Ahojte 🙂
Viete mi niekto odporučiť ktoré partnerské kartičky "stoja zato"? 🙂 na spestrenie, komunikáciu, lepšie pochopenie...
Je ich na trhu celkom dosť a nechcem zbytočne vyhodiť peniaze do vzduchu 🙂
@daja025 skus clovecina, maju rozne druhy a su podla mna vyborne na hlbsie spoznanie sa a rozhovory na temy, ktore by ti nenapadli 😊
Ja som objednavala Hlbinu, ale dodacie doby sialene dlhe, do valentina urcite nedoje🙄
@daja025 mali sme človečinu tú žltú sériu a s mužom sme ich dali za hodinu, už sme viac nemali chuť sa k nim vracať a posunuli sme ich ďalej... Za tú cenu neviem, mne sa nezdali tie otázky nejaké speci... Mozno pre pari ktore bezne nerozoberaju rôzne témy, ale my sa bavíme často na rôzne témy, čo nás napadne a tam nás nezaujali otázky nejak... Neviem 🙂
@krisbar vdaka, vyskusam stornovat a objednat. A paci sa ti ta hra? Ja som ju objednavala, lebo ju spominali v podcaste od mamagang a velakrat sa vecer s muzom nemame o com porozpravat viac ako 15 minut, lebo mne sa doma nic zaujimave nedeje, tak som si myslela, ze to by pomohlo
@elenita www.hlbina.sk
@majlo1234 🤣 presne toto bola moj dovod obejdnavky 🙂 vidim ze matky ziju rovnake zivoty.
Este som neskusila lebo mame babku u nas, alr myslim ze to bude zaujimave pre oboch. A mam podobnr nastavene kamosky tak na tu zensku verziu sa tiez tesim ked pojdeme na spolocnu chatu.
@daja025 vidis, toto by bolo pekne k Valentinovi 🤔 necham sa aj ja inspirovat 😊