na kolkatej vedlajsej kolaji si, to sa radsej snazis nedomyslat.

To je zaklad tvojho zmazku, co ta trapi.
Ty z toho chces viac, ale ciny toho muza ta presviedcaju, ze nic extra neznamenas a nic nebude.
A preco to nenechas tak? Lebo sa s tym nechces zatial zmierit. A tak ides dalej v kruhu.

A sem pises, aby si nasla bud povzbudenie vykaslat sa nato, alebo nieci pribeh, kde to takto bolo a vyklubala sa z toho laska na cely zivot, dve deti a bozk kazde rano v kuchyni nad kavou.
Poznam kopec pribehov, ale ani jeden, co by skoncil takto, ak takto vyzeral, ako ten tvoj. Hoci, nie zeby si muzi nevzali nakoniec za zenu aj svoju druhu (tretiu, stvrtu, ...) volbu, ked ich tie predchadzajuce favoritky odmietli. Jasne ze su taki, co si vezmu i take, co im ostali z celeho vyberu ako jedine ochotne trpezlivo cakat na svoju sancu.

Takto ale nechces skoncit. Ze nie?
Tak si ho nechaj ako vypln volneho casu, tak ako on teba. Venuj sa mu, ked sa budes nudit.
A zatial daj sancu inemu.

abbey1
12. aug 2022

Pokiaľ býva na Kamčatke, prípadne je na vesmírnej misii, tak je to úplne v poriadku a píšte si ďalej až do skončenia tej misie na záchranu sveta.

stary_ujco
12. aug 2022

A ty si myslíš, ze chalan ma spokojne 8 mesiacov plne gule a nenapise adeptke, s ktorou by ich mohol vyprázdniť? Chudacik unaveny z práce...

jazula
12. aug 2022

Toto by ma vážne nebavilo…veď to nikam nesmeruje a očividne vzťah nie je priorita, keď má stále niečo iné a dôležitejšie ako ísť konečne aspoň na kávu.

marcellka32
12. aug 2022

Pisalek sa ukludnuje vypisovanim, k stretnutiu ani nepríde

ivikuska28
12. aug 2022

@kamik295 Jedného takého poznám .. oblbuje rečami že je rozvedený a ako by chcel konečne rodinu detičky len ma strašne veľa práce a nič nestíha (podniká vlastní firmu v ktorej ozaj trávi veľa času ). Ukázal mi dokonca rozvodové papiere napriek tomu som zistila že od "rozvodu" stihol mať so svojou exmanželkou dve deti ....

janetinka27
12. aug 2022

@kamik295 ahoj, ja som si s jednym pisala 5 mesiacov. ale ja som introvert,takze som sa do stretka neponahlala. ale zas my sme si pisali casto,ale ziadna romantika, len bol mily. ked som mu potom napisala, ze je nacase, aby som to zoznamovanie zacala brat vazne a ze som sa rozhodla ist na nejake stretka z chatu, hned ho to prebralo a mali sme rande.
viac som popisala do fora: ake bolo vase najhorsie rande 😀 (vznikla z toho vesela prihoda) 😀

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danica2711
13. aug 2022

takíto týpkovia, čo sa dlho "nemôžu" stretnúť, sú buď prudko divní, alebo na dotyčnú kašlú alebo sú niekým úplne iným než za koho sa vydávajú

au1994
13. aug 2022

@kamik295 osem mesiacov nemá čas? Raz ste si volali? Nepíše si s inou? 😄 Dievča zlaté, ten ak nemá frajerku, s ktorou s najväčšou pravdepodobnosťou aj žije, tak si na šupu odrežem prsty na nohách. Čas sa na to vykašľať. Už včera bolo neskoro.