Partnerka pri sexe stráca vedomie

miskomuska
29. jún 2024

Ahojte chcem sa poradiť či je bežné aby partnerka pri sexe strácala vedomie. Stáva sa to takmer stále , mne trvá dosiahnutie vyvrcholenia dlhšie takže sa niekedy milujeme aj hodinu a za ten čas ju musím niekoľko krát chytiť aby nekontrolovateľne nespadla.Po milovaní musí ležať ,donesiem jej niečo na pitie a sama dokáže vstať a chodiť najskôr za pol hodinu.Najhoršie je keď má ísť potom do práce vyzerá ako opitá a podlamujú sa jej nohy.Tvrdí mi že je v poriadku a že to je len od vzrušenia.

valiant
29. jún 2024

@miskomuska jedna z pricin moze byt hyperventilacia. Dycha velmi rychlo a plytko.
Poznas z filmov, ked niekto panikari a rychlo dycha, tak mu daju papierove vrecko, musi zacat dychat pomalsie a z vrecka, aby vdychoval vyssie percento oxidu uhliciteho.
Nesmie dychat plytko a rychlo. Musi sa koncentrovat. Nech sa snazi dychat co najpomalsie sa jej da a zhlboka.
Spomalit jej dychanie, by mohlo spomalit aj spomalit tvoje tempo. Alebo sa viac striedajte, nech je aktivnejsia.
Druha moznost je, ze sa pred orgazmom dostava do stavu kedy moze but na velmi kratko v bezvedomi.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
egonsk
29. jún 2024

@miskomuska no ty si ale riadny kanec, vies kolko bab si po precitani utrie slinku teraz? 😁 odpadnutie, resp. stav blizky tomu pri orgazme sa moze bezne stavat u citlivejsich zien a ked chlap dava maraton ako ty, tak sa tomu ani netreba divit.
Navyse podlamovanie sa noh je tiez bezne po silnom orgazme u zeny 😋😁 Keby to chlapi tak silno prezivali a vnimali ako to dokazu zeny, tak by sme sa asi radsej plazili 😁😄😅

petracandle
29. jún 2024

@egonsk kanec?? Utrie slinku?? To bude zdravotnými problémami partnerky, vôbec to nie je vtipné..a teda neviem, do mňa keby borec vždy musí búšiť HODINU aby sa vôbec urobil...no..nadšená by som teda nebola.

redlet
29. jún 2024

@egonsk 🤦‍♀️

andrejka2424
29. jún 2024

@petracandle Ja by som pravdepodobne po hodine aj zaspala, nie jeho partnerke teda nezávidím.

viestta
29. jún 2024

@egonsk 🙄

vanilkovazmrzka
29. jún 2024

@egonsk mne pripada skor nechutne, ze ju prasi do bezvedomia, doslovne, lebo on sa musi urobit. Pritom ocividne ona nie je v poriadku, ale sak nevadi nech aj zdochne, hlavne aby bol panko uspokojeny.

viestta
29. jún 2024

@vanilkovazmrzka a prasi ju pred odchodom do roboty aj ked jej sa potom kolena podlamuju. Ono to vyzeralo, ze ma o nu starost na prve precitanie. Len ci aj naozaj...

vanilkovazmrzka
29. jún 2024

@viestta tak to vyzera, ked su chlapi vychovani k “zdravym” vztahom a sexualite pornom. A nie osobnymi skusenostami.

andrejka2424
29. jún 2024

A ja narovinu -myslím že to napísal jeden z koníkových honičov ...

viestta
29. jún 2024

@andrejka2424 a dalsi mu prudko zavidi 😀

andrejka2424
29. jún 2024

@viestta Hej, nemá hodinovú vydrž a ešte si aj myslí,že po tomto všetky ženy túžia 🤣....ide o kvalitu,nie o kvantitu kdyby něco.
@egonsk

stanulienkat
29. jún 2024

Boze baby, ved
@egonsk to myslel podla mna zo srandy.

andrejka2424
29. jún 2024

@stanulienkat Však mne to je srdečne jedno ako to myslel, nejde o život.

zuzanka.zuzu
29. jún 2024

@andrejka2424 no tej slečne podľa mňa aj ide 🙊

nikaeli
29. jún 2024

@miskomuska ona stráca vedomie, že ju musíš držať, aby nekontrolovateľne nespadla a ty spokojne pokračuješ ďalej? hodinu? ja neviem, podľa teba je to normálne? a keby skolabovala? prečo to nerieši s lekárom?

@stanulienkat vtipné to teda nie je ani náhodou, prepáč

andrejka2424
29. jún 2024

@zuzanka.zuzu Škoda že skôr ona neprosila o radu, frajer musí na koníku vsetko sám vyzistiť. 😊😂

viestta
29. jún 2024

@stanulienkat nemyslim. Kedze on je pohrobok Zorra, tak celkom pochybujem o jeho zmysle pre humor

vali_44
29. jún 2024

Ahoj! To, čo popisuješ, fakt nie je normálne a môže to byť znak vážnejšieho problému. Strácanie vedomia počas sexu môže mať rôzne príčiny, ako nízky tlak, problémy so srdcom alebo niečo neurologické.
Hneď by som ju poslala k lekárovi. Je dôležité, aby sa na to pozrel odborník a zistil, čo sa deje. Skúste si všimnúť, či má podobné problémy aj pri iných aktivitách, alebo len pri sexe. Možno by pomohlo skrátiť čas alebo menej intenzívna aktivita, aby ste videli, či to niečo zmení. Dôležitá je aj hydratácia a výživa pred a po sexe, môže to pomôcť. A hlavne, buďte k sebe úprimní. Ak si myslí, že je všetko ok, povedz jej svoje obavy a povzbuď ju, aby sa šla dať skontrolovať. Strata vedomia alebo výrazná slabosť nie sú niečo, čo by sa malo brať na ľahkú váhu. Fakt je potrebné, aby sa na to pozrel odborník.

stanulienkat
29. jún 2024

@nikaeli baby....halooooo.... ste na MK. Bohvie, ci je pravda, co pise autor. Mozno babenka len zaspala po hodinovom umornom kole.😁😂
A on si to vysvetlil aky je pašák.
Ale je hysterka a hyperventilovala.

kiki68
29. jún 2024

Podla mna je na nieste lekar a vysetrenie srdca, ekg, ultrazvuk srdca. Nejake odbery k tomu. Lebo normalne to nie je. Potom ked sa toto overi, zacat sportovat, budovat kondicku. Naucit sa spravne dychat a sex na zaciatku skratit, ina stimulacia a doklepnut to sexom alebo naopak. Nechces, aby ju vykotilo ako mladeho futbalistu na travnikuv tej posteli. Urcite s tym nieco robit. Ako ja som si na zaciatku tiez zvykala na tuto mozno povedane fyzicku zataz, ale bez straty vedomia. Ako to by som uz riesila, hlavne keby sa mi taky stav opakuje. A lekarovi normalne povedat o co ide, poznam minimalne jedneho internistu, co teda nie je nejaky svatec a da sa s nim o tom bavit. Za mna urcite riesit, nech sa nieco zle neprihodi. Vies mne zomrel teraz ex, mal okolo 40tky na zlyhanie srdca. Nemal problemy a bum.

fido69
29. jún 2024

@miskomuska Podľa toho čo popisuješ má problémy s tlakom a srdcom. Určite by som to nepodceňoval. Jednoznačne treba navštíviť lekára. Čím skôr tým lepšie. Sučasné vysoké teploty jej môžu spôsobiť ďalšie problémy.

@dievčatá vaše rekcie ma hodne sklamali. Tu nejde o to, že niekto "do nej buši" alebo ju "práši" hodinu. Toto vyzerá na seriózny a podceňovaný zdravotný problém.

viestta
29. jún 2024

@fido69 suhlasim so zdravotnym problemom. Najvyssi cas aby pan venoval energiu aj tomu, aby priatelku dostal k lekarovi, nielen do postele a tam santil hodinu...

januska12323
29. jún 2024

Aké nízke sebavedomie musí mať žena keď toto zo sebou nechá robiť? Odkazujem jej nech ide k lekárovi a tebe kúpi gumenu anču.

sisska96
29. jún 2024

@egonsk no neviem.... Ja by som nechcela ani odpadnúť a stratiť vedomie, a potom chlap ďalej pokračuje hodinu a potom byť zničená celý deň. Nie..... celé zlé. Keď takéto čítam, sa cítim šťastná, že nemám doma takéhoto muža.

kiki68
29. jún 2024

@januska12323 ako hodina/ dve je uplne normalna, Nix extra . To akoby clovek nedokazal ist hodinu napr na kardio vo fitku

babulkomale
29. jún 2024

@miskomuska uz rozumiem, preco tu ma kazda sex denne v mesiac neprezlecenej posteli.
Lebo im to trva par minut aj s predohrou 😃
Kolke sa tu cuduju beznej hodine 🤔 sranda.

kiki68
29. jún 2024

@fido69 presne toto si myslim aj ja

egonsk
29. jún 2024

och baby, misko si tu spravil srandu a ste sa na to chytili ako muchy na lep. Hned ste poodsudzovali chlapov a rozbehli debatu a filozofovanie, pricom ani jednu netrklo, ze za 6 hodin tu nepribudol od neho uz ani jeden komentar. Ale verte, ze chlapcom co to cele navrhli a citaju ste prispeli k zabave. 😁

Len na upresnenie a zamyslenie - ked tu baba pise, ze jej muz je za pet minut hotovy, odsudzujete ho, ze sa neoplati ani nohy koli tomu roztiahnut. Ked tu chlap napise, ze hodinu mu to trva, tak nadavate, ze mu to dlho trva a je bezohladny.
Ked baby tuzia po orgazme, tak by ho chceli mat az do omdletia a nech trva vecne, ale ked chalp napise, ze mu pri tom zamdlieva, je zly a vadny.
Cely tento clanok je zrkadlom do duse zien - ukazuje ako ktora z vas mysli a podla toho tuhu reaguje.

Za mna palec hore za tento napad misko, celkom vtipny a vystizny.