Ahojte
Možno ste niektorá boli v takejto situácií alebo mi viete poradiť.
Spoznala som jedného muža. Rozumieme si aj sa neskutočne priťahujeme no mám pocit, že on to neberie tak vážne. Ja by som samozrejme túžila po vzťahu no úprimne, ak je šanca na styk, brala by som aj iba to. Fakt ma neskutočne priťahuje a chcela by som si sním užiť. No bojím sa, že ak sa sním vyspím stratím šancu (ak je) na niečo viac. No ak to nespravím, stratím šancu i na ten sex.
Prosím, zrdžte sa komentára ako nemám hrdosť a podobne.
Co ak nespravis, tak stratis sancu na sex? Ked nebude mat sex, tak sa nebude s tebou ani bavit? To velmi na vztah neni. Tak si uzi a pekne sa rozluc.
Ja som tiež za ten sex. Samozrejme s ochranou.
Pozri sa, ak s tebou nechce vztah, ale aspon sex a vzrusuje ta. Daj si s nim sex.
Ak odmietnes sex a on nechce vztah, prisla si o sex 😅
@kate211 Nepochopili sme sa. Ja by som si sním vedela predstaviť i vzťah a u mňa to je prvoradé ale mám pocit, že uňho to takto nie je. Zároveň cítim k nemu príťažlivosť ako ešte k nikomu. Bojím sa, že keď sa sním vyspím tak aj kebyže chce vzťah už ma zoberie za lacnú a pokazím tú šancu na vzťah. No ak naozaj on nechce vzťah podľa mojich pocitov a ja sa sním nevyspím tak zmeškám aj šancu užiť si
a to sa kvôli tomuto potrebuješ radiť? však urob tak, ako to ty sama cítiš, resp. ako to obaja cítite..
Dobre. Ale ked sa s nim jednoducho nevyspis, tak prestane s tebou uplne komunikovat?? Pokial bude s tebou komunikovat, sanca na ten sex je vzdy. Alebo on chce, aby si sa s nim vyspala napriklad v stredu o 20:00 a ked to neurobis, neda ti do buducnosti ziadnu sancu ani len ten sex?
@kate211 No ak mu ide len o sex (co neviem na isto) nebude mat naladu donekocna ma dobijat a najde si taku co mu dá hneď. Takže ma “nechá” a prídem o to
Ak mu fakt ide len o sex, najde si na sex nejaku inu a teba moze vyskusat potom. Mozes ho zacat potom dobijat ty a ak mal zaujem o sex s tebou v minulosti, urcite ta vyskusa.
Autorka: Musis sa rozhodnut co chces viac. Sex alebo vztah? Zaruky nemas ani v jednom. Pokojne mozes s nim randit pol roka, mas pocit, ze vztah, vyspis sa s nim a vykasle sa na teba alebo aj nie.. A mozes sa s nim vyspat hned a nasledne pekny vztah alebo aj nie. Rob tak, aby si ty bola sama so sebou spokojna a bola so svojim rozhodnutim ok.
Ved to, ze sa zblizite neznamena, ze nebude mat zaujem ta dalej spoznavat. Nechaj veci plynut a rob ako citis.
Tak mu povedz, ze sex az po svadbe a budes aspon vediet, na com si. 🙂
a co tak sa s nim porozpravat na rovinu? samozrejme mu nepovies ze ho beries tak ci onak ale proste spytat sa ako to vidi a o co mu ide
@syslik81 Nemyslím si, že keď mu ide len o sex povie to narovinu. Tak či onak by som dostala odpoveď , že hľadá niečo vážné.
Pises o partnerovi a potom vyvstane z toho co pises, ze nie ste ani dobri priatelia, a ty si len poblaznena.
Co tak ho vziat k rodicom predstavit? Tam budes vidiet, ci naozaj si jeho priatelkou alebo nie.
Jedna vec je ze ta enormne pritahuje, druha vec je, ci poznas ty sama svoju hodnotu a ci musi o teba bojovat, alebo ak s tebou nerata, tak si to s tebou len uzije a tebe ostane oci pre plac. Lebo budes mat v srdci tuzbu po niecom hlbsom.
@pragmaticka nezijeme len raz.
@zmrzlinka2021 Nepisem o partnerovi. Zmenili nazov temy
Ak to partner neberie vazne, neber to vazne ani ty. A uzi si sex. Ale nie s nim, niekym inym 🙃. Lebo sexualne vztahy by ti nemali ublizovat a vzbdudzovat u teba nadej. Alebo sa vyspi s nim a budes smutna. Ale ktora sme este nebola 🙂
Aha, tak sa ho spytaj na rovinu, ci chce s tebou chodit? Ak nie, tak prerus s nim kontakty, ako sa takto trapit.
My nemáme spolu zatiaľ žiaden vzťah. Randíme iba
A ako dlho randite? Vsak ak je to uz dlhsiu dobu (mesiac, dva), tak straaaasne ta pritahuje, tak sa s nim vyspi. Pokial randite spolu tyzden, tak pockaj este 2-3 tyzdne.
Co znamena randit?
VEd to uz je vztah, ci nie?
My sme s muzom randili dva roky a vzali sa.
Normalne s nim komunikuj, ak vnimas ze si mu sympaticka.
Co sa tyka sexu, ak nemate vztah a on s teobu nic neplanuje mat, aspon si chalan uzije, kym najde svoju vyvolenu
A ako dlho sa poznate ked si myslis ze po sexe by ta bral za lacnú ?
A na to asi nemyslíš, že ak sa s ním vyspiš, tak sa namotáš ešte viac a potom si možno budeš búchať hlavu o stenu?
Co ma prist, to pride.
Veď sa o tom porozprávajte, aké máte spolu úmysly a čo v živote hľadáte a chcete... A zase keď ste dlho single, a veľmi sa priťahujete, tak si môžte užiť, však čo... keď nemáš nikoho vo výhľade... Ale to je niečo, o čom sa musíš rozhodnúť ty. Ja som napr. tiež mal takú možnosť, niekoľkokrát, a nevyužil som ju a rozmýšľam spetne, že som mohol... aspoň.
Ahoj, tak ako to dopadlo? Presne toto iste som riešila aj ja s jedným muzom🙂 tak som ho veľmi chcela, že som sa bála, ze to sexom pokazim. A tak som ho odmietala, a potom, keď už by som bola za, on už nechcel a tak to aj skončilo 😂
Uži si a nerieš. Žijeme len raz.