Partnerka nechce so mnou spávať

22. apr 2021

Zdravím vás, potreboval by som sa spýtať na vás názor ohľadom tohto
Moja partnerka somnou nechce spávať, už od začiatku to tak bolo, sex je iba za odmenu alebo keď sa ide robiť potomok, a mame spolu 2rocneho syna, za tie 2 r sme spolu spali len dva krát. Nejak moc mi to neprekáža ved ju nebudem nútiť ale myslíte že tieto dôvody preco somnou nespi sú v pohode?

gulka123
22. apr 2021

A skúšali ste sa o tom porozprávať? Opýtal si sa jej niekedy, že prečo to tak je?? Keď je vo vzťahu komunikáci zlá... ☹️

katkati
22. apr 2021

Napísal si dôvody, prečo s tebou chce mať sex. A aké sú tie dôvody, prečo nechce?

autor
22. apr 2021

Vravela len že nemá potrebu mat sex, a uz bola ticho...

ab727
22. apr 2021

Veď si napísal,že ti to nevadí...sex za odmenu to znie dosť divne,som žena a neviem si predstaviť mať sex tak raz ročne s manželom...tak ale ak ti to stačí tak asi nemáte potrebu ani jeden ho mať

ivkazba
22. apr 2021

Nuž toto bolo potrebné riešiť na začiatku vzťahu. Píšeš, že je to tak od začiatku. Čiže rozhodol si sa žiť s partnerkou, ktorá sex nepotrebuje. Začať spolu žiť by mali ľudia, ktorí sú v podstatných životných otázkach kompatibilní. Sex je za mňa určite jedna z veľmi podstatných otázok. A vy v nej nie ste kompatibilní. S tým sa asi dá jedine zmieriť alebo ukončiť to (ak vieš, že to celý život bez sexu nevydržíš).

asia83
22. apr 2021

Zase? Toto je nejaký váš psychologický projekt? Ako budú ľudia reagovať, hádať sa, argumentovať, konfrontovať? Vy sa potom na tom budete baviť?

autor
22. apr 2021

Áno neprekáža mi to, aj keď by som ,,to,, chcel ale tak zmierim sa stým keďze ju milujem a klape nám to spolu.
Tak dakujem dámy že ste sa zapojili do tejto diskusie.

hviera81
22. apr 2021

a ona si ten sex (raz za rok) uziva? spytaj sa jej, co ma rada, objavuj.

gulka123
22. apr 2021

Neviem si predstaviť sex raz za rok... 😳 A kao ti to nemôže vadiť? Veď je to ľudská potreba a proste patrí to k životu...
No len, aby si manželka neuzivala niekde s niekým iným... ☹️ Lebo naozaj si nedokážem predstaviť, že jej celý rok nechýba sex...

acrobaleno
22. apr 2021

Keď hovoríš, že sex je iba za odmenu, tak to si asi veľmi neposlúchal, keď ste sex mali iba 2x za niekoľko rokov.

acrobaleno
22. apr 2021

Inak sranda, keď je to v opačnom garde, že chlap nechce mať sex, tak jej tu všetky radia rozchod prípadne milenca, ale v tejto téme ešte chudák chlap sa má točiť ako trúd okolo frigídnej princezničky.

neznamy1987
22. apr 2021

toto nemôže byť reálne ...ja ako chlap dobiedzam na to priateľku skoro každý deň 😀 ...a zväčša sa darí 😀 ...asi musíš na to tvrdšie, keď to nejde po dobrotky 😀 ...samozrejme nie znásilniť 😀

elizabet173
22. apr 2021

prečo ti to prekáža až teraz, keď to tak bolo od začiatku? Na rovinu jej povedz, že ty sa snažíš rešpektovať jej potreby, ale ona tvoje nie. Ak by pristala na kompromis, tak si ochotný sa nejako dohodnúť, aj keď mne toto príde úplne scestné, mali by ste si to užívať obaja, ale povedzme. Ak nie, tak ťa núti k tomu, aby si si našiel milenku.

lenkakravcova
22. apr 2021

Asi jej nedokážeš urobiť dobre. Inak by chcela viac krát.
Neverím, ze zdravá žena má sex raz do roka. Aj to za nejakú odmenu.. 😂

pluska95
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pluska95
22. apr 2021

Hľadaj v tom iného chlapa ako nič v zlom 😉

betty_image
22. apr 2021

Baby, sú ženy, čo majú tak nízke libido, že ozaj im stačí ,,raz za rok" a aj to za odmenu. Nemusí za tým byť iný chlap ani to, že ty ju nevieš v posteli uspokojiť. Takých ,,skoro" frigídnych, čo si nájdu chlapa len preto, aby boli vydaté a mali dieťa, je veru dosť. Potom majú zdravého chlapa, ktorý chce sexuálne žiť, ale žena nechce alebo za odmenu. Za odmenu sa vo vzťahu nesexuje, sexuje sa, lebo dvaja chcú/milujú sa/žijú plnohodnotný partnerský život. Ak nie sú vo vzťahu zdravotné problémy partnera/partnerky alebo nie ste obaja za to, že nebudete sexuálne žiť, tak žiť vedľa seba ako súrodenci je choré a absurdné.

diewcatqoo
22. apr 2021

Pises, ze ti to nejak moc neprekaza.. tak ked ti to neprekaza, tak kde je problem?

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karolinakr
22. apr 2021

Aku odmenu? 1x Sex raz za 2 roky? Čiže si 364 dni v roku zlý? A prečo si s nou ostal teda? To ti nevadilo? Či robite ine aktivity popritom? Tomuto neverim, velmi zla sranda ako
mam dat synovi meno Bonifác alebo Kulifaj?

karolinakr
22. apr 2021

A pokial by to bola pravda, tvoja žena je divna a urcite by som si s nou nerobila dieťa

hopsadobrandejsa
22. apr 2021

"sex je iba za odmenu"

No comment.....

karolinakr
22. apr 2021

@hopsadobrandejsa čo je nejaky psik - poď, dám ti piškotku...

miadi
22. apr 2021

A tebe to vadi az teraz ked uz mate 2r dieta? Si si nemohol skor vybrat co chces ? . Bola posledna zena na svete ? Nechapem Ta ani ju..

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
22. apr 2021

Cca 2 hodky dozadu som jej urobil masáž, uvoľnil ju a potom navrhol aj masáž nôh, keď už bola vymasirovana tak ležala a mala zavreté oči a ja som ju začal hladkať na brucho a ona sa hneď odsunula odomna a pozrela sa na mňa nepekne, ja som sa jej spýtal že čo sa deje a ona s odvráteným zrakom povedala že: o to sa nepokusaj, povedal si že to budeš rešpektovať. A šla do kuchyne. Po chvíli som za ňou šiel a povedal som jej že ju k ničomu nútiť nebudem, a ani sa jej dotykat nebudem ak si to nebude priať. A ona na to odpovedala len ze dobre a šla za malým a bola pritom na telefóne.

ab727
22. apr 2021

Hmm tak za masáž asi odmena nebude...prepáč príde mi to choré a inak by ma celkom zaujímalo do kedy takto vydržíš mať sex raz za rok...

magduska2
22. apr 2021

Prepáč ale tvoja žena je nejaká divná a ty asi tiež ked ti to nevadí.
Aj sex patrí k vzťahu a toto nieje určite normálne..je to divné.Ste partneři, rodičia -vzťah by mal byť napĺňaný vo všetkých sférach.
Normálny-bežný život ako vám klape?Lebo ja si teda takýto "váš"stav neviem predstaviť..ako mozete spolu žiť "bez nežností"

autor
22. apr 2021

@ab727 Možno jej to začne chýbať povedzme o pár rokov, netusim. A ak nie aj tak ju neopustim, mam snou syna a klape nám to v každej oblasti.

anabel2341
22. apr 2021

Nehnevaj sa namna ale mala by aj ona uspokojiť tvoje potreby podľa mna si veľmi nanu dobrý :D
Ale ak chceš mat 4 krát za 4 roky tak neni o čom treba sa otom snou porozprávať a keď bude proti rečiť tak potom jej to fakt nechýba :D
A nezáleží jej na tebe