Partnerské kartičky na spestrenie

daja025
4. feb 2022

Ahojte 🙂
Viete mi niekto odporučiť ktoré partnerské kartičky "stoja zato"? 🙂 na spestrenie, komunikáciu, lepšie pochopenie...
Je ich na trhu celkom dosť a nechcem zbytočne vyhodiť peniaze do vzduchu 🙂

elenita
4. feb 2022

@daja025 vidis, toto by bolo pekne k Valentinovi 🤔 necham sa aj ja inspirovat 😊

shellmycka1
4. feb 2022

@daja025 skus clovecina, maju rozne druhy a su podla mna vyborne na hlbsie spoznanie sa a rozhovory na temy, ktore by ti nenapadli 😊

majlo1234
4. feb 2022

Ja som objednavala Hlbinu, ale dodacie doby sialene dlhe, do valentina urcite nedoje🙄

sasha10
4. feb 2022

@daja025 mali sme človečinu tú žltú sériu a s mužom sme ich dali za hodinu, už sme viac nemali chuť sa k nim vracať a posunuli sme ich ďalej... Za tú cenu neviem, mne sa nezdali tie otázky nejaké speci... Mozno pre pari ktore bezne nerozoberaju rôzne témy, ale my sa bavíme často na rôzne témy, čo nás napadne a tam nás nezaujali otázky nejak... Neviem 🙂

krisbar
4. feb 2022

@majlo1234 uz maju. Predvcerom som objednala, dnes dosla.

elenita
4. feb 2022

@krisbar a ake to je?

majlo1234
5. feb 2022

@krisbar no zvedava som, lebo martinus mi napisal ze predpoklada dodanie za 39!!! dni😅skoro ma vykotilo, tak budem cakat ci nahodou

krisbar
5. feb 2022

@majlo1234 objednaj si cez nich priamo. Ja som si aj tu zensku. Spolu to bolo 40e

@elenita ja myslim, ze to je nie pre kazdeho, ale ludia ktori so sebou chcu pracovat, chcu premyslat a chcunsa posuvat mentalne to ocenia.

elenita
5. feb 2022

@krisbar posles mi prosim link, odkial si objednavala? Kludne aj do IP. Dakujem 😊

majlo1234
5. feb 2022

@krisbar vdaka, vyskusam stornovat a objednat. A paci sa ti ta hra? Ja som ju objednavala, lebo ju spominali v podcaste od mamagang a velakrat sa vecer s muzom nemame o com porozpravat viac ako 15 minut, lebo mne sa doma nic zaujimave nedeje, tak som si myslela, ze to by pomohlo

krisbar
5. feb 2022

@elenita www.hlbina.sk
@majlo1234 🤣 presne toto bola moj dovod obejdnavky 🙂 vidim ze matky ziju rovnake zivoty.
Este som neskusila lebo mame babku u nas, alr myslim ze to bude zaujimave pre oboch. A mam podobnr nastavene kamosky tak na tu zensku verziu sa tiez tesim ked pojdeme na spolocnu chatu.

eli_ph
7. feb 2022

@daja025 rozhodne pokec kartičky ;)